Sinds 1977
100% oer-Hollandse kwaliteit
25.000+ tevreden mensen

Stalschoenen in de aanbieding

Stalschoenen in de aanbieding

Kwaliteit sinds 1977. ZOO Footwear heeft de leukste stalschoenen aanbieding waar je blij van wordt. Hippe stalschoenen van leer in vrolijke kleurencombinaties die je sokken droog houden. In alle seizoenen.

Alle producten

ANGIE Black

ANGIE Black

185 euro
Bekijk product
ANGIE Dark Denim

ANGIE Dark Denim

185 euro
Bekijk product
ANGIE Deep Black

ANGIE Deep Black

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Blue

ANGIE Happy Blue

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Brown

ANGIE Happy Brown

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Fuchsia

ANGIE Happy Fuchsia

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy White

ANGIE Happy White

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Yellow

ANGIE Happy Yellow

185 euro
Bekijk product
ANGIE Red

ANGIE Red

185 euro
Bekijk product
ANGIE White

ANGIE White

185 euro
Bekijk product

Nooit meer natte voeten

Geen natte voeten tijdens je wandeling dankzij het Acquastop membraan

Uitneembaar voetbed

Plaats je orthopedisch voetbed erin of wandel op onze comfortabele uitneembaar voetbed

Hogere wreef

Heb je een hogere wreef? De instap van onze waterdichte sneakers maak je gewoon breder met de veters

Past bij wie je bent

Waterdichte sneakers die wel goed combineren bij je dagelijkse outfit, ieder seizoen

Waterdicht dankzij het Acquastop membraan

Ze houden je voeten op een aangename temperatuur, door het Acquastop membraan hebben onze stalschoenen een isolerende werking. En blijven ze droog!

See what our customers have to say

“Fantastische wandelschoenen”

“Ik hoef nu niet meer te kiezen tussen hip en functioneel. De wandelschoen combineert het beste van twee werelden en zijn 100% waterdicht dus geen natte voeten na een wandeling in de regen.”

Wendy Jansma

“Ik hou van statements maken”

“Onlangs heb ik de Angie Red aangeschaft, een fantastische wandelschoen en een heerlijke verschijning om te zien. Ik krijg er erg veel complimenten over.”

Sonja van Baal

Stalschoenen aanbieding

Mooie stalschoenen aanbieding, verzekerd van droge voeten

Heerlijk onbezorgd op de manege vertoeven, in de stallen met je stalschoenen waterdicht van ZOO Footwear ben je verzekerd van echt droge voeten. Het Acquastop membraan dat in de stal schoenen verwerkt is tussen het leren bovendeel en de voering, heeft de functionaliteit van waterdichtheid. Dit houdt in dat alle nattigheid buiten wordt gehouden en niet door je schoenen heen dringt. Het water komt niet door het Acquastop membraan heen, zo houd jij lekker droge voeten tijdens je indoor en outdoor activiteiten in de manege.

Stalschoenen aanbieding

Leuke sneakers met uitneembaar voetbed voor de manege

Ben jij vaak te vinden in en rond de manege? Druk bezig met de mooiste dieren, jouw favoriete dier, paarden? Dan gaat daar vast heel veel liefde en tijd naar toe. Er komt natuurlijk ook zoveel bij kijken, het is niet alleen het rijden wat je bezig houdt. Het is daarom best praktisch dat er stallaarzen bestaan en ZOO Footwear heeft daarnaast ook handige stalschoenen aanbieding. Dit zijn hippe lederen stalschoenen, de sneakers onder stallaarzen. Ze zien er hip uit, en echt waar, ze lopen fantastisch. Je loopt op een stevige rubberen buitenzool waar een heerlijk comfortabel voetbed in ligt. Mooi is, dat als je je eigen orthopedisch voetbed wilt dragen, dat dus met ZOO Footwear stalschoenen mogelijk is.

Stalschoenen aanbieding

De stalschoenen aanbieding waar je daadwerkelijk warme voeten in houdt

Je bent met plezier uren in de stallen, jouw favoriete plek om te zijn. En tegen een beetje kou kun je ook wel, je bent immers gewend om lekker buiten in de frisse lucht te zijn. Toch als je geen goede winter stalschoenen draagt, krijg je het op een gegeven moment koud. Als je voeten koud zijn, dan daalt je hele lichaamstemperatuur. Dus handig om warme stalschoenen te dragen gedurende de koudere periode. Bij ZOO Footwear vind je sneakers voor in de stallen, die je lekker warm houden. Ze hebben een laagjessysteem waardoor ze een isolerende werking hebben.

Stalschoenen aanbieding

Altijd in de stallen, in de zomer en in de winter

Natuurlijk ben je lekker buiten, maar je ook vast heel wat uren met plezier indoor in de manege. En niet alleen met mooi weer, maar als echte paardenliefhebber, het hele jaar door in ieder seizoen. De ademende zomer stalschoenen van ZOO Footwear zijn prettig om te dragen omdat er een Acquastop membraan in zit. Dit Acquastop membraan zorgt naast dat het de schoenen waterdicht maakt, ook voor een aangename vochtregulatie. Overtollig transpiratievocht wordt keurig afgevoerd. Het lagen systeem zorgt dat de schoenen in de winter je voeten warm houden, doordat ze de temperatuur in de schoen isoleren. De warmte blijft binnen en de kou van buiten blijft buiten. En zo draag je je ZOO Footwear sneakers met plezier het hele jaar door.

Zijn stalschoenen aanbieding van ZOO Footwear 100% waterdicht?

ZOO Footwear werkt met een Acquastop membraan waardoor je geen natte sokken in onze stalschoenen krijgt. Kwaliteit sinds 1977.

Waarom stalschoenen aanbieding kopen?

ZOO Footwear staat voor kwaliteit sinds 1977. In onze hippe waterdichte stalschoenen zit een Acquastop membraan, wat ze de functionaliteit geeft van waterdichtheid. Ga voor kwaliteit, kies ZOO Footwear.

Past mijn orthopedisch voetbed in stalschoenen aanbieding?

Bij ZOO Footwear is er rekening gehouden met de vorm, afmetingen van de leest en het gebruik van de uitneembare binnenzool. Daardoor kun je bij onze stalschoenen de binnenzool vervangen door je eigen orthopedisch voetbed. Ga voor kwaliteit.

Zijn leren stalschoenen aanbieding van ZOO Footwear gemaakt van Performance leer?

Jazeker, ze zijn door het membraan waterdicht, maar het bovendeel bestaat uit Performance leder. Dat is praktisch, goed tegen sneeuw, regen en modder, het heeft namelijk waterafstotende en vuilafstotende eigenschappen.

Blijf je met ZOO Footwear stalschoenen aanbieding warm in de winter?

Zeker, onze stalschoenen zijn lekker warm in de winter. Ze houden je voeten op temperatuur en houden de kou buiten.

Hulp nodig? Klik hier

Hi! Ik ben Sander en ik sta je graag te woord voor allerlei vragen over ZOO Footwear. Kies hieronder voor een van de opties.