Sinds 1977
100% oer-Hollandse kwaliteit
25.000+ tevreden mensen

De beste waterdichte schoenen dames sneakers

De beste waterdichte schoenen dames sneakers

Kies bij ZOO Footwear voor droge, warme voeten en een hippe uitgesproken kleur die bij jouw persoon past. Maak ze de beste waterdichte schoenen waar je je mooiste herinneringen mee maakt.

Alle producten

ANGIE Black

ANGIE Black

185 euro
Bekijk product
ANGIE Dark Denim

ANGIE Dark Denim

185 euro
Bekijk product
ANGIE Deep Black

ANGIE Deep Black

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Blue

ANGIE Happy Blue

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Brown

ANGIE Happy Brown

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Fuchsia

ANGIE Happy Fuchsia

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy White

ANGIE Happy White

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Yellow

ANGIE Happy Yellow

185 euro
Bekijk product
ANGIE Red

ANGIE Red

185 euro
Bekijk product
ANGIE White

ANGIE White

185 euro
Bekijk product

Nooit meer natte voeten

Geen natte voeten tijdens je wandeling dankzij het Acquastop membraan

Uitneembaar voetbed

Plaats je orthopedisch voetbed erin of wandel op onze comfortabele uitneembaar voetbed

Hogere wreef

Heb je een hogere wreef? De instap van onze waterdichte sneakers maak je gewoon breder met de veters

Past bij wie je bent

Waterdichte sneakers die wel goed combineren bij je dagelijkse outfit, ieder seizoen

100% waterdicht door het Acquastop membraan.

Zoo Footwear winterschoenen zijn door het gebruik van leder en het Acquastop membraan waterdicht. Zo kan jij ongestoord genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft!

See what our customers have to say

“Fantastische wandelschoenen”

“Ik hoef nu niet meer te kiezen tussen hip en functioneel. De wandelschoen combineert het beste van twee werelden en zijn 100% waterdicht dus geen natte voeten na een wandeling in de regen.”

Wendy Jansma

“Ik hou van statements maken”

“Onlangs heb ik de Angie Red aangeschaft, een fantastische wandelschoen en een heerlijke verschijning om te zien. Ik krijg er erg veel complimenten over.”

Sonja van Baal

Beste waterdichte schoenen

De glimlach van je beste waterdichte schoenen

Grappig toch, dat je jezelf het mooist vindt uitkomen op foto’s waar je een geluksmoment beleeft. Al word je helemaal klaargestoomd voor een fotoshoot, die foto waar jij straalt komt het dichts bij jou. En vaak weet je bij een vastgezette herinnering in je geheugen, nog precies wat je aan had of welke tas je bij je had. Net zoals mannen het vaak bijhouden in auto’s. Zo gaat dat dan, je waterdichte hoge schoenen brengen je overal naartoe en kunnen bijdragen tot veel plezier. Dus belangrijk dat je waterdichte leren schoenen van kwaliteit kiest, en vooral die bij jouw wensen aansluiten. ZOO Footwear heeft hippe schoenen die je dagelijks bij al je outdoor activiteiten draagt, zo sta je er altijd met een glimlach bij.

Beste waterdichte schoenen

Waterdichte schoenen verleggen je focus van natte sokken, naar buiten

Met waterdichte outdoor schoenen dames van ZOO Footwear maak je onbezorgde wandelingen. Onze leren wandelsneakers hebben een Acquastop membraan verwerkt  tussen het leren bovendeel en de voering in. Dit functionele membraan houdt alle nattigheid buiten. Voor jou geen natte sokken meer. Al is je voet beschermd tegen inkomend water, je voeten kunnen wel ademen. Het Acquastop membraan zorgt ook voor de vochtregulatie en voert overtollig transpiratievocht af. Geen vochtige sokken. Gewoon droog en comfortabel.
De beste waterdichte schoenen die zorgen dat je je vrij van geest bent en je kunt laten verwonderen door buiten. Heerlijk.

Beste waterdichte schoenen

Hippe outdoor schoenen, handig in de zomer

Naar buiten gaan doe je het hele jaar, in ieder jaargetijde. Of nu boodschappen op de fiets doet, je hond uitlaat, in de stallen of je tuin bent, naar het werk gaat of urenlange wandelingen maakt. Er zijn altijd wel outdooractiviteiten die je dagelijks doet. Dan is het toch wat praktisch als je waterdichte winter schoenen dames draagt. Het fenomeen regen is er altijd in alle seizoenen. Hoe handig dat op een zomerse ochtend met je hond het natte veld op gaat met scherp gras en takken, dat je dan bescherming, ook tegen water, om je voeten heen hebt. Juist ja, waterdichte sneakers van ZOO Footwear.

Beste waterdichte schoenen

Hippe outdoor schoenen, ook warm in de winter

En in de wintermaanden, je niet alleen de modder- en regenplassen veilig doorkomt, maar met warme waterdichte schoenen je heerlijk comfortabel warme voeten houdt. Je dus niet geforceerd en verkleumd rondloopt, maar juist geniet van de frisheid en koelte van de ochtend op je gezicht. ZOO Footwear beste waterdichte schoenen hebben een isolerende werking, fijn voor zomer en winter. Loop op stevige waterdichte schoenen met comfortabele uitneembare binnenzolen. En als je wilt, loop je op je eigen orthopedisch voetbed. In onze ZOO Footwear schoenen zitten uitneembare binnenzolen die je eenvoudig kunt verwisselen met je eigen voetbed. En zo loop je in alle seizoenen op een comfortabel bedje, met droge sokken en je voeten op een aangename temperatuur.

Vind je bij ZOO Footwear de beste waterdichte schoenen voor jou?

ZOO Footwear maakt wandelsneakers met een Acquastop membraan waarmee je urenlang comfortabel wandelt met droge voeten dankzij het membraan. En als je van kleur houdt, zit je goed.

Wat zijn de eigenschappen van de beste waterdichte schoenen voor jou?

ZOO Footwear vindt het belangrijk dat wandelschoenen een goede pasvorm en afwikkeling hebben, een uitneembare binnenzool, maar ook dat ze 100% waterdicht zijn en isoleren. Droge en warme voeten, en ook leuk, ze zien er hip uit.

Zit er in beste waterdichte schoenen een uitneembaar voetbed?

In ZOO Footwear wandelschoenen zit een comfortabel uitneembaar voetbed die je kunt vervangen door jouw orthopedisch voetbed.

Zijn de beste waterdichte schoenen van ZOO Footwear uitgevoerd in leer?

Bij ZOO Footwear vind je wandelschoenen gemaakt van geïmpregneerd leder. Eenvoudig schoonmaken en onderhouden, doordat het leer waterafstotend en vuilafstotend is.

De beste waterdichte schoenen kopen voor in alle seizoenen, winter en zomer?

Het Acquastop membraan in onze ZOO Footwear wandelschoenen zorgt voor droge voeten. De isolerende werking die het membraan ondersteunt zorgt voor warme voeten in de winter en zorgt er ook voor dat overtollig transpiratievocht wordt afgevoerd. Zo ben je zowel in de zomer als winter comfortabel met ZOO Footwear.

Hulp nodig? Klik hier

Hi! Ik ben Sander en ik sta je graag te woord voor allerlei vragen over ZOO Footwear. Kies hieronder voor een van de opties.