Sinds 1977
100% oer-Hollandse kwaliteit
25.000+ tevreden mensen

Blauwe wandelschoenen voor dames

Blauwe wandelschoenen voor dames

Vol vertrouwen sta je met je ZOO Footwear waterdichte wandelschoenen dames blauw in het leven, stevig op de grond genietend van buiten. Klaar voor regen, sneeuw en de zon.

Alle producten

ANGIE Dark Denim

ANGIE Dark Denim

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Blue

ANGIE Happy Blue

185 euro
Bekijk product

Nooit meer natte voeten

Geen natte voeten tijdens je wandeling dankzij het Acquastop membraan

Uitneembaar voetbed

Plaats je orthopedisch voetbed erin of wandel op onze comfortabele uitneembaar voetbed

Hogere wreef

Heb je een hogere wreef? De instap van onze waterdichte sneakers maak je gewoon breder met de veters

Past bij wie je bent

Waterdichte sneakers die wel goed combineren bij je dagelijkse outfit, ieder seizoen

Houden je voeten droog in alle seizoenen

ZOO Footwear heeft waterdichte blauwe wandelschoenen voor dames waar je blij van wordt. Wandel met waterdichte blauwe wandelschoenen op een comfortabel uitneembaar voetbed door regen, sneeuw en dauw in de lente.

See what our customers have to say

“Fantastische wandelschoenen”

“Ik hoef nu niet meer te kiezen tussen hip en functioneel. De wandelschoen combineert het beste van twee werelden en zijn 100% waterdicht dus geen natte voeten na een wandeling in de regen.”

Wendy Jansma

“Ik hou van statements maken”

“Onlangs heb ik de Angie Red aangeschaft, een fantastische wandelschoen en een heerlijke verschijning om te zien. Ik krijg er erg veel complimenten over.”

Sonja van Baal

Blauwe dames wandelschoenen

Loyaal kies je je blauwe wandelschoenen dames verzekerd van een uitje met droge voeten

Eenmaal de voordelen van wandelschoenen dames waterdicht tot je laten komen, brengt je een je een heuse verrijking. Ja, er zijn wandelschoenen dames in de aanbieding, er worden hippe outdoor wandelschoenen door ZOO Footwear aangeboden met functionaliteiten. Van hoge kwaliteit, mooie wandelschoenen waarin een Acquastop membraan zit verwerkt tussen de voering en het leren bovendeel. Dit fantastische Acquastop membraan zorgt ervoor dat jij geen natte sokken krijgt. Het houdt alle nattigheid buiten. Zo wandel jij op je witte wandelschoenen dames in de zomer en ook in de wintermaanden, jawel met droge voeten. Voortaan kies je loyaal je blauwe wandelschoenen en stap je zorgeloos de deur uit.

Blauwe dames wandelschoenen

Rust in je hoofd met je blauwe dames wandelschoenen wandelend op comfortabel uitneembare zolen

Hoe fijn is het dat je je sportieve wandelschoenen dames in blauw vindt. Een kleur waarbij jij je prettig voelt. Best lastig om goede hoge wandelschoenen dames te vinden die er ook nog eens leuk uitzien. Je wilt natuurlijk wel stevige wandelschoenen, maar deze keer niet wandelschoenen dames zwart. Het mooiste is als je ze gewoon dagelijks kunt dragen voor al je buitenhuis activiteiten, niet alleen om urenlang te wandelen. Heerlijk toch om altijd op comfortabele uitneembare zolen te lopen, of op je orthopedisch voetbed? Dat is namelijk mogelijk met schoenen van ZOO Footwear. Comfortabel wandelen geeft je meer rust in je hoofd, lekker wandelen zonder zorgen.

Blauwe dames wandelschoenen

Met wandelschoenen blauw dames van ZOO Footwear ga je altijd naar buiten

Of het nu hartje zomer is, of vrieskoude winter met goede wandelschoenen maak jij het hele jaar door de prachtigste wandelingen. En blijf je in communicatie met buiten. Onze winter wandelschoenen dames, die ook worden gedragen naar tevredenheid in sneeuwgebieden, lekkere wandelschoenen sneeuw dames hebben een lagensysteem dat zorgt voor een isolerende werking. Je draagt met ZOO Footwear gedurende de koude maanden heerlijke warme wandelschoenen en in de zomer geniet van je blauwe dames wandelschoenen als top wandelschoenen zomer. En we hebben vele andere kleuren van fuchsia roze, sereen wit tot aan warme wandelschoenen dames bruin en vurige wandelschoenen dames rood. En blauw voor jou.

Blauwe dames wandelschoenen

Zelfexpressie met je wandelschoenen dames blauw in je comfort zone

Wandelen draait om genieten, om je te laten verwonderen door buiten. Je bewust even los te koppelen van alle niet natuurlijke impulsen. Voel de wind, voel de volle regenspetters, voel de warmte van de zon terwijl je op je leren wandelschoenen het gekraak van de takjes onder je voeten hoort schuiven. Je het geruis van de gure wind of juist warme wind waardeert, je op je halfhoge wandelschoenen door je favoriete veld met hoog vochtig gras loopt. Neem frisse dennen en loofachtige boomgeuren in je op en voel je spanning vrijkomen, of je enthousiasme opkomen. De expressie van buiten ervaren, maar dan op je hippe wandelschoenen dames. Best grappig. Je voegt jouw gemoedstand, jouw expressie op blauw toe aan je wandeling, hoe jij je voelt in je eigen afgesloten comfortzone. Voel je goed, draag kleur en wees comfortabel.

Heeft ZOO Footwear waterdichte wandelschoenen dames blauw?

Ja, in onze collectie vind je hippe blauwe dames wandelschoenen met een Acquastop membraan dat de functie van waterdichtheid heeft.

Kun je bij Footwear blauwe dames wandelschoenen kopen?

Jazeker, ZOO Footwear is dol op kleur. Naast onze eigenwijze uitstraling hebben onze blauwe wandelsneakers een goede pasvorm met uitneembaar voetbed. Zo blijf je warm, droog en comfortabel.

Wil jij je orthopedisch voetbed dragen in ZOO Footwear blauwe wandelschoenen dames?

Dat is mogelijk. Met onze waterdichte wandelsneakers maak jij op je eigen orthopedisch voetbed zorgeloze wandelingen, of op onze comfortabele uitneembare binnenzolen.

Zijn er wandelschoenen blauw dames van leer in de ZOO Footwear collectie?

Ja, bij ZOO Footwear koop je je blauwe dames wandelschoenen die van waterafstotend leder zijn. Ook zijn ze waterdicht.

Draag je je ZOO Footwear wandelschoenen dames blauw in de winter, echt warm genoeg?

Zeker, met onze blauwe wandelschoenen dames houd jij lekker warme voeten in de winter, dankzij de isolerende werking.

Hulp nodig? Klik hier

Hi! Ik ben Sander en ik sta je graag te woord voor allerlei vragen over ZOO Footwear. Kies hieronder voor een van de opties.