De première van een Dutch Design Markiesje

ZOO Adventure is Dutch Design en heeft in Rotterdam een wel heel bijzondere viervoeter ontmoet. Wij hadden een waardebon uitgereikt voor de winnaar van de Nederlandse rassen, en daar komt op zaterdag 6 september de winnaar "Dutch Design of Peanuts Palace" zo de stand in wandelen. Een eer om deze winnaars, Tjitske (zijn roepnaam) en Nancy, te ontvangen.

Nancy was erg blij met haar prijs en heeft direct een paar Adisa's uitgekozen. Maar de overwinning was natuurlijk de titel van "Nederlands Jeugdkampioen". Tjitske is Benelux Winner van zijn eigen ras (Markiesje) geworden. En omdat hij BOB was mocht hij meedoen met de Nederlandse rassen en deze rubriek heeft hij gewonnen. Tevens is hij dit jaar het allereerste Markiesje in de jonge historie van het ras dat de titel Nederlands Jeugdkampioen heeft behaald.
Nancy loopt show om een bijdrage te leveren aan de FCI erkenning van het ras en om te laten zien aan het grote publiek hoe leuk en mooi Markiesjes zijn.

Tjitske is een zwarte reu, hij is nu 16 maanden oud. Hij is altijd voor van alles in. De taakomschrijving van het ras is het behagen van de mens en dit kunnen ze erg goed laat Nancy ons weten. Naast showlopen hebben Tjitske en Nancy als favoriete activiteiten lekker veel in het bos wandelen en agility.

Wij wensen Tjitske en Nancy heel veel plezier met de ZOO Adventure laarzen!

Voor alle hondenliefhebbers en liefhebbers van dit schitterende ras vertelt Nancy over haar leuke Markies ventje;