Outdoor laarzen met uitneembare binnenzolen

ZOO Adventure heeft outdoor laarzen met uitneembare binnenzolen. Wel zo handig als je een eigen voetbed hebt! 
Waarom is er gekozen voor een uitneembare binnenzool? Allereerst kun je hierdoor de pasvorm van je voet optimaliseren èn het draagt bij aan het comfort tijdens het lopen. 

Bij aankoop van een paar dames ZOO Adventure outdoor laarzen krijg je een extra setje dikkere binnenzolen. 
De standaard binnenzool zit in de laarzen als je de doos ontvangt. Mochten de laarzen een beetje ruim voelen, dan kun je ze gaan passen met de meegeleverde dikkere binnenzolen. Altijd eerst de binnenzolen uit de laarzen halen alvorens andere binnenzolen erin te doen!!

Een dunnere binnenzool geeft meer volume rondom de voet. En een dikkere binnenzool geeft minder volume en maakt het strakker rondom de voet. Zo kun je de pasvorm optimaliseren voor jouw voet. En als de laarzen te kort of te lang zijn, probeer je gewoon een grotere of kleinere maat.

Als je een eigen binnenzool in de laars wilt doen, haal je ook eerst de standaard binnenzool uit de laars voordat je je eigen zool erin plaatst. Wens je minder volume, dNzou je met een plat binnenzooltje, te leggen onder je eigen binnenzool, je voet een stukje omhoog kunnen brengen. Voor advies kun je altijd de Klantenservice bellen.

Wil jij ook comfy outdoor laarzen met uitneembare binnenzolen, bekijk dan gauw onze collectie