De boer, dier & ruiter

Wie bent u?
De Boer dier & ruiter is dé megastore (3500 m2) voor alle huisdier- paard- en ruiterbenodigheden. Ontdek hoe presentatie en assortiment op bijzondere wijze worden gebundeld en ervaar een ongekende winkelbeleving.

Wat voor producten heeft u voornamelijk in uw winkel?
Wij zijn de grootste specialist op het gebied van dierbenodigheden, dierenvoeding en ruitersport. 3500 m2 Winkelplezier waarvan 1250 m2 ruitersport en er is een grote aquariumafdeling.

In de winkel zit een Pets Health dierenkliniek waar men terecht kan zonder afspraak. Onze Pets Health dierenkliniek biedt een volwaardige dierengeneeskundige dienstverlening. Tevens zijn dieetvoedingen voor kat en hond in deze kliniek verkrijgbaar.

De paardenbezitter kan bij ons goed terecht. Foerage producten, als stro en hooi, gekoelde wortels en appels het hele jaar door, verzorgingsmiddelen en supplementen, stalbenodigheden en schrikdraadapparatuur en we verhuren en verkopen paardentrailers.

We hebben een groot assortiment aan tropische- en koudwatervissen. De aquaria worden ruim gepresenteerd, prachte designs en uiteraard is er vol op keuze aan decoratie materialen, filters, planten en allerlei accessoires.

Er is ook een Dogwash, de hondenwasstraat voor grote en kleine honden. En een Happy House shop. Winkelen voor uw dierbaren wordt ontzettend leuk gemaakt, alles voor uw kat en hond, van krabpaal tot hondenriem. Een knaagdiereneiland vindt u er, met accessoires, snoepjes en mooie hokken. Ook de vogel liefhebber vindt alles van zijn gading, van vogelzand tot verzorgingsproducten. Er is tevens een groot assortiment voor boederijdieren, van bodembedekking tot schrikdraad. En ook voor de mens, van kleding tot kruiwagens.

Waarom verkoopt u ZOO Adventure outdoorlaarzen?
Doordat wij veel outdoor klanten in de winkel krijgen, die graag het buitenleven ontdekt door bijvoorbeeld boswandelingen met de hond maar ook ter paard. Hebben wij ervoor gekozen om ZOO Adventure te gaan verkopen. Het is de ideale laars waarmee je veel loop plezier krijgt.
Uw winkel onderscheidt zich omdat? 
Wij zijn een megastore voor alle huisdier-, paard- en ruiterbenodigdheden. Wij onderscheiden ons doordat winkelen bij ons een ware beleving is. Er zijn bekwame medewerkers die voor u klaar staan. Er is dierenkliniek met operatiekamer, röntgenafdeling en veterinaire voeding verkrijgbaar. Gratis Wifi, makkelijk en gratis parkeren, 2 koopavonden en een koffiecorner met koffie, thee en chocomelk. Wij bieden Puppy Partys, waarin u advies krijgt over het hebben en houden van een pup.


Waar is uw winkel gevestigd?
De Boer dier & ruiter ligt centraal tussen de Gooi- Vechtstreek en Almere.
Naardervaart 1A, 1399 PH, Muiderberg, tel. 035 632 1021, http://www.deboerdierenruiter.nl

Wat zijn de openingstijden?
Maandag       09:00-18:00
Dinsdag        09:00-18:00
Woensdag    09:00-18:00
Donderdag   09:00-20:00
Vrijdag           09:00-20:00
Zaterdag        09:00-17:00
Zondag          Gesloten