• Sinds 1977
  • 100% oer-Hollandse kwaliteit
  • 25.000+ tevreden mensen gingen je voor
  • Sinds 1977
  • 100% oer-Hollandse kwaliteit
  • 25.000+ tevreden mensen gingen je voor

Bruine heren boots die waterdicht zijn.

3 artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Heb je vragen, bel of mail ons!
Heb je vragen, +31 (0)85 4010160 of mail ons!
Zoo Suport

3 artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

1
Geen natte voeten met deze stoere heren boots in bruin

Wil je graag nieuwe heren boots in het bruin leer? Maar misschien deze keer geen natte voeten als het regent? Dat is mogelijk. Bij ZOO Adventure hebben we 100% waterdichte heren boots in bruin. Stoere leren heren enkellaarzen, groene enkellaarzen, bruine enkellaarzen en zwarte enkellaarzen voor heren. Of het nu regent, of dat je door de sneeuw loopt, met enkellaarzen, halfhoge laarzen voor heren en de hoge heren boots in zwart en hoge heren boots in bruin van ZOO Adventure ben jij verzekerd van droge sokken.

Leren outdoor boots met een isolerende werking

Naast dat het feit dat ze waterdicht zijn is het ook geweldig dat ze een isolerende werking hebben. Onze leren outdoor boots houden je voeten warm, in alle seizoenen dus ook in de winter maanden. Kun je altijd met een gerust hart gaan wandelen op je halfhoge laarzen, en ook geen koude en natte voeten meer met enkellaarzen van ZOO Adventure. En, tip voor je vrouw, deze waterdichte enkellaarzen voor dames zijn er niet alleen in enkellaarzen bruin maar in meer dan 15 hippe kleuren. En dat geldt ook voor de leren halfhoge laarzen voor dames.

Waterdichte leren ZOO Adventure boots hoef je niet in te lopen

Een ander bijkomend voordeel is dat je onze outdoor boots niet hoeft in te lopen. Gewoon aantrekken en lekker gaan wandelen op je zwarte boots. Zoek je ook snowboots in zwart voor de winter, besef je dat je laarzen van ZOO Adventure niet alleen draagt, oftewel je koopt ze niet alleen voor een korte winterperiode. Onze outdoor laarzen, dus ook heren boots in bruin leer, draag je het hele jaar door. En voor je vrouw hebben we meer dan alleen snowboots dames in zwart, halfhoge laarzen dames in zwart, outdoor laarzen dames in zwart en hoge zwarte boots voor dames.

Koffie bruine boots met wollen voering

Er zijn meer kleuren en modellen dan alleen dames enkellaarzen in zwart. Hoewel voor jou zwarte enkellaarzen lekker makkelijk zijn, maar voor dames ook hoor, altijd goed om zwart te hebben. Maar ZOO Adventure houdt van kleur en wij hebben waterdichte leren enkellaarzen dames bruin, blauwe enkellaarzen en rode enkellaarzen. En voor heren is er een hele gave enkelboot gevoerd met lams-wol, voor de heren die altijd koude voeten hebben. Deze lams-wollen vacht voering geeft extra warmte.

Aanbieding heren boots bruin

Heb je je heren boots bruin gevonden bij ons. Kijk je er naar uit om lekker droge voeten te houden met ZOO Adventure enkellaarzen? En lekker te lopen op comfortabele binnenzolen? Stop maar met kijken in de boots sale, heren boots sale, snowboots in de sale, snowboots heren sale en outdoor laarzen heren in de outlet? De beste outdoor laarzen aanbieding heb je eigenlijk al gevonden. Bij ZOO Adventure vind je kwaliteit, oer-Hollandse kwaliteit sinds 1977. En ook voor je vrouw hoef je niet verder te kijken in de dames boots sale, winterlaarzen dames sale, snowboots dames sale en outdoor laarzen dames sale.