Sinds 1977
100% oer-Hollandse kwaliteit
25.000+ tevreden mensen

Bruine wandelschoenen voor dames

Bruine wandelschoenen voor dames

Ga jij er vaak op uit, heerlijk wandelen? Bij ZOO Footwear heb je wandelschoenen dames bruin waar mee je nog meer opgaat in de natuur. Geen zorgen, jij houdt lekker droge voeten.

Alle producten

ANGIE Happy Brown

ANGIE Happy Brown

185 euro
Bekijk product

Nooit meer natte voeten

Geen natte voeten tijdens je wandeling dankzij het Acquastop membraan

Uitneembaar voetbed

Plaats je orthopedisch voetbed erin of wandel op onze comfortabele uitneembaar voetbed

Hogere wreef

Heb je een hogere wreef? De instap van onze waterdichte sneakers maak je gewoon breder met de veters

Past bij wie je bent

Waterdichte sneakers die wel goed combineren bij je dagelijkse outfit, ieder seizoen

Houden je voeten droog in alle seizoenen

ZOO Footwear heeft waterdichte bruine wandelschoenen voor dames waar je blij van wordt. Wandel met de waterdichte bruine wandelschoenen op een comfortabel uitneembaar voetbed door regen, sneeuw en dauw in de lente.

See what our customers have to say

“Fantastische wandelschoenen”

“Ik hoef nu niet meer te kiezen tussen hip en functioneel. De wandelschoen combineert het beste van twee werelden en zijn 100% waterdicht dus geen natte voeten na een wandeling in de regen.”

Wendy Jansma

“Ik hou van statements maken”

“Onlangs heb ik de Angie Red aangeschaft, een fantastische wandelschoen en een heerlijke verschijning om te zien. Ik krijg er erg veel complimenten over.”

Sonja van Baal

Wandelschoenen dames bruin

Uitneembare binnenzolen in leuke wandelschoenen met comfort

Het is natuurlijk heerlijk om sportieve wandelschoenen dames te dragen met een goede pasvorm. Met hoge wandelschoenen dames maak je het hele jaar door comfortabele wandelingen. Wat is nu eigenlijk comfort voor jou? Betekent het voor jou dat je je stevige wandelschoenen dagelijks aan wilt? Betekent het voor jou dat je met je winter wandelschoenen dames warme voeten wilt houden? Betekent het voor jou dat je outdoor wandelschoenen wilt dragen en absoluut droge sokken wilt houden? Betekent comfort voor jou ook om er goed uit te zien, mooie wandelschoenen te dragen die bij jou persoon passen? Is comfort een goede pasvorm? Is comfort, alles, maar is het van hoog belang dat jij je orthopedische voetbed draagt? Nou goed nieuws, met ZOO Footwear sneakers loop jij gewoon op je eigen zooltje, dat is mogelijk. En al die andere voordelen krijg je er bij.

Wandelschoenen dames bruin

Bruin, een rustige en warme kleur voor jouw wandelschoenen dames bruin

Houd je van rust en gezelligheid? Zorg je ervoor dat jij je op je wandelschoenen sneeuw dames en ook op je wandelschoenen zomer super prettig voelt. Dat begint vast met de functionaliteiten maar het oog neemt waar. En je waarneming beïnvloed je hersenactiviteit. Wil jij in ieder geval warme wandelschoenen waar jij ook gedurende de koudere maanden het lekker warm in houdt? Dan zit je goed. Bij ZOO Footwear vind je goede wandelschoenen met een isolerende werking, die je voeten aangenaam op temperatuur houden. De kou wordt buitengehouden en de warmte wordt vastgehouden, geïsoleerd in de schoen. Voor jou warme wandelsneakers in je favoriete warme kleur bruin.

Wandelschoenen dames bruin

Maak zorgeloze wandelingen met waterdichte sneakers

Regen is er altijd, het hele jaar door. En anders is er wel gras met dauw en modder. Het is gewoon heel praktisch om wandelschoenen dames waterdicht te dragen. ZOO Footwear heeft wandelschoenen dames in de aanbieding, in het assortiment, met een Acquastop. Dit membraan heeft de functionaliteit van waterdichtheid en zorgt er dus voor dat jij geen natte sokken krijgt. Zo maak je urenlang zorgeloze wandelingen op je halfhoge wandelschoenen. Geniet van buiten op je leren wandelschoenen van ZOO Footwear, laat je verwonderen door de charme van alle jaargetijden. Ga naar buiten in regen, hagel, sneeuw en het zonnetje.

Wandelschoenen dames bruin

Iedere dag blij wandelen op je wandelschoenen dames bruin

Ben je praktisch ingesteld of houd je gewoon van comfort? Wil je graag lekker zittend schoeisel dragen met functionaliteiten als waterdichtheid en warmte vasthouden, én tegelijkertijd er goed uitzien? Dat komt goed uit, ZOO Footwear ontwikkelt hippe wandelschoenen dames in Performance leer, in hip gekleurde en rustige varianten. Zo geniet je van de functionaliteiten en de looks. Meer dan suffe wandelschoenen dames zwart. Wil je inderdaad die wandelschoenen dames bruin, in diepe koffietonen of warme cognac bruinen? ZOO heeft variaties en combinaties van intens fuchsia roze, zonnig geel tot aan serieuze blauwe dames wandelschoenen, statement makende wandelschoenen dames rood en serene maar stoere witte wandelschoenen dames. Het mooie is, al die kleurtjes draag je gewoon in alle seizoenen, het hele jaar door.

Zijn er hippe wandelschoenen dames bruin die 100% waterproof zijn?

Jazeker, in de wandelsneakers collectie zitten bruine schoenen die waterdicht zijn.

Kun je leren wandelschoenen dames bruin kopen bij ZOO Footwear?

Bij ons vind je wandelsneakers in het bruin die geschikt zijn voor het hele jaar.

Wil je je orthopedische zolen in je wandelschoenen dames bruin?

Vast wel, bij ZOO Footwear is dat zeker mogelijk. Wij hebben wandelsneakers met een comfortabel uitneembaar voetbed.

Zijn er leren wandelschoenen dames bruin van ZOO Footwear?

Zeker, bij ZOO Footwear koop je je wandelsneakers van Performance leer. En dat is makkelijk schoonmaken en eenvoudige onderhouden.

Houd je warme voeten in ZOO Footwear wandelschoenen dames bruin?

In de winter voelen onze zijn wandelsneakers warm. Ze houden de warmte vast in de schoen en laten de kou niet binnen. Overtollig transpiratievocht wordt afgevoerd.

Hulp nodig? Klik hier

Hi! Ik ben Sander en ik sta je graag te woord voor allerlei vragen over ZOO Footwear. Kies hieronder voor een van de opties.