Collectie

ZOO Adventure, footwear that kicks off whatever nature throws at it!

Leren outdoorlaarzen die u behagen!

Bekommert u zich niet alleen om uw omgeving, uw hond of uw paard, maar vindt u dat u ook best wat comfort verdient? Ook voor u, als oprecht buitenmens die in alle weersomstandigheden uw entree maakt naar de vrije natuur, zal het plezieren dit in een bepaalde staat te doen. Laten we het comfort met ons meenemen! U heeft tenslotte ook geen mobiele telefoon meer die u in een rugzak mee moet slepen. Hoogstwaarschijnlijk heeft deze plaats gemaakt voor een handformaat apparaatje met standaard de meest geavanceerde technologie erop, alle comfort dichtbij.
ZOO Adventure houdt het simpel, praktisch en ook lekker comfortabel.

ZOO Adventure outdoorlaarzen zijn makkelijk aan te trekken, een frisse of natte neus halen, u staat zo klaar om te gaan. De rubberen zolen, binnenzolen en leestvorm dragen erbij toe dat u heerlijk lang kunt wandelen. U houdt warme en droge voeten, comfort die ZOO Adventure u biedt. Het leer is eenvoudig schoon te maken, dus na uw uitje kunt u zonder ongemakken nagenieten.

Constante ZOO Adventure collectie

De ZOO Adventure collectie is ontwikkeld in de basis als een functionele collectie waar comfort hoog in het vaandel staat. Daarnaast is er aandacht gegeven aan de styling en de kleurstellingen.

Er zijn dameslaarzen met verschillende schachtbreedtes, toch fijn dat ook de dames met een slanke kuit eens laarzen, let wel functionele laarzen, aankunnen. Nu denkt u wellicht en ik dan, ja ook voor de dames met wat stevigere kuiten zijn er laarzen. Dat klinkt enigszins bevooroordeeld en onbeleefd, maar eigenlijk is het een compliment. Onze ervaring is dat bijna alle vrouwen vinden dat zij, we zullen het beestje bij de naam noemen, dikke kuiten hebben. ZOO Adventure ontkracht die statement! Als u een jeans gaat kopen is het juiste advies van een echte vriendin, zo groot mogelijk beginnen om in een kleine(re) maat te eindigen. Wij doen het anders wij maken gewoon, lees het correct, gewoon gewone laarzen voor de gewone vrouw.
Er zijn bepaalde modellen die het juist goed doen in het paarden segment en weer andere modellen die in het honden segment het voortouw nemen. Het is geheel aan u, voor iedereen zit er wel iets naar tevredenheid tussen.

De collectie zal altijd haar basis behouden. We introduceren met regelmaat nieuwe kleurstellingen en ook nieuwe modellen. Daarnaast gaan we, ook dankzij uw enthousiasme, door met onze ontwikkelingen. Wordt u ook blij van dit product, wilt u weten waar u ZOO Adventure kunt ervaren?

Waar kunt u ZOO Adventure laarzen kopen?

U kunt ZOO Adventure laarzen in de webshop bestellen en thuis passen in uw eigen vertrouwde omgeving, er zijn geen verzend- en retourneerkosten. Mocht u het prettiger vinden in een winkel te passen dan kunt bij een van onze met zorg uitgekozen stenen verkooppunten terecht, u kunt in de webshop kijken bij Winkels naar een verkooppunt bij u in de buurt. Of u kunt op een event komen voelen en passen, op onze Event kalender kunt u zien waar & wanneer ZOO Adventure er is.