Sinds 1977
100% oer-Hollandse kwaliteit
25.000+ tevreden mensen

Comfortabele winterschoenen dames sneakers

Comfortabele winterschoenen dames sneakers

ZOO Footwear heeft comfortabele winterschoenen die je de hele winter beschermen tegen kou. Blijf jij lekker warm. Maak je op een comfortabel uitneembaar voetbed de mooiste winterwandelingen.

Alle producten

ANGIE Black

ANGIE Black

185 euro
Bekijk product
ANGIE Dark Denim

ANGIE Dark Denim

185 euro
Bekijk product
ANGIE Deep Black

ANGIE Deep Black

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Blue

ANGIE Happy Blue

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Brown

ANGIE Happy Brown

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Fuchsia

ANGIE Happy Fuchsia

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy White

ANGIE Happy White

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Yellow

ANGIE Happy Yellow

185 euro
Bekijk product
ANGIE Red

ANGIE Red

185 euro
Bekijk product
ANGIE White

ANGIE White

185 euro
Bekijk product

Nooit meer natte voeten

Geen natte voeten tijdens je wandeling dankzij het Acquastop membraan

Uitneembaar voetbed

Plaats je orthopedisch voetbed erin of wandel op onze comfortabele uitneembaar voetbed

Hogere wreef

Heb je een hogere wreef? De instap van onze waterdichte sneakers maak je gewoon breder met de veters

Past bij wie je bent

Waterdichte sneakers die wel goed combineren bij je dagelijkse outfit, ieder seizoen

100% waterdicht door het Acquastop membraan.

Zoo Footwear winterschoenen zijn door het gebruik van leder en het Acquastop membraan waterdicht. Zo kan jij ongestoord genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft!

See what our customers have to say

“Fantastische wandelschoenen”

“Ik hoef nu niet meer te kiezen tussen hip en functioneel. De wandelschoen combineert het beste van twee werelden en zijn 100% waterdicht dus geen natte voeten na een wandeling in de regen.”

Wendy Jansma

“Ik hou van statements maken”

“Onlangs heb ik de Angie Red aangeschaft, een fantastische wandelschoen en een heerlijke verschijning om te zien. Ik krijg er erg veel complimenten over.”

Sonja van Baal

Comfortabele winterschoenen

Schoenen met een goede pasvorm maken je dag

Hoe prettig is het als je goede winterschoenen draagt waar je zonder pijn en ongemakken urenlang met plezier op wandelt? Heerlijk toch. Comfortabele sportieve winterschoenen, stevige winterschoenen met een goedgevormde leest met een lekker voetbed erin. ZOO Footwear heeft waterdichte comfortabele winterschoenen met uitneembare binnenzolen. Schoenen die je graag iedere dag draagt, voor al je uitjes naar buiten. Het leuke is dat we een uitgebreide collectie hebben met uitbundige kleurcombinaties en ook in rustige kleurentonen. Kies een kleur die bij je past en maak er altijd een relaxte lopende dag van.

Comfortabele winterschoenen

Met warme comfortabele winterschoenen zorg je goed voor jezelf

De koude periode duurt wat langer dan enkel de wintermaanden, ook in de herfst en zelfs in de lente is het soms best onaangenaam koud. In hartje winter als de sneeuwvlokken dalen is het natuurlijk praktisch om een paar hippe winterschoenen sneeuw te hebben die je goed beschermen tegen de kou en sneeuw. Gelukkig heeft ZOO Footwear echt warme winterschoenen dames met een isolerende werking, je voeten lekker warm en drooghouden. Onze hoge winterschoenen, halfhoge winterschoenen dames zijn waterdicht. Zorg goed voor jezelf en geniet van de winter op z’n best.

Comfortabele winterschoenen

Bescherm je zelf tegen alle nattigheid van de winter

In de koudere maanden ben je natuurlijk super blij met je winterschoenen salewinterschoenen. Lekker warme voeten en als het goed is droge sokken. Bij ZOO Footwear zijn onze winterschoenen waterdicht, altijd. In onze winterschoenen dames outdoor zit een Acquastop membraan verwerkt tussen de voering en het leren bovendeel. Daardoor komt er geen water, nattigheid de schoen binnen en houd jij lekker droge voeten. Kwaliteit sinds 1977. Ga voor kwaliteit, kies ZOO Footwear. Weet je zeker dat je droge voeten houdt.

Comfortabele winterschoenen

Top als je comfortabele winterschoenen je favoriete schoenen zijn

Leuk om te horen dat je bezig bent om een paar winterschoenen dames sneakers te vinden. Dat betekent vast dat je comfortabel de winter door wilt, slim en praktisch. Leuke winterschoenen trek je beslist vaker aan. Bij ZOO Footwear vind je leren winterschoenen dames in uitbundige kleurcombinaties en rustige toonsoorten, door de styling makkelijk te dragen bij je dagelijkse kleding. Van uitgesproken rood, frisse witte winterschoenen, diep zwarte winterschoenen tot aan intense, maar vrolijke bruine winterschoenen. Kies je favoriete kleur en ga naar buiten.

Heeft ZOO Footwear comfortabele winterschoenen voor jou die waterdicht zijn?

Vast en zeker, bij ons vind je winterschoenen die lekker lopen. Allemaal met een Acquastop membraan wat zorgt voor waterdichtheid.

Koop je comfortabele winterschoenen bij ZOO Footwear?

Kwaliteit sinds 1977. Zeker, bij ons koop je winterschoenen waar veel aandacht is gegeven aan pasvorm. Je loopt heerlijk op een comfortabel voetbed op schoenen die geschikt zijn voor regen en ook sneeuw.

Passen je orthopedische zolen comfortabele winterschoenen van ZOO Footwear?

Ja, bij ZOO Footwear stop je makkelijk je orthopedisch voetbed erin omdat bij de ontwikkeling van onze schoenen voor de winter rekening is gehouden met het gebruik van een uitneembaar voetbed.

Hebben ze bij comfortabele winterschoenen van leer bij ZOO Footwear?

Ja, bij ZOO Footwear kun je leren winterschoenen kopen, die geïmpregneerd zijn en daardoor waterafstotend en ook vuilafstotend.

Zijn ZOO Footwear comfortabele winterschoenen warm?

Onze schoenen voor de winter zijn comfortabel en warm. Ze houden de kou buiten, en de warmte binnen.

Hulp nodig? Klik hier

Hi! Ik ben Sander en ik sta je graag te woord voor allerlei vragen over ZOO Footwear. Kies hieronder voor een van de opties.