Sinds 1977
100% oer-Hollandse kwaliteit
25.000+ tevreden mensen

Dames pantoffels met voetbed

Dames pantoffels met voetbed

Heb jij voeten die wel een beetje stevigheid kunnen gebruiken? Omdat je snel last hebt van pijnlijke of vermoeide voeten? Die vervolgens ook zorgen voor een pijnlijk en/ of vermoeid lichaam? Dames pantoffels met voetbed die zorgen voor stabiliteit zijn dan ook voor jouw voeten de oplossing!

Alle producten

Merinowol
XANNA Black

XANNA Black

80 euro
Bekijk product
Merinowol
XANNA Blue

XANNA Blue

80 euro
Bekijk product
XANNA Coffee Brown

XANNA Coffee Brown

80 euro
Bekijk product

XANNA Red

80 euro
Bekijk product
XANNA Smoke Grey

XANNA Smoke Grey

80 euro
Bekijk product

Nooit meer koude voeten

Onze pantoffels zijn uitgevoerd met lamswol of merinowol voor een aangename temperatuur

Even snel naar buiten

Door de rubberen zool kun je met een gerust hart even naar buiten naar buiten lope

Uitglijden is verleden tijd

De rubberen zool zorgt ervoor dat je niet uitglijd

Jaren voetcomfort

Door het gebruik van kwaliteitsleder heb je jaren plezier van onze pantoffels

Nooit meer last van koude voeten en rillingen die vervolgens je hele lijf doortrekken?

De wollen pantoffels van ZOO Footwear zijn niet alleen warm, maar ook comfortabel, stevig, mooi en hip. met alle kwaliteiten van een buitenschoen.

See what our customers have to say

“Heerlijke pasvorm en perfecte grip”

“De ZOO Footwear pantoffels hebben een anti slip zool waardoor ik nooit meer bang ben om uit te glijden. En ze zitten werkelijk als gegoten. ”

Antoinette Teggeler

“Mijn ideale pantoffel”

“Mijn eerste ZOO Footwear pantoffels maar ik wil nooit meer iets anders. Warme voeten maar zeker geen zweet voeten en dankzij de rubberen zool kan ik zonder zorgen gewoon naar buiten.”

Patricia Evers

Pantoffels met voetbed

Ondersteunende én warme pantoffels, een prettige combinatie

Je voeten dragen je de dag door. Het is dan ook noodzaak om goed voor ze te zorgen. ZOO Footwear heeft comfort pantoffels voor dames ontworpen, warme pantoffels voor dames, we noemen ze ook wel huisschoenen, die je voeten optimaal ondersteunen. Tevens kun jij je eigen orthopedische voetbed in onze stevige dames pantoffels kwijt, is het een pantoffel met harde zool, maar ook weldadig voor je voeten. ZOO Footwear heeft dan ook zachte pantoffels met lamsvacht in haar assortiment. Wollen pantoffels, daar bestaat vaak nog een oubollig beeld bij. ZOO Footwear wil dit denkbeeld doorbreken en heeft hippe warme huisschoenen ontworpen, geheel van deze tijd! 

Pantoffels dames met voetbed

Pantoffels om comfortabel te dragen, elke dag weer

Je pantoffels met (eigen orthopedisch) voetbed, die wil je niet alleen bij koud weer comfortabel kunnen dragen.Het dragen van orthopedische pantoffels zorgt voor (extra) ondersteuning van gevoelige voeten, en deze ondersteuning hebben je voeten alle jaargetijden nodig. De gevoerde pantoffels van ZOO Footwear zijn dan ook niet enkel winter pantoffels, maar deze pantoffels kun je alle vier seizoenen dragen. Door de Merino of Lamswol kunnen je voeten volop ademen en voorkomt dit zweetvoeten. Onze luxe pantoffels lopen dus prettig het hele jaar rond. Een leren huisschoen die in en om huis altijd lekker loopt. Een plezier voor je voeten, de ZOO Footwear pantoffels.

Dames pantoffels met voetbed

Voor elke damesvoet geschikt

De leren pantoffels van ZOO Footwear zijn geschikt voor praktisch elke damesvoet. Door het uitneembare voetbed en de ergonomische leestvorm kun je, wanneer je een orthopedische of eigen binnenzool draagt, deze tevens gebruiken in onze dames pantoffels geschikt voor steunzolen. Wanneer je geen specifieke zolen draagt, ook dan loop je met de luxe pantoffels van ZOO Footwear heerlijk weg. Onze pantoffels met rubberen zool staan voor stevigheid. Door de lichte (buiten)zool lopen ze echter soepel en fijn en staan ze garant voor veel gebruiksplezier binnenshuis. En daar zijn onze pantoffels voor dames met voetbed dan ook bij uitstek voor ontworpen. Daarnaast zijn onze pantoffels ook nog eens mooi om te zien.

Pantoffels dames met voetbed

Dames pantoffels voor jong en oud(er)

Schoenen moeten prettig zitten, maar ook stabiliteit bieden. Gladde zolen dragen niet bij aan de stabiliteit van pantoffels. De pantoffels van ZOO Footwear zijn antislip pantoffels. Dit betekent dus geen gladde zool, en zo minimaliseer je de kans op uitglijden. Alhoewel het op een glibberig tuinpaadje op weg naar de groene container altijd oppassen blijft. De antislip laag maakt dat onze pantoffels ook geschikt zijn voor ouderen. Veilig kunnen bewegen is belangrijk, ten allen tijde. Buiten en ook binnen!. Mocht je voor jouw stabiliteit steunzolen gebruiken, onze pantoffels zijn juist ook huisschoenen voor steunzolen. Niet alleen in de winter, maar het jaar rond fijn te dragen.

Zijn er hippe dames pantoffels met voetbed?

Zeker wel! Onze ZOO Footwear pantoffels voor dames met voetbed zijn hippe huisschoenen die net zo fijn zitten als ons schoeisel die we hebben ontworpen voor activiteiten buitenshuis. Daarnaast maken de mooie kleuren en de verschillende modellen dat onze pantoffels er stylish uitzien. We hebben bijvoorbeeld zwarte pantoffels in ons assortiment. Neutraal, maar altijd mooi. Tevens hebben we hippe kleuren in de aanbieding, zoals blauwe dames pantoffels. Door de ruime keuze in kleuren en modellen zit er vast ook een dames pantoffels met voetbed bij waar je blij van wordt . Daarbij hebben we geregeld een dames pantoffels sale of leuke (win)actie op social media, nog iets om blij van te worden, toch?

Waarom pantoffels met voetbed kopen bij ZOO Footwear?

Bij ons vind je pantoffels die een top pasvorm hebben, je warme voeten geven, die fijn zitten en stevigheid bieden. Onder andere door het prettige voetbed.

Zijn pantoffels met voetbed van ZOO Footwear warm?

Ja, onze pantoffels met voetbed zijn daadwerkelijk warm. Ze zijn gevoerd met lamsvacht of met merino wol. De modellen met merino wol kun je in alle seizoenen dragen. Ook met je eigen orthopedische zooltje.

Zijn ZOO Footwear pantoffels met voetbed van leer?

Ja, bij ZOO Footwear kun je pantoffels met voetbed kopen die van leer zijn. Echte leren wollen pantoffels in vrolijke verrassende kleuren, lekker soepel en er zit ook nog een buitenzooltje onder. In deze leren pantoffels passen je eigen orthopedische zooltjes.

Zit er lamsvacht in pantoffels met voetbed van ZOO Footwear?

Ja, er zitten in de indoor collectie pantoffels met voetbed die gevoerd zijn met fluffy lamsvacht. In de meeste pantoffels kun jij je eigen orthopedische zooltjes gebruiken.

Kan ik mijn orthopedisch voetbed in pantoffels van ZOO Footwear doen?

De lederen pantoffels van ZOO Footwear hebben een comfortabel uitneembaar voetbed. Deze kun je er indien gewenst uithalen en jouw eigen voetbed er in plaatsen.

Hulp nodig? Klik hier

Hi! Ik ben Sander en ik sta je graag te woord voor allerlei vragen over ZOO Footwear. Kies hieronder voor een van de opties.