• Sinds 1977
  • 100% oer-Hollandse kwaliteit
  • 25.000+ tevreden mensen gingen je voor
  • Sinds 1977
  • 100% oer-Hollandse kwaliteit
  • 25.000+ tevreden mensen gingen je voor

Met blauwe enkellaarzen sta jij stevig en stabiel. De regen vallend uit de lucht, de zee golvend over je laarzen, jouw voeten blijven droog.

6 artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Heb je vragen, bel of mail ons!
Heb je vragen, +31 (0)85 4010160 of mail ons!
Zoo Suport

6 artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

1
Blauw is goed voor jou

Wil je enkellaarzen waar je lekker je jeans in kunt stoppen? Wel zo handig voor op de fiets, in de tuin als in de stallen. Of voor als je even snel in de zomer je slippers wilt verwisselen voor je waterdichte ZOO Adventure enkellaarzen voor dames. Dan worden je voeten in de zomermaanden ook beschermd tegen de dauw, drap en natte viezigheden als je je hond ’s ochtends vroeg uit laat. En hoe grappig, dat je die zelfde dames enkellaarzen in zwart, enkellaarzen dames in bruin, mooie rode enkellaarzen beschaafde groene enkellaarzen, verschillende stoere tonen blauwe enkellaarzen van braaf donkerblauw tot uitbundig galaxy blauw, in de sneeuw kunt dragen! Houd met ZOO Adventure droge voeten in zomer en in de winter. En houd je voeten ook op aangename temperatuur door de isolerende werking. Enkellaarzen die én functioneel zijn én in hippe kleuren anders dan de rustige tonen als zwarte enkellaarzen en bruine enkellaarzen te verkrijgen zijn. Een veel gewaardeerde kleur naast enkellaarzen in bruin is toch wel blauw.

Enkellaarzen voor stoere mannen

Mannen dragen ook graag heren enkellaarzen, voornamelijk bruine en zwarte enkellaarzen voor heren. Bij ZOO Adventure hebben we ook een diepgroen kleur. Ook voor de outdoor collectie van heren geldt dat alle enkelboots, de halfhoge laarzen voor heren en de hele hoge heren boots in zwart en heren boots in bruin van stoer leer zijn en echt waterdicht. Ook bij de heren laarzen zitten er uitneembare binnenzolen in.

Halfhoge en hoge laarzen ook in kleuren

Enkellaarzen zijn natuurlijk fantastisch, maar dat zijn de halfhoge laarzen voor heren de halfhoge laarzen voor dames ook. Deze bieden je onderbenen net even wat meer bescherming tegen wind, modder, sneeuw en regen. De halfhoge laarzen dames in zwart de snowboots dames in zwart en de hoge zwarte boots voor dames, eigenlijk alle outdoor laarzen dames in zwart kun je goed combineren. Hoe geweldig is het dat ZOO Adventure je in alle modellen kleur aanbiedt? Dus niet per se voor jou hoge zwarte boots, of halfhoge snowboots in zwart leer, laat je hart spreken en kies een kleur waarin jij je super voelt.

Lage outdoor laarzen in de aanbieding

Als je goede outdoor laarzen wilt kopen is het verstandig om te kijken naar de kwaliteit en je verwachting. Kijk je naar boots sale, voor heren boots sale en dames boots sale? Op zoek naar de beste outdoor laarzen aanbieding voor winterlaarzen dames sale, outdoor laarzen dames sale. Maar wat wil je, echte waterdichte laarzen, waar geen natte voeten in krijgt? En ga je de enkellaarzen voor “even” gebruiken, alleen voor in de winter, kijk je daarom misschien bij snowboots sale voor snowboots dames sale en de snowboots heren sale en zoek je in de outdoor laarzen heren outlet? Bij ZOO Adventure kun je je enkellaarzen het hele jaar door dragen, ook in de sneeuw, en zo heb je er in alle seizoenen ontzettend veel plezier van.