• Sinds 1977
  • 100% oer-Hollandse kwaliteit
  • 25.000+ tevreden mensen gingen je voor
  • Sinds 1977
  • 100% oer-Hollandse kwaliteit
  • 25.000+ tevreden mensen gingen je voor

Ben je op zoek naar enkellaarzen in bruin? Deze outdoor laarzen zijn van leer en je houdt er ook nog eens 100% droge voeten in.

6 artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Heb je vragen, bel of mail ons!
Heb je vragen, +31 (0)85 4010160 of mail ons!
Zoo Suport

6 artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

1
Bruine enkellaarzen als chocolade

Chocolade is best verslavend en erg lekker. Dat is gevoel komt bij ZOO Adventure waterdichte enkellaarzen ook een beetje bovendrijven. Als je eenmaal leren ZOO Adventure enkellaarzen voor dames hebt gedragen, wil je voor je dagelijkse activiteiten meer dan gewone leren dames enkellaarzen in zwart en leren enkellaarzen dames in bruin. Lekker toch als je ieder dag droge voeten houdt in je bruine enkellaarzen en je zwarte enkellaarzen? Maar daar hoeft het niet bij te blijven hoor, leef je uit, kies de kleuren die bij jou passen. ZOO Adventure heeft verschillende tonen blauwe enkellaarzen, warme cognac, donkerbruin en koffie enkellaarzen in bruin. Maar ook blije fuchsia roze, goed gele en vurige rode enkellaarzen en degelijke bos groene enkellaarzen.

Enkellaarzen in bruin top

Ook ZOO Adventure heren enkellaarzen van leer zijn 100% waterdicht en van stoer leer. Niet alleen de zwarte enkellaarzen voor heren zijn top maar ook de enkellaarzen in bruin. Alle ZOO Adventure heren boots in zwart, heren boots in bruin, halfhoge laarzen voor heren hebben een isolerende werking en houden daardoor warmte vast. Dus geen koude voeten meer voor jou.

Bruine enkellaarzen draag je in alle seizoenen

Bruine enkellaarzen van ZOO Adventure draag je in alle seizoenen. Handig type kort laarsje voor erbij. Maar er is meer in onze outdoor collectie. Er zijn ook hoge laarzen met brede schachten als je wat stevigere kuiten hebt. En er zijn ook hoge laarzen met smalle schachten voor als je smalle kuiten hebt. Fijn dat je ze het hele jaar kunt dragen, allemaal, je snowboots dames in zwart, je halfhoge snowboots in zwart, je hoge zwarte boots al je zwarte boots voor dames en iedere kleur halfhoge laarzen. Bij ZOO Adventure geniet je van al je halfhoge laarzen voor dames dagelijks en in je halfhoge laarzen dames in zwart houdt je lekker warme en droge voeten. De perfecte outdoor laarzen dames in zwart en in vrolijke kleuren.

Enkellaarzen voor de winter

Wil je enkellaarzen kopen voor de winter in de outdoor laarzen dames sale? Vind de beste outdoor laarzen aanbieding van ZOO Adventure laarzen bij ons in boots sale, dames boots sale en heren boots sale. Onze enkellaarzen zijn niet alleen voor de winter en daarom is er bij ons niet zomaar een snowboots sale, snowboots dames sale en snowboots heren sale of winterlaarzen dames sale en outdoor laarzen heren outlet.