• Sinds 1977
  • 100% oer-Hollandse kwaliteit
  • 25.000+ tevreden mensen gingen je voor
  • Sinds 1977
  • 100% oer-Hollandse kwaliteit
  • 25.000+ tevreden mensen gingen je voor

Bruine enkellaarzen, een favoriete kleurtoon die blijvend is bij vrouwen. Houd jij van een intense donkere bruin of ben je meer het warme bruin type?

6 artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Heb je vragen, bel of mail ons!
Heb je vragen, +31 (0)85 4010160 of mail ons!
Zoo Suport

6 artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

1
Bruine enkellaarzen kunnen meer dan de tuin in

De hoogte van enkellaarzen wordt erg geapprecieerd, voor enkellaarzen dames en voor heren enkellaarzen. Dat is eigenlijk best logisch. Zeker bruine enkellaarzen en zwarte enkellaarzen zijn over alle jaren heen altijd erg in trek bij mannen en vrouwen. Vooral de enkellaarzen in bruin voor heren en voor dames enkellaarzen in zwart. En zo is het ook bijna natuurlijk dat je denkt dat laarzen die waterdicht zijn of in de tuin gedragen worden, bruin of zwart of groen zijn. Maar gelukkig zijn er naast enkellaarzen dames in bruin bij ZOO Adventure ook leuke verschillende soorten blauwe enkellaarzen, donkere rode enkellaarzen, diep groene enkellaarzen en meer flitsende kleuren zoals fuchsia roze. En allemaal van leer, waterdicht en met een comfortabel uitneembaar voetbed.

Heren boots in zwart altijd goed

Naast de bruine, zijn er ook zwarte enkellaarzen voor heren. En vlotte koffiebruine en zwarte halfhoge laarzen voor heren van sterk leer met een robuuste uitstraling. Ook de hele hoge heren boots in zwart en heren boots in bruin geven je een solide en stevig gevoel. Echt voor stoere mannen die van het buitenleven houden. 100% Waterdicht en oer-Hollandse kwaliteit sinds 1977.

Ook interesse in halfhoge boots?

Enkellaarzen zijn natuurlijk harstikke makkelijk, maar er is meer. Wil je meer je onderbenen beschermen dan zijn er voor de wintersport de snowboots in zwart en meer rustige tonen voor mannen. En er zijn snowboots dames in zwart en opvallende kleuren als rood en blauw. Heerlijk in de sneeuw stappen op met je hond het bos in op je waterdichte zwarte boots voor dames en je man op zijn stoere zwarte boots van ZOO Adventure. Wat zijn eigenlijk de voordelen van halfhoge laarzen? Nou met halfhoge laarzen voor dames schop je niet de hele tijd als je stapt, de sneeuw of het zand van het strand in je schoen. Daarbij kun je halfhoge laarzen dames in zwart of in jouw favoriete kleur eenvoudig combineren met een rok, jurk of broek. En wat ook een prettige bijkomstigheid is dat je de leren outdoor laarzen dames in zwart makkelijk aan en uit kunt trekken, er zit geen rits in.

Aanbieding enkellaarzen

Op zoek naar outdoor laarzen dames sale in de boots sale, heb je gekeken bij dames boots sale en voor je vriend bij heren boots sale? En een mooie outdoor laarzen aanbieding gevonden bij snowboots sale, die precies voldoet aan jouw wensen, dat je snowboots dames sale en dus je winterlaarzen dames sale voldoen aan je eisen van waterdichtheid en isolatie. En voor je man wat gevonden bij de snowboots heren sale of in de outdoor laarzen heren outlet?

Bij ZOO Adventure kun je in ieder geval rekenen op kwaliteit. En op droge en warme voeten!