Gemak, comfort? Enkellaarzen van ZOO Adventure daar stap je eenvoudig in.

En deze heerlijk enkellaarzen dames van ZOO Adventure, draag je in alle seizoenen. Altijd hip & droge voeten.
Waterproof

Waterproof

Uitneembaar voetbed

Uitneembaar voetbed

Merinowol

Merinowol

Meteen comfort

Meteen comfort

Onze leukste testimonials

ZOO Adventure review Marleen van Baal

Negen paar ZOO laarzen heb ik, in verschillende kleuren. Ik heb, geloof ik, nu alle modellen wel verzameld. Ik draag ze dagelijks, zowel op de hondenwandelingen als tijdens mijn werk en privé. Als ik eens sporadisch een andere schoen draag, word ik erop aangesproken dat het er zo raar uit ziet. En dat snap ik goed; de laarzen horen bij mij!

Marleen van Baal Hond InZicht

ZOO Adventure review Susan Sondekeyer

Als groot fan van kleurrijke jurkjes kwamen vier jaar geleden de ZOO Adventure laarzen op mijn pad. Als liefhebster van het maken van boswandelingen in een vrolijke jurk, ben ik enorm blij met deze waterdichte comfortabele laarzen in leuke kleuren. Niks fijners als onbezorgd het bos in te huppelen en te genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft én te lopen op wolkjes. Ik ben groot fan!

Susan Sondeyker

Waarom enkellaarzen voor dames top zijn

Allereerst krijg je in ZOO Adventure enkellaarzen geen natte voeten omdat ze 100% waterdicht zijn. De beste enkellaarzen voor dames die er ook nog eens leuk uit zien, lekker zitten en een uitneembaar voetbed hebben. Je kunt dus je eigen orthopedisch voetbed passend maken. En dames enkellaarzen in zwart en enkellaarzen dames in bruin zijn niet de enige kleuren zoals meestal het geval is met waterdichte functionele schoenen. Bij ZOO Adventure zijn er naast bruine enkellaarzen en zwarte enkellaarzen zeer verrassende kleuren als verschillende tonen blauwe enkellaarzen, felle rode enkellaarzen, uitbundige fuchsia roze, mooi geel en diep groene enkellaarzen. Wil je graag enkellaarzen in bruin dan hebben we een rustige koffiebruin en cognac. En wat hoe fijn is het dat je je waterdichte ZOO Adventure laarzen dagelijks kunt dragen, op de fiets, met de hond, naar de supermarkt, in je tuin, op de manege of als je lekker de stad in gaat.

Zwarte leren enkellaarzen voor de man

Iets voor jouw man? Leren heren enkellaarzen waar hij warme voeten in houdt. ZOO Adventure heeft deze waterdichte korte bootjes in groen, koffiebruin en zwarte enkellaarzen voor heren. Stoere halfhoge laarzen voor heren beschermen hem net even meer en lopen net zo geweldig. En de hele hoge leren heren boots in zwart en heren boots in bruin zorgen er niet alleen voor dat hij geen natte voeten krijgt, maar dat ook zijn onderbenen flink worden beschermd, een slootje doorstappen of door het veld baggeren is geen probleem.

In regen, hagel of sneeuw draag je ZOO Adventure enkellaarzen

Welk seizoen het ook is in Nederland regent het altijd. En met ZOO Adventure zie je er niet alleen goed uit en loop je supercomfortabel maar krijg je ook echt geen natte voeten. En over dat lekker lopen gesproken, tuurlijk is er aandacht gegeven aan de pasvorm. En niet alleen aan de pasvorm van de voet, tenslotte maken we wel laarzen voor vrouwen. En vrouwen zijn mooi en niet allemaal hetzelfde vormgegeven, daarom zijn er bij ZOO Adventure wel hoge outdoor laarzen dames in zwart met extra wijde schachten voor vrouwen met een wat stevigere kuit. En zijn er wel hoge snowboots dames in zwart met extra smalle schacht voor vrouwen met een wat dunnere kuit. Zo kunnen we spreken van de zwarte boots voor dames als het zwarte jurkje in de kast van iedere vrouw. Het leuke en spannende is dat ZOO Adventure niet alleen maar zwarte boots in de outdoor collectie heeft maar juist ook hippe kleuren. Kortom hoge snowboots in zwart, maar ook in groen en rood. En uiteraard zijn er halfhoge laarzen dames in zwart een superfijne hoogte om waterdichte halfhoge laarzen te hebben. En speciaal voor vrouwen zijn de halfhoge laarzen voor dames van leer er in allerlei kleuren van geel tot jeans blauw.

Sale korte enkellaarzen voor dames

Enkellaarzen super voor erbij. En ook belangrijk dat we van goede kwaliteit zijn. Je hebt er niks aan als je zere voeten en soppende sokken hebt. Dan loop je niet comfortabel meer en dan heb je ook nog kans op blaarvorming los van het feit dat je het over je hele lijf steeds kouder krijgt. ZOO Adventure biedt je 100% oer-Hollandse kwaliteit sinds 1977. Tof toch, voel jij je lekker zeker. Stop met zoeken in de boots sale naar dames boots sale en naar heren boots sale. Je vindt vast jouw laars bij ons, niet in een goedkope outdoor laarzen aanbieding in de outdoor laarzen dames sale. En aan de winterlaarzen dames sale heb je ook niet veel als je snowboots dames sale en snowboots heren sale zoekt in de snowboots sale of in de outoor laarzen heren outlet. Dan zou je laarzen voor een kortstondige periode gaan kopen terwijl je ZOO Adventure outdoor laarzen het hele jaar kunt dragen.