• Sinds 1977
  • 100% oer-Hollandse kwaliteit
  • 25.000+ tevreden mensen gingen je voor
  • Sinds 1977
  • 100% oer-Hollandse kwaliteit
  • 25.000+ tevreden mensen gingen je voor

Leren enkellaarzen voor heren met membraan gevoerde tussenvoering. Je voeten en je enkels blijven tot hoog heerlijke droog.

1 artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Heb je vragen, bel of mail ons!
Heb je vragen, +31 (0)85 4010160 of mail ons!
Zoo Suport
  • FAVIAN Coffee Brown

  • Wat je ook doet, een lange wandeling maken met je hond, fietsen door de regen, de tuin in, of langs het voetbalveld staan, droge voeten wil je vast houden. Outdoorlaarzen model Favian, een toppertje voor jou om erbij te hebben!

1 artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

1
Heren enkellaarzen die 100% waterdicht zijn

Ben je op zoek naar heren enkellaarzen die waterdicht zijn? Geen natte voeten meer voor jou met lederen ZOO Adventure heren enkellaarzen. Stoere boots in groene enkellaarzen, bruine enkellaarzen en zwarte enkellaarzen voor heren. En de leren halfhoge laarzen voor heren, heren boots in zwart en heren boots in bruin zijn ook super. Daar houd je niet alleen droge voeten in maar ook lekker een droge jeans.

Houd warme voeten met ZOO Adventure enkellaarzen voor heren

Dus ZOO Adventure enkellaarzen in zwart en enkellaarzen bruin 100% waterdicht, dat is al een hele vooruitgang op je gewone leren boots. Maar de enkellaarzen, hoge en halfhoge laarzen van leer, hebben ook nog eens een isolerende werking. Met andere woorden in je enkellaarzen houd je warme voeten, top. Ook een tip voor je vrouw, de enkellaarzen voor dames, hoge en halfhoge laarzen voor dames werken uiteraard ook isolerend.

Lopen op comfortabel voetbed in stoere enkellaarzen

Wat je misschien niet verwacht in stoere enkellaarzen voor heren zijn uitneembare binnenzolen. In de stoere zwarte boots voor heren en in de zwarte boots voor dames zit een comfortabel voetbed. Kun je mooi op je gave heren snowboots in zwart en je vrouw op snowboots dames in zwart op comfortabele binnenzolen lopen. Dat betekent dat als je zelf een eigen zooltjes of een orthopedisch voetbed hebt, je deze in de ZOO Adventure outdoor laarzen kunt plaatsen. Dat geldt voor alle laarzen in de ZOO Adventure outdoor collectie. Dus ook voor halfhoge laarzen dames in zwart, alle outdoor laarzen dames in zwart en er is niet alleen zwart, we hebben juist leuke kleuren.

Waterdichte boots met lams wollen vacht voering

Over kleuren gesproken, voor heren zijn er simpel weg donker groene, intense koffie bruine, cognac whisky achtige kleuren en zwarte laarzen. En er zijn ook heren enkellaarzen met een wollen vachtvoering voor als je een ontzettende koudkleum bent. Of een matige doorbloeding hebt. Deze lams-wollen voering geeft extra warmte. Terug naar de kleuren, voor vrouwen zijn er meer dan 15 voerschillende kleuren waaronder de enkellaarzen in een veelvoud aanwezig zijn, zoals de zwarte enkellaarzen, enkellaarzen dames bruin, blauwe enkellaarzen en rode enkellaarzen. Meer dan dames enkellaarzen in zwart dus.

Heren boots sale

De grote vraag is wat voor laarzen wil jij hebben? Houd je van kwaliteit, wil je er lang mee doen? En moeten ze echt waterdicht zijn, en echt warm? Weet dat ZOO Adventure hoogwaardige materialen gebruikt en sinds 1977 staat voor kwaliteit. Hof je bij ons in ieder geval niet angstig te zijn dat je als nog met natte sokken loopt. Het blijft een vraag in de boots sale, dames boots sale, heren boots sale en outdoor laarzen heren outlet, snowboots sale, snowboots heren sale, winterlaarzen dames sale, snowboots dames sale en outdoor laarzen dames sale. De vraag of het voor jou de beste outdoor laarzen aanbieding is? Stop met zoeken en ga je heren enkellaarzen bekijken.