• Sinds 1977
  • 100% oer-Hollandse kwaliteit
  • 25.000+ tevreden mensen gingen je voor
  • Sinds 1977
  • 100% oer-Hollandse kwaliteit
  • 25.000+ tevreden mensen gingen je voor

Zwarte enkellaarzen laarzen die waterdicht zijn voor heren.

1 artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Heb je vragen, bel of mail ons!
Heb je vragen, +31 (0)85 4010160 of mail ons!
Zoo Suport
  • FAVIAN Coffee Brown

  • Zwarte outdoorlaars een must in je kast. Korte laarzen kun je makkelijk even snel aan en uittrekken, altijd handig, zeker in het zwart.

1 artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

1
Hou 100% droge sokken in je zwarte enkellaarzen voor heren

Ben je het zat om steeds natte sokken te krijgen in je leren heren enkellaarzen die je graag iedere dag draagt? Bij ZOO Adventure hebben we 100% waterdichte zwarte enkellaarzen voor heren, groene enkellaarzen, bruine enkellaarzen, halfhoge laarzen voor heren. En ook stoere heren boots in zwart en heren boots in bruin, en in allemaal houd jij voortaan lekker droge sokken.

ZOO Adventure enkellaarzen houden warmte vast

Wat ook zo prettig is aan ZOO Adventure enkellaarzen is, is dat ze een isolerende werking hebben. Een lagen systeem waardoor je leren zwarte en enkellaarzen bruin die je graag iedere dag aan wilt je ook je lekker warm houden. En voor je vrouw heeft ZOO Adventure ook warme enkellaarzen voor dames en vlotte halfhoge laarzen voor dames. En voor heren zijn er stoere halfhoge laarzen

Heren enkellaarzen met uitneembare binnenzolen

Op deze waterdichte zwarte enkellaarzen loop je heerlijk op comfortabele uitneembare binnenzolen. Heb je gave zwarte boots waar je gewoon en droge voeten in houdt en warme voeten en ook nog op een aangenaam voetbed loopt. En wat helemaal top is dat als je zelf orthopedische zooltjes hebt, je deze er dus in kunt leggen. Dat geldt ook voor onze zwarte boots voor dames, halfhoge laarzen dames in zwart, voor alle outdoor laarzen dames in zwart. Wil het ook nog heren snowboots in zwart komt dat goed uit want de heren enkellaarzen van ZOO Adventure kun je het hele jaar door aan, dus ook in de sneeuw. En zo ook voor je vrouw, de snowboots dames in zwart.

Warme heren enkellaarzen met vacht voering

Heb je nu echt ijskoude voeten, altijd, het hele jaar, dan kun je ook nog kiezen voor heren enkellaarzen met vachtvoering. De lams-wollen voering geeft extra warmte. En naast als dze praktische voordelen, willen je ook nog even laten weten dat er meer kleuren zijn voor je vrouw dan alleen dames enkellaarzen in zwart en enkellaarzen dames bruin. Bij ZOO Adventure blauwe enkellaarzen, groene, jeans blauwe, allerlei vrolijke kleuren en ook rode enkellaarzen.

Heren boots sale – bruine enkellaarzen

Uit op een boots sale, dames boots sale, heren boots sale voor de top outdoor laarzen aanbieding in snowboots in de sale, snowboots heren sale in outdoor laarzen heren in de outlet. Nog steeds op zoek naar winterlaarzen dames sale, snowboots dames sale en outdoor laarzen dames sale? Eigenlijk weet je het wel, je hebt immers ZOO Adventure ontdekt. Ga voor kwaliteit en hebt plezier van je laarzen. ZOO Adventure biedt oer-Hollandse kwaliteit sinds 1977.