• Sinds 1977
  • 100% oer-Hollandse kwaliteit
  • 25.000+ tevreden mensen gingen je voor
  • Sinds 1977
  • 100% oer-Hollandse kwaliteit
  • 25.000+ tevreden mensen gingen je voor

Wil jij graag uitgesproken rode enkellaarzen waar je wel droge voeten in houdt? Dat kan dankzij het Acquastop membraan in de voering.

2 artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Heb je vragen, bel of mail ons!
Heb je vragen, +31 (0)85 4010160 of mail ons!
Zoo Suport
  • BRECHJE Red

  • EMMA Red

  • Enkellaars model Brechje in het rood, is echt een toppertje. Wij als kleurenliefhebbers zijn zo blij te zien dat vrouwen graag kleuren laten spreken en ook echt kiezen voor kleur. Doe dat ook, kies wat jij mooi vindt!

2 artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

1
Rode enkellaarzen een begrip

Rode enkellaarzen zijn met de jaren een begrip geworden. En ook favoriet. Rood is geweldig. En bij ZOO Adventure is rood ook waterdicht. Bij ons rode leren enkellaarzen die alle nattigheid buiten houden. In deze leren enkellaarzen voor dames zit een Acquastop membraan dat er voor zorgt dat ze 100% waterdicht zijn. En op deze rode enkellaarzen loop je comfortabel op uitneembare binnenzolen. Dat is goed om te weten als je een orthopedisch voetbed hebt, dan kun je namelijk in onze outdoor laarzen je eigen voetbed plaatsen. Dus vervang je gewone leren dames enkellaarzen in zwart en je gewone leren enkellaarzen dames in bruin maar voor de leuke en waterdichte zwarte enkellaarzen en bruine enkellaarzen van ZOO Adventure. Dan heb je lekker ieder dag droge voeten aangezien je onze laarzen dagelijks kunt dragen. En bij ons is er meer dan enkellaarzen in bruin. Er zijn waanzinnig veel kleuren van knal fuchsia, zonnig geel tot aan rustige groene enkellaarzen en donker marine blauwe enkellaarzen. En natuurlijk rood voor jou.

Met halfhoge laarzen voor heren, ook een drogere jeans

ZOO Adventure heren enkellaarzen die waterdicht zijn, echte leren zwarte enkellaarzen voor heren, zijn natuurlijk makkelijk. Maar met onze stoere halfhoge laarzen voor heren blijft je jeans ook droger. Dat is top. En dit zijn echt gave heren boots in zwart hoor. Je krijgt er door de isolerende werking geen koude voeten in. Mooi. En die hele hoge heren boots in bruin zijn helemaal handig.

Vandaag je rode waterdichte enkellaarzen

Je ziet veel snowboots dames in zwart en heren snowboots in zwart, en ook functionele zwarte boots voor dames of beter gezegd, outdoor laarzen dames in zwart en halfhoge laarzen dames in zwart. Met zwarte boots van ZOO Adventure krijg je geen koude voeten. Bij ons zijn er niet alleen maar enkellaarzen, hoge en halfhoge laarzen voor dames in zwart. Jij wilt rood, in rood heeft ZOO Adventure heel wat modellen, van rode enkellaarzen, hoge enkellaarzen, hoge laarzen met smalle schacht tot halfhoge laarzen in rood. En ja we hebben ook hoge outdoor laarzen met extra brede schacht.

Winterlaarzen sale

Op zoek naar winterlaarzen in de outdoor laarzen dames sale, boots sale, dames boots sale
 en heren boots sale. Of winterlaarzen dames sale, outoor laarzen heren outlet en snowboots sale, snowboots dames sale en snowboots heren sale. Maar de beste outdoor laarzen aanbieding vind jij toch bij ons? Oer-Hollandse kwaliteit sinds 1977. Ben je tenminste zeker van droge voeten.