Sinds 1977
100% oer-Hollandse kwaliteit
25.000+ tevreden mensen

Gevoerde pantoffels

Gevoerde pantoffels

Altijd last van koude voeten in huis en nog geen super warme, maar tegelijk ook fijne, comfortabele en stevige pantoffels kunnen vinden? Wij hebben ze voor je gevonden hoor!

Alle producten

Merinowol
XANNA Black

XANNA Black

80 euro
Bekijk product
Merinowol
XANNA Blue

XANNA Blue

80 euro
Bekijk product
XANNA Coffee Brown

XANNA Coffee Brown

80 euro
Bekijk product

XANNA Red

80 euro
Bekijk product
XANNA Smoke Grey

XANNA Smoke Grey

80 euro
Bekijk product

Nooit meer koude voeten

Onze pantoffels zijn uitgevoerd met lamswol of merinowol voor een aangename temperatuur

Even snel naar buiten

Door de rubberen zool kun je met een gerust hart even naar buiten naar buiten lope

Uitglijden is verleden tijd

De rubberen zool zorgt ervoor dat je niet uitglijd

Jaren voetcomfort

Door het gebruik van kwaliteitsleder heb je jaren plezier van onze pantoffels

Nooit meer last van koude voeten en rillingen die vervolgens je hele lijf doortrekken?

De wollen pantoffels van ZOO Footwear zijn niet alleen warm, maar ook comfortabel, stevig, mooi en hip. Met alle kwaliteiten van een buitenschoen.

See what our customers have to say

“Heerlijke pasvorm en perfecte grip”

“De ZOO Footwear pantoffels hebben een anti slip zool waardoor ik nooit meer bang ben om uit te glijden. En ze zitten werkelijk als gegoten. ”

Antoinette Teggeler

“Mijn ideale pantoffel”

“Mijn eerste ZOO Footwear pantoffels maar ik wil nooit meer iets anders. Warme voeten maar zeker geen zweet voeten en dankzij de rubberen zool kan ik zonder zorgen gewoon naar buiten.”

Patricia Evers

Gevoerde pantoffels

Gevoerde en stevige pantoffels tegelijk

Het is een verre van ideaal gegeven dat in een pantoffel vaak geen model te vinden is. Ze slap zijn en vaak maar wat om je voeten bungelen. Want waarom zou stevigheid van warme huisschoenen niet van belang zijn? ZOO Footwear verkoopt comfort pantoffels voor dames die comfortabel zijn. Ze bieden onder andere stevigheid doordat onze pantoffels met harde zool  ontworpen zijn. Daarbij zijn onze wollen pantoffels uiteraard warm door de merinowol, net als onze lamsvacht pantoffels. De keuze is aan jou! Onze huisschoenen zijn een genot voor elke damesvoet. Daarbij zijn ze helemaal van deze tijd!

Gevoerde pantoffels

Gevoerde pantoffels voor alledag

Onze gevoerde pantoffels zijn tevens dames pantoffels met voetbed. Ze lopen prettig en stabiel en laten je voeten ademen. Ze zijn daarom geschikt als lente, zomer, herfst en winter pantoffels! Onze dames pantoffels als leren huisschoenen die stevig en licht om je voeten zitten. Ze ‘dragen’ dus heerlijk weg. Mocht je een orthopedisch zooltje dragen, deze kunnen in onze gevoerde pantoffels geplaatst worden. Zo creëer je jouw individuele orthopedische pantoffels, gezonde pantoffels voor je voeten waarmee ook jij je voeten in goede conditie houdt. En wie wil dat nou niet?!

Gevoerde pantoffels

Gevoerde pantoffels voor elke damesvoet

Onze gevoerde dames pantoffels zijn dus geschikt voor praktisch elke damesvoet. Door het uitneembare voetbed kun jij eventueel je eigen zooltje gebruiken in onze dames pantoffels geschikt voor steunzolen. Daarbij zijn onze luxe pantoffels voorzien van stevige zolen. Onze pantoffels met rubberen zool creëren houvast en dus veiligheid. Comfortabele, prettige en warme pantoffels voor dames, sneaker pantoffels die je in en om huis heerlijk kunt dragen! Onze pantoffels zijn dus in principe gewoon huisschoenen waar eigenlijk geen enkele damesvoet zonder kan!

Gevoerde pantoffels

Je voeten verdienen gevoerde pantoffels

Passende schoenen zijn belangrijk. Altijd en overal. Onze pantoffels voorkomen koude, vermoeide en ook pijnlijke voeten. Onze stevige dames pantoffels zijn tevens anti slip pantoffels. Dit zorgt voor stabiliteit en de kans op uitglijden wordt geminimaliseerd. De antislip maakt het tevens bij uitstek ook pantoffels voor ouderen. Onze gevoerde pantoffels zijn dus veilig, comfortabel, stabiel en warm! Daarnaast zijn het huisschoenen geschikt voor steunzolen! Je eigen zooltje kun je dus dragen in onze gevoerde pantoffels. En hoe fijn is dat! Een groot bijkomend voordeel van onze pantoffels dus.

Gevoerde en mooie pantoffels tegelijk

Die combinatie bestaat gelukkig! Onze gevoerde dames pantoffels zijn super toffe huisschoenen in verschillende kleuren en ook verschillende modellen te verkrijgen! Zo verkopen we neutrale kleuren pantoffels, zoals zwarte pantoffels en bruine en grijze pantoffels, maar ook meer knallende kleuren, zoals blauwe dames pantoffels of rode damespantoffels! We hebben dus veel verschillende keuze in ons huisschoenen assortiment, er zit dus vast ook een kleur en model bij die jij mooi vindt. ZOO Footwear heeft overigens niet geregeld een dames pantoffels sale, maar wel leuke winacties op Social Media. Volg ons hier dan ook vooral!

Waarom gevoerde pantoffels kopen bij ZOO Footwear?

Bij ons vind je gevoerde pantoffels die een top pasvorm hebben, je warme voeten geven, die fijn zitten en stevigheid bieden. Onder andere door de rubberen zool.

Zijn gevoerde pantoffels van ZOO Footwear warm?

Ja, onze gevoerde pantoffels zijn daadwerkelijk warm. Ze zijn gevoerd met lamsvacht of met merino wol. De modellen met merino wol kun je in alle seizoenen dragen. Ook met je eigen orthopedische zooltje.

Zijn gevoerde ZOO Footwear pantoffels van echt leer?

Ja, bij ZOO Footwear kun je gevoerde pantoffels kopen die van leer zijn. Stevige, gevoerde leren pantoffels in vrolijke verrassende kleuren, lekker soepel én er zit ook nog een buitenzooltje onder. In deze pantoffels passen je eigen orthopedische zooltjes.

Zit er lamsvacht in de gevoerde pantoffels van ZOO Footwear?

Ja, er zitten in de indoor collectie gevoerde pantoffels die gevoerd zijn met fluffy lamsvacht. In de meeste pantoffels kun jij tevens je eigen orthopedische zooltjes gebruiken.

Kan ik mijn orthopedisch voetbed in de gevoerde pantoffels van ZOO Footwear doen?

De gevoerde pantoffels van ZOO Footwear hebben een comfortabel uitneembaar voetbed. Deze kun je er indien gewenst uithalen en jouw eigen voetbed er in plaatsen.

Hulp nodig? Klik hier

Hi! Ik ben Sander en ik sta je graag te woord voor allerlei vragen over ZOO Footwear. Kies hieronder voor een van de opties.