Sinds 1977
100% oer-Hollandse kwaliteit
25.000+ tevreden mensen

Goede winterschoenen

Goede winterschoenen

ZOO Footwear heeft beste winterschoenen als je meer wilt dan er hip uitzien. Met onze schoenen voor de winter houd jij lekker warme en droge voeten dankzij het Acquastop membraan.

Alle producten

ANGIE Black

ANGIE Black

185 euro
Bekijk product
ANGIE Dark Denim

ANGIE Dark Denim

185 euro
Bekijk product
ANGIE Deep Black

ANGIE Deep Black

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Blue

ANGIE Happy Blue

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Brown

ANGIE Happy Brown

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Fuchsia

ANGIE Happy Fuchsia

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy White

ANGIE Happy White

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Yellow

ANGIE Happy Yellow

185 euro
Bekijk product
ANGIE Red

ANGIE Red

185 euro
Bekijk product
ANGIE White

ANGIE White

185 euro
Bekijk product

Nooit meer natte voeten

Geen natte voeten tijdens je wandeling dankzij het Acquastop membraan

Uitneembaar voetbed

Plaats je orthopedisch voetbed erin of wandel op onze comfortabele uitneembaar voetbed

Hogere wreef

Heb je een hogere wreef? De instap van onze waterdichte sneakers maak je gewoon breder met de veters

Past bij wie je bent

Waterdichte sneakers die wel goed combineren bij je dagelijkse outfit, ieder seizoen

100% waterdicht door het Acquastop membraan.

Zoo Footwear winterschoenen zijn door het gebruik van leder en het Acquastop membraan waterdicht. Zo kan jij ongestoord genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft!

See what our customers have to say

“Fantastische wandelschoenen”

“Ik hoef nu niet meer te kiezen tussen hip en functioneel. De wandelschoen combineert het beste van twee werelden en zijn 100% waterdicht dus geen natte voeten na een wandeling in de regen.”

Wendy Jansma

“Ik hou van statements maken”

“Onlangs heb ik de Angie Red aangeschaft, een fantastische wandelschoen en een heerlijke verschijning om te zien. Ik krijg er erg veel complimenten over.”

Sonja van Baal

Goede winterschoenen

Vind de beste winterschoenen met een Acquastop membraan in een leuk kleurtje

Ben jij op naar winterschoenen? Naar winterschoenen dames outdoor, die jou meer brengen dan mogelijk een winterschoenen sale? ZOO Footwear heeft hippe winterschoenen waterdicht die je dagelijks draagt en makkelijk combineert met je kleding. Het Acquastop dat in de schoenen zit houdt alle nattigheid buiten. Kwaliteit sinds 1977. Zo ben je de hele winter verzekerd van droge voeten. En uiteraard ook in de warmere maanden, je draagt ze gewoon het hele jaar. Het Acquastop membraan heeft ook een ademende functie.

Goede winterschoenen

Goede winterschoenen die je warm houden en ademen

In de winter is het praktisch om halfhoge winterschoenen dames, hoge winterschoenen
te dragen en jezelf te beschermen tegen ijzige kou, snijdende wind, harde hagel, onophoudelijke regen en natte sneeuw. Zorg goed voor jezelf en weer er klaar voor met je winterschoenen sneeuw. Met de warme winterschoenen dames van ZOO Footwear loop jij in ieder seizoen er gelukkig bij. Onze winterschoenen zijn opgebouwd uit lagen waardoor ze een isolerende werking hebben. Ze laten de kou niet naar binnen en houden de temperatuur in de schoen geïsoleerd. Zo houd jij in de koudere maanden lekker warme voeten. Wees gerust, overtollig transpiratievocht wordt keurig afgevoerd door het Acquastop membraan.

Goede winterschoenen

Wandelen op een comfortabel uitneembaar voetbed

Bij ZOO Footwear vind je comfortabele winterschoenen, echt goede winterschoenen die waterdicht zijn en warm met een uitneembaar voetbed. Bij de ontwikkeling van deze  stevige winterschoenen is er aandacht gegeven aan pasvorm en aan optimalisatie van pasvorm. Hoe fijn is het, als je je eigen orthopedische inlegzool in je sportieve winterschoenen kunt dragen? Daar word je toch blij van. Loop jij in zomer en in winter in de beste houding voor jou.

Goede winterschoenen

Winterschoen die je goed doen

Hartstikke handig dat je leren winterschoenen dames draagt die waterdicht, ademend en warm zijn. Het is natuurlijk nog praktischer als het leuke winterschoenen zijn met zulke fraaie eigenschappen. Als je graag op je witte winterschoenen, of eigenlijk je winterschoenen dames sneakers loopt, zijn ze makkelijker te combineren bij je dagelijkse kleding en draag je ze gewoon vaker. Plus als je eens je favoriete kleur kiest in schoenen voor de winter wordt het helemaal een vrolijke boel, anders dan weer zwarte winterschoenen of bruine winterschoenen. ZOO Footwear is gek op kleur, kijk gauw naar onze hippe kleurcombinaties en kleur je winter.

Vind je bij ZOO Footwear de beste winterschoenen voor jou die waterdicht zijn?

Vast en zeker, bij ons vind je winterschoenen op z’n best, in allemaal vrolijke kleuren. Uiteraard met een een Acquastop membraan dat alle nattigheid buiten houdt

Kun je goede winterschoenen kopen bij ZOO Footwear?

Kwaliteit sinds 1977. Ja, bij ons koop je goede winterschoenen die geschikt zijn voor regen en ook sneeuw. Een goede pasvorm, comfortabel uitneembaar voetbed en je voeten blijven warm en droog.

Wil je op je orthopedisch zooltjes lopen in je beste winterschoenen?

Top dat je bij ZOO Footwear makkelijk orthopedisch voetbed dagelijks draagt. Onze schoenen voor de winter die waterdicht zijn, zien er goed uit, dus dat is eenvoudig combineren bij je dagelijkse kleding.

Hebben ze bij ZOO Footwear goede winterschoenen van degelijk leer?

Ja, bij ZOO Footwear kun je leren sneakers kopen voor de winter. Het geïmpregneerde leer is stoer en stevig. Het is waterafstotend en ook vuilafstotend.

Krijg je met ZOO Footwear goede winterschoenen geen koude voeten?

Onze winterse schoenen hebben een laagjessysteem houden daardoor je voeten in de winter lekker warm. Ze houden de kou buiten, maar ze ademen wel.

Hulp nodig? Klik hier

Hi! Ik ben Sander en ik sta je graag te woord voor allerlei vragen over ZOO Footwear. Kies hieronder voor een van de opties.