Sinds 1977
100% oer-Hollandse kwaliteit
25.000+ tevreden mensen

Halfhoge wandelschoenen voor dames

Halfhoge wandelschoenen voor dames

Met halfhoge wandelschoenen dames die waterdicht zijn houd jij lekker droge voeten. Je draagt ze het hele jaar door, in regen, hagel, sneeuw en het zonnetje. Comfortabel op uitneembare binnenzolen.

Alle producten

ANGIE Black

ANGIE Black

185 euro
Bekijk product
ANGIE Dark Denim

ANGIE Dark Denim

185 euro
Bekijk product
ANGIE Deep Black

ANGIE Deep Black

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Blue

ANGIE Happy Blue

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Brown

ANGIE Happy Brown

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Fuchsia

ANGIE Happy Fuchsia

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy White

ANGIE Happy White

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Yellow

ANGIE Happy Yellow

185 euro
Bekijk product
ANGIE Red

ANGIE Red

185 euro
Bekijk product
ANGIE White

ANGIE White

185 euro
Bekijk product

Nooit meer natte voeten

Geen natte voeten tijdens je wandeling dankzij het Acquastop membraa

Uitneembaar voetbed

Plaats je orthopedisch voetbed erin of wandel op ons comfortable uitneembaar voetbed

Aangenaam draagcomfor

Door het Perfomance Leder en het Acquastop membraan blijven je voeten aangenaam op temperatuur

Past bij wie je bent

Waterdichte laarzen die je goed kunt combineren bij je dagelijkse outfit in ieder seizoe

Houden je voeten droog in alle seizoenen

ZOO Footwear heeft waterdichte halfhoge wandelschoenen voor dames waar je blij van wordt. Wandel met waterdichte halfhoge laarzen op een comfortabel uitneembaar voetbed door regen, sneeuw en dauw in de lente.

See what our customers have to say

“Fantastische wandelschoenen”

“Ik hoef nu niet meer te kiezen tussen hip en functioneel. De wandelschoen combineert het beste van twee werelden en zijn 100% waterdicht dus geen natte voeten na een wandeling in de regen.”

Wendy Jansma

“Ik hou van statements maken”

“Onlangs heb ik de Angie Red aangeschaft, een fantastische wandelschoen en een heerlijke verschijning om te zien. Ik krijg er erg veel complimenten over.”

Sonja van Baal

Halfhoge wandelschoenen

Geniet van de beste wandelingen met je leren halfhoge wandelschoenen dames

Heb jij het liefst leren wandelschoenen aan als je je dagelijkse activiteiten uitvoert? En wandel je graag op goede halfhoge wandelschoenen? Dat is mooi, bij ZOO Footwear vind je namelijk  hippe wandelschoenen dames die je makkelijk kunt combineren bij je dagelijkse kleding. Geen wandelschoenen dames bruin meer voor jou, maar vlotte hier-ben-ik rode wandelsneakers, cleane wit met sparkelend zilver, vrolijk hard fuchsia roze, zonnig geel geaccentueerde wandelsneakers en sportieve combi blauwe dames wandelschoenen van ZOO Footwear. Zo ga je superblij naar buiten. En dat niet alleen, deze wandelschoenen voor dames hebben ook nog functionaliteiten.

Halfhoge wandelschoenen

Hippe halfhoge wandelschoenen dames met de functionaliteit waterdichtheid

Ja je leest het goed ZOO Footwear heeft wandelschoenen dames in de aanbieding, in ons outdoor wandelschoenen assortiment die echt waterdicht zijn. Geen natte voeten meer voor jou, gewoon het hele jaar door wandelen met wandelschoenen dames waterdicht met lekker droge sokken. Hoe fijn is dat, hoe praktisch is dat? Ja precies, onwijs handig! Zo maak je urenlang onbezorgd de prachtigste wandelingen in Nederland op je mooie wandelschoenen. En dat ze er leuk uitzien geeft je ook de gelegenheid, ze te dragen als je niet gaat wandelen maar gewoon lekker buiten bent. Ben jij verzekerd van droge voeten, niet enkel op je bruine hiking boots, maar in winter en zomer op je hip gekleurde of frisse witte wandelschoenen dames van ZOO Footwear.

Halfhoge wandelschoenen

Draag je wandelschoenen dames halfhoog in de zomer en winter

Het mooie aan winter wandelschoenen dames van ZOO Footwear is, dat je ze met plezier in de wintermaanden en de zomermaanden draagt. Ieder seizoen heeft zijn charme. Doorgaans valt er in alle seizoenen wel regen en is het handig om een paar goede wandelschoenen te dragen die waterdicht zijn. In onze wandelschoenen sneeuw dames, eigenlijk in alle wandelschoenen, zit een Aquastopmembraan wat alle nattigheid buitenhoudt. Het Acquastop membraan maakt ook onderdeel uit van een lagensysteem wat voor isolatie zorgt. Hierdoor draag jij met ZOO Footwear in de koudere maanden lekkere warme wandelschoenen. En inde warmere maanden wandel je zorgeloos op je wandelschoenen zomer zonder overhitte voeten, het Acquastop membraan voert overtollig transpiratie af.

Halfhoge wandelschoenen

Wandel super comfortabel op je halfhoge wandelschoenen met uitneembaar voetbed

Het is natuurlijk belangrijk dat er bij sportieve wandelschoenen dames aandacht wordt gegeven aan het comfort. Comfort uit zich in vele manieren. Het belangrijkste uitgangspunt bij de ontwikkeling van onze hoge wandelschoenen dames bij ZOO Footwear is het plezier dat je outdoors hebt en dat je zo vaak mogelijk plezier hebt. Niet alleen als je gaat wandelen met je stevige wandelschoenen, nee juist iedere dag. Anders verwoord, dat je niet alleen een paar wandelschoenen dames zwart, maar juist een uitgesproken kleur wandelschoenen dames rood of een andere uitgesproken kleur die bij jouw persoon past draagt. Dat onze wandelschoenen je comfort bieden om lang buiten te zijn, heerlijk op comfy uitneembare binnenzolen. Wat je ook doet, je beschermen tegen regen en kou, en dat ze je vooral blij maken. 

Heeft ZOO Footwear halfhoge wandelschoenen dames 100% die waterdicht zijn?

Ja, in onze collectie halfhoge wandelschoenen wordt er gewerkt met een Acquastop membraan dat de functie van waterdichtheid heeft.

Kun je bij Footwear goede halfhoge wandelschoenen kopen?

Zeker, ze hebben naast hun eigenwijze uitstraling een goede pasvorm met een paar comfortabele uitneembare binnenzolen. Met ZOO Footwear blijven je voeten warm en droog, in alle seizoenen.

Kun je je orthopedisch voetbed dragen met wandelschoenen dames halfhoog van ZOO Footwear?

Met waterdichte ZOO Footwear wandelschoenen maak jij zorgeloze wandelingen op een comfortabel uitneembaar voetbed of op je eigen orthopedisch voetbed.

Zijn er leren halfhoge wandelschoenen dames in de ZOO Footwear collectie?

Ja, bij ZOO Footwear kun je halfhoge wandelschoenen kopen die van waterafstotend en vuilafstotend leder zijn. Ook zijn ze door het Acquastop membraan waterdicht.

Draag wandelschoenen dames halfhoog van ZOO Footwear ook in de winter, zijn ze warm?

Wandelsneakers van ZOO Footwear hebben een isolerende werking en zijn daardoor ook warm in de winter. Door het Acquastop membraan in de schoenen wordt overtollig transpiratievocht afgevoerd. Je draagt ze het hele jaar door.

Hulp nodig? Klik hier

Hi! Ik ben Sander en ik sta je graag te woord voor allerlei vragen over ZOO Footwear. Kies hieronder voor een van de opties.