Sinds 1977
100% oer-Hollandse kwaliteit
25.000+ tevreden mensen

Hippe wandelschoenen voor dames

Hippe wandelschoenen voor dames

Wil jij waterproof naar buiten gaan én je dagelijks lekker uiten op ieder moment? Voel je goed en wees jezelf met je hippe wandelschoenen van ZOO Footwear in jouw favoriete kleur.

Alle producten

ANGIE Black

ANGIE Black

185 euro
Bekijk product
ANGIE Dark Denim

ANGIE Dark Denim

185 euro
Bekijk product
ANGIE Deep Black

ANGIE Deep Black

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Blue

ANGIE Happy Blue

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Brown

ANGIE Happy Brown

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Fuchsia

ANGIE Happy Fuchsia

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy White

ANGIE Happy White

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Yellow

ANGIE Happy Yellow

185 euro
Bekijk product
ANGIE Red

ANGIE Red

185 euro
Bekijk product
ANGIE White

ANGIE White

185 euro
Bekijk product

Nooit meer natte voeten

Geen natte voeten tijdens je wandeling dankzij het Acquastop membraan

Uitneembaar voetbed

Plaats je orthopedisch voetbed erin of wandel op onze comfortabele uitneembaar voetbed

Hogere wreef

Heb je een hogere wreef? De instap van onze waterdichte sneakers maak je gewoon breder met de veters

Past bij wie je bent

Waterdichte sneakers die wel goed combineren bij je dagelijkse outfit, ieder seizoen

Waterdicht dankzij het Acquastop membraan

Ze houden je voeten op een aangename temperatuur, door het Acquastop membraan hebben onze wandelschoenen een isolerende werking. En blijven ze droog!

See what our customers have to say

“Fantastische wandelschoenen”

“Ik hoef nu niet meer te kiezen tussen hip en functioneel. De wandelschoen combineert het beste van twee werelden en zijn 100% waterdicht dus geen natte voeten na een wandeling in de regen.”

Wendy Jansma

“Ik hou van statements maken”

“Onlangs heb ik de Angie Red aangeschaft, een fantastische wandelschoen en een heerlijke verschijning om te zien. Ik krijg er erg veel complimenten over.”

Sonja van Baal

Hippe wandelschoenen dames

Stoere wandelschoenen dames van ZOO Footwear bieden je geluk en comfort

Het is heerlijk om je goed te voelen op je sportieve wandelschoenen dames en het moment te koesteren. Ga je wandelen met je stevige wandelschoenen dan heeft dit een positieve invloed op je gehele gesteldheid. Gezond voor je lichaam en ook bevorderlijk voor je geest. Hoe leuk is het als je voor je wandeling ook al supergoed voelt. Dit is uiteraard een prachtige instelling vanaf het moment van ontwaken en daarbij zijn alle verzamelmomenten welkom. En die grote verzamelaar ben jij zelf. Hoeveel geef je jezelf? Precies, bewustwording komt is fases, dus genieten maar. En hoe praktisch is het, dat je met hoge wandelschoenen dames van ZOO Footwear je zorgen wegneemt van zere voeten, koude voeten en natte voeten. Loop je op comfortabele uitneembare binnenzolen. Kun jij volledig je focus houden en genieten van buiten. Ga naar buiten en laat je verwonderen, ieder moment.

Hippe wandelschoenen dames

Te gek dat jouw hippe wandelschoenen gewoon waterdicht zijn

Dat had je vast niet gedacht, dat je outdoor wandelschoenen vindt, een prachtige wandelschoenen dames aanbieding met uiteenlopende kleurenpalet, die 100% waterdicht zijn. Een waaier van flitsende uitgesproken kleurcombinaties tot rustigere kleuren. Eindelijk mooie wandelschoenen die bij jou passen en je dagelijks draagt. Niet alleen om urenlange wandelingen te maken, maar juist ook om op de fiets in de regen boodschappen te doen, naar de manege te gaan of naar je werk. Ideaal toch, wandelschoenen dames waterdicht? Krijg jij in ieder geval geen natte sokken. En ook in onze witte wandelschoenen dames, net als in alle andere sneakers zit een Aqcuastop membraan wat alle nattigheid buiten houdt. Daar wordt je heel blij van, erg handig. Ook voor vrouwen met een hogere wreef, grote instap en toch waterdicht.

Hippe wandelschoenen dames

Maak met je stoere wandelschoenen dames wandelingen onder de zon en ook over krakende sneeuw

Herinner je het geluid van sneeuw als het kraakt? Dat is zo’n heel stil geluid waarvan je je slechts enkele keren per jaar bewust van bent. Mooi eigenlijk dat simpele impulsen je oerinstinct aanspreken. En zo is er zoveel te ontdekken en te zien, als je kijkt, buiten. Met onze stoere ZOO Footwear winter wandelschoenen dames  wandel je zorgeloos, houd je lekker warme voeten. Dit omdat in onze wandelschoenen sneeuw dames een lagensysteem zit waardoor de temperatuur in de
goede wandelschoenen wordt geïsoleerd en de kou wordt buitengesloten. Het Acquastop membraan ondersteunt de isolatie en voert ook overtollig transpiratievocht af. En zo draag je in de winter warme wandelschoenen en geniet je in de zomermaanden van wandelschoenen zomer zonder kleffe voeten te krijgen.

Hippe wandelschoenen dames

Er top uitzien op je hippe wandelschoenen dames brengt meer dan een glimlach

Goed zien met je leren wandelschoenen, halfhoge wandelschoenen aan je voeten laat je mondhoek onwillekeurig krullen omdat je zintuigen optimaal waarnemen. Je omgeving, buiten, de geur, de vochtigheid, de temperatuur, alles wat op je netvlies valt, adem je in. Geen zorgen, even op jezelf. En hoe fijn is het om dat ongestoord te mogen ervaren. Geen blaren, geen doorweekte sokken en geen bevroren tenen met ZOO Footwear wandelschoenen dames bruin. Er is meer dan waterdichtheid, comfortabel lopen op uitneembare binnenzolen en het stoere en functionele Performance leder. Wij hebben meer dan alleen wandelschoenen dames zwart. Bij ons vind je hippe wandelschoenen dames in geïmpregneerd leer wat waterafstotend, vuilafstotend en sneldrogend is. En wel in leuke verfrissende kleurcombinaties van uitgesproken fuchsia, zonnige geel tot aan blauwe dames wandelschoenen en wandelschoenen dames rood. En zo krijg je vanzelf een brede glimlach, kies een kleur die bij jou past.

Blijven hippe wandelschoenen van ZOO Footwear waterdicht?

Ja als je ze onderhoudt zeker. In onze wandelschoenen die stoer zijn zit een Acquastop membraan wat 100% waterdichtheid verzorgt.

Vind je hippe wandelschoenen dames bij ZOO Footwear?

Bij ons vind je stoere wandelschoenen in hippe uitgesproken kleuren en ook in rustige brave kleuren, met een prettige pasvorm. En ze houden je warm en je voeten droog

Kun je in hippe wandelschoenen van ZOO Footwear een zooltje doen?

Zeker, in onze stoere wandelschoenen dames plaats je je orthopedisch voetbed of loop je op ons comfortabel uitneembaar voetbed.

Zijn ZOO Footwear stoere wandelschoenen dames uitgevoerd in leer?

Ja, bij ZOO Footwear koop je gekleurde hippe wandelschoenen van echt leer.

Zijn hippe wandelschoenen van ZOO Footwear wel warm in de winter?

Je houdt lekkere warme voeten in onze hippe wandelschoenen dames omdat ze een isolerende werking hebben. De temperatuur blijft geïsoleerd in de schoen en de temperatuur buiten, blijft buiten.

Hulp nodig? Klik hier

Hi! Ik ben Sander en ik sta je graag te woord voor allerlei vragen over ZOO Footwear. Kies hieronder voor een van de opties.