Geen suffe maar hippe wandelschoenen dames voor jou

Wil jij waterproof naar buiten gaan én je dagelijks lekker uiten op ieder moment? Voel je goed en wees jezelf met je hippe wandelschoenen van ZOO Footwear in jouw favoriete kleur.

Alle wandelschoenen voor dames

filter & sorteer zoo filters
Waterproof

Waterproof

Je eigen voetbed

Je eigen voetbed

Waterproof veters

Waterproof veters

Meteen comfort

Meteen comfort

Te gek dat jouw hippe wandelschoenen gewoon waterdicht zijn

Dat had je vast niet gedacht, dat je outdoor wandelschoenen vindt, een prachtige wandelschoenen dames aanbieding met uiteenlopende kleurenpalet, die 100% waterdicht zijn. Een waaier van flitsende uitgesproken kleurcombinaties tot rustigere kleuren. Eindelijk mooie wandelschoenen die bij jou passen en je dagelijks draagt. Niet alleen om urenlange wandelingen te maken, maar juist ook om op de fiets in de regen boodschappen te doen, naar de manege te gaan of naar je werk. Ideaal toch, wandelschoenen dames waterdicht? Krijg jij in ieder geval geen natte sokken. En ook in onze witte wandelschoenen dames, net als in alle andere sneakers zit een Aqcuastop membraan wat alle nattigheid buiten houdt. Daar wordt je heel blij van, erg handig. Ook voor vrouwen met een hogere wreef, grote instap en toch waterdicht.

ZOO Adventure hippe outdoor wandelschoenen dames sfeerfoto

Maak met je stoere wandelschoenen dames wandelingen onder de zon en ook over krakende sneeuw

Herinner je het geluid van sneeuw als het kraakt? Dat is zo’n heel stil geluid waarvan je je slechts enkele keren per jaar bewust van bent. Mooi eigenlijk dat simpele impulsen je oerinstinct aanspreken. En zo is er zoveel te ontdekken en te zien, als je kijkt, buiten. Met onze stoere ZOO Footwear winter wandelschoenen dames  wandel je zorgeloos, houd je lekker warme voeten. Dit omdat in onze wandelschoenen sneeuw dames een lagensysteem zit waardoor de temperatuur in de
goede wandelschoenen wordt geïsoleerd en de kou wordt buitengesloten. Het Acquastop membraan ondersteunt de isolatie en voert ook overtollig transpiratievocht af. En zo draag je in de winter warme wandelschoenen en geniet je in de zomermaanden van wandelschoenen zomer zonder kleffe voeten te krijgen.

Er top uitzien op je hippe wandelschoenen dames brengt meer dan een glimlach

Goed zien met je leren wandelschoenen, halfhoge wandelschoenen aan je voeten laat je mondhoek onwillekeurig krullen omdat je zintuigen optimaal waarnemen. Je omgeving, buiten, de geur, de vochtigheid, de temperatuur, alles wat op je netvlies valt, adem je in. Geen zorgen, even op jezelf. En hoe fijn is het om dat ongestoord te mogen ervaren. Geen blaren, geen doorweekte sokken en geen bevroren tenen met ZOO Footwear wandelschoenen dames bruin. Er is meer dan waterdichtheid, comfortabel lopen op uitneembare binnenzolen en het stoere en functionele Performance leder. Wij hebben meer dan alleen wandelschoenen dames zwart. Bij ons vind je hippe wandelschoenen dames in geïmpregneerd leer wat waterafstotend, vuilafstotend en sneldrogend is. En wel in leuke verfrissende kleurcombinaties van uitgesproken fuchsia, zonnige geel tot aan blauwe dames wandelschoenen en wandelschoenen dames rood. En zo krijg je vanzelf een brede glimlach, kies een kleur die bij jou past.

Blijven hippe wandelschoenen van ZOO Footwear waterdicht?

Ja als je ze onderhoudt zeker. In onze wandelschoenen die stoer zijn zit een Acquastop membraan wat 100% waterdichtheid verzorgt.

Vind je hippe wandelschoenen dames bij ZOO Footwear?

Bij ons vind je stoere wandelschoenen in hippe uitgesproken kleuren en ook in rustige brave kleuren, met een prettige pasvorm. En ze houden je warm en je voeten droog.

Kun je in hippe wandelschoenen van ZOO Footwear een zooltje doen?

Zeker, in onze stoere wandelschoenen dames plaats je je orthopedisch voetbed of loop je op ons comfortabel uitneembaar voetbed.

ZOO Footwear stoere wandelschoenen dames, uitgevoerd in leer?

Ja, bij ZOO Footwear koop je gekleurde hippe wandelschoenen van echt leer.

Zijn hippe wandelschoenen van ZOO Footwear wel warm in de winter?

Je houdt lekkere warme voeten in onze hippe wandelschoenen dames omdat ze een isolerende werking hebben. De temperatuur blijft geïsoleerd in de schoen en de temperatuur buiten, blijft buiten.