Sinds 1977
100% oer-Hollandse kwaliteit
25.000+ tevreden mensen

Huisschoen voor steunzolen

Huisschoen voor steunzolen

Kun jij ook maar geen passende pantoffels vinden waar tevens jouw steunzolen in passen? Huisschoenen die comfortabel zitten en er ook nog eens mooi uitzien! Wij hebben ze voor je!

Alle producten

Merinowol
XANNA Black

XANNA Black

80 euro
Bekijk product
Merinowol
XANNA Blue

XANNA Blue

80 euro
Bekijk product
XANNA Coffee Brown

XANNA Coffee Brown

80 euro
Bekijk product

XANNA Red

80 euro
Bekijk product
XANNA Smoke Grey

XANNA Smoke Grey

80 euro
Bekijk product

Nooit meer koude voeten

Onze pantoffels zijn uitgevoerd met lamswol of merinowol voor een aangename temperatuur

Even snel naar buiten

Door de rubberen zool kun je met een gerust hart even naar buiten naar buiten lope

Uitglijden is verleden tijd

De rubberen zool zorgt ervoor dat je niet uitglijd

Jaren voetcomfort

Door het gebruik van kwaliteitsleder heb je jaren plezier van onze pantoffels

Nooit meer last van koude voeten en rillingen die vervolgens je hele lijf doortrekken

De wollen pantoffels van ZOO Footwear zijn niet alleen warm, maar ook comfortabel, stevig, mooi en hip. Met alle kwaliteiten van een buitenschoen

See what our customers have to say

“Heerlijke pasvorm en perfecte grip”

“De ZOO Footwear pantoffels hebben een anti slip zool waardoor ik nooit meer bang ben om uit te glijden. En ze zitten werkelijk als gegoten. ”

Antoinette Teggeler

“Mijn ideale pantoffel”

“Mijn eerste ZOO Footwear pantoffels maar ik wil nooit meer iets anders. Warme voeten maar zeker geen zweet voeten en dankzij de rubberen zool kan ik zonder zorgen gewoon naar buiten.”

Patricia Evers

Huisschoen voor steunzolen

Huisschoenen waar je voeten blij van worden

Ook in huis moet je comfortabel en prettig kunnen lopen, op warme huisschoenen die je voeten ondersteunen en koude voeten tegengaan. Fijne, mooie, warme en comfortabele huisschoenen tegelijk. ZOO Footwear heeft comfort pantoffels voor dames ontworpen die gevoerd zijn met merinowol of schapenvacht. wollen pantoffels worden niet erg hip gevonden. Dat geldt niet voor onze stevige dames pantoffels. De modellen en kleuren van onze lamsvacht en merinowol pantoffels zijn dan ook helemaal van deze tijd. Je voeten en dus ook jij wordt blij van ons assortiment fantastische pantoffels!

Huisschoen voor steunzolen

Huisschoenen voor elke dag

De huisschoenen van ZOO Footwear zijn pantoffels met harde zool. Dit zorgt voor een stevige loop. Tevens lopen onze dames pantoffels met voetbed comfortabel. Onze luxe pantoffels zijn gevoerde pantoffels, maar geven je voeten ook ‘lucht’ door de gebruikte materialen, ademende huisschoenen dus. Ze zijn niet alleen geschikt als winter pantoffels, onze pantoffels kun je alle vier seizoenen dragen. Onze pantoffels zijn van leer, leren huisschoenen waar je zooltje in kan en dus orthopedische pantoffels die jouw voeten de ondersteuning bieden die ze verdienen.

Huisschoen voor steunzolen

Huisschoenen van kwaliteit

Onze lamsvacht pantoffels zijn dus dames pantoffels geschikt voor steunzolen. Ze worden verder met liefde ontworpen en gemaakt. Dit komt elke pantoffel van ZOO Footwear ten goede. De pantoffels met rubberen zool dragen verder bij aan stabiliteit. Ze zorgen verder uiteraard voor warme voeten, met onze warme pantoffels voor dames zijn koude voeten echt verleden tijd. Verder zijn de dames winter huisschoenen van ZOO Footwear mooi en hip, zoals al eerder beschreven, helemaal van deze tijd. Door de perfecte kwaliteit gaan onze dames huisschoenen geschikt voor steunzolen ook langere tijd mee.

Huisschoen voor steunzolen

Huisschoenen met antislip zool

Je voeten zijn belangrijk, want ze dragen je het leven door. De pantoffels van Zoo Footwear zijn anti slip pantoffels. De kans op ongewilde glijpartijen door de zolen van onze huisschoenen is dan ook niet heel erg groot door de antislip laag. Doordat de onderkant van de zolen van onze pantoffels niet glad zijn, zijn ze zeker ook passend als pantoffels voor ouderen. Met onze stabiele, fijne, comfortabele, zachte en warme pantoffels wordt er goed voor je voeten gezorgd, en dat is belangrijk. Je hebt ze een leven lang nodig.

Huisschoenen voor steunzolen die tevens mooi zijn

Praktisch, comfortabel en ook mooi is een belangrijke combinatie als het gaat om kleren, en dus ook om huisschoenen. Want het oog wil ook wat! Onze leren pantoffels zijn er dan ook in verschillende kleuren én modellen. Zo hebben we blauwe dames pantoffels en roze pantoffels in ons assortiment. Maar ook grijze of zwarte pantoffels voor dames. Omdat elk mens nou eenmaal verschillend is en van andere kleuren en modellen houdt. Zo af en toe komt er op onze social media een winactie of dames pantoffels sale voorbij. Want elke vrouw verdient huisschoenen van ZOO Footwear. Volg jij ons al?

Waarom dames huisschoenen voor steunzolen kopen bij ZOO Footwear?

Bij ons vind je huisschoenen waar je eigen steunzolen in kunnen die een top pasvorm hebben, je warme voeten geven, die fijn zitten en stevigheid bieden. Onder andere door de rubberen zool.

Zijn huisschoenen voor steunzolen van ZOO Footwear warm?

Ja, onze huisschoenen voor steunzolen zijn daadwerkelijk warm. Ze zijn gevoerd met lamsvacht of met merino wol. De modellen met merino wol kun je in alle seizoenen dragen. Ook met je eigen orthopedische zooltje.

Zijn ZOO Footwear huisschoenen voor steunzolen van echt leer?

Ja, bij ZOO Footwear kun je huisschoenen voor steunzolen kopen die van leer zijn. Echte stevige leren huisschoenen in vrolijke verrassende kleuren, lekker soepel én er zit ook nog een buitenzooltje onder. 

Zit er lamsvacht in de huisschoenen voor steunzolen van ZOO Footwear?

Ja, er zitten in de indoor collectie huisschoenen voor steunzolen die gevoerd zijn met fluffy lamsvacht. 

Kan ik mijn orthopedisch voetbed in de huisschoenen voor steunzolen van ZOO Footwear doen?

De huisschoenen van ZOO Footwear hebben een comfortabel uitneembaar voetbed. Deze kun je er indien gewenst uithalen en jouw eigen voetbed er in plaatsen.

Hulp nodig? Klik hier

Hi! Ik ben Sander en ik sta je graag te woord voor allerlei vragen over ZOO Footwear. Kies hieronder voor een van de opties.