Sinds 1977
100% oer-Hollandse kwaliteit
25.000+ tevreden mensen

Laarzenknecht

Laarzenknecht

Het belang van een laarzenknecht kopen

Alle producten

Laarzenknecht Jack

13 euro
Bekijk product

Laarzenspanner Habitus 24 cm

13 euro
Bekijk product

laarzenspanner Silhouet 34 cm

13 euro
Bekijk product

Oily Protector

9 euro
Bekijk product

Hydra wax

6 euro
Bekijk product
hydra_creme

Hydra Creme intens

7 euro
Bekijk product

Protector

9 euro
Bekijk product

Cleaner

9 euro
Bekijk product

Nooit meer natte voeten

Geen natte voeten tijdens je wandeling dankzij het Acquastop membraan.

Uitneembaar voetbed

Plaats je orthopedisch voetbed erin of wandel op onze comfortabele uitneembaar voetbed.

Hogere wreef

Heb je een hogere wreef? De instap van onze waterdichte sneakers maak je gewoon breder met de veters.

Past bij wie je bent

Waterdichte sneakers die wel goed combineren bij je dagelijkse outfit, ieder seizoen.

Het belang van een laarzenknecht (kopen)

Heb jij ook laarzen, wellicht van ZOO Footwear, die je als gegoten zitten? Waar je dag en nacht op zou kunnen lopen? Dan is het verstandig om goed voor je laarzen te zorgen. Dit begint bij een laarzenknecht!

See what our customers have to say

“Wat een comfort!”

“De outdoor laarzen van ZOO Footwear zitten als gegoten. Ik zou niet anders meer willen”

Marleen van Baal

“Echt 100% waterdicht”

“Ik wandel erg veel met de honden in een waterrijk gebied. Zelfs in diepe plassen blijven mijn voeten droog. ”

Janet Jansma

ZOO_Footwear

Wat is een laarzenknecht?

Een laarzenknecht is een hulpmiddel bij het uittrekken van je laarzen. Het is een stuk hout (of ander materiaal) met twee ‘pootjes’ die je neer kunt zetten en waar een gat in zit. Dat gat is gemaakt voor de hak van je schoen. De hak van je schoen kun je hier in zetten en zo op een rustige wijze, zonder getrek of moeilijkdoenerij je laars uit doen. Het scheelt je kracht en ‘gedoe’ en je spaart hiermee de binnenkant van je laars én je andere laars. Schaf jij een laars van ZOO Adventure aan, dan adviseren wij ook altijd een laarzenknecht te kopen.

ZOO_Footwear

Waarom een laarzenknecht gebruiken?

Zoals hierboven al aangegeven, draagt een laarzenknecht bij aan het behoud van je laars. Doordat jij je laars met een laarzenknecht soepeler en gecontroleerd uittrekt, raakt je laars, en dan vooral je hiel en hak, minder snel beschadigd en versleten. Omdat je er niet met je voet op gaat staan, gaat de voering niet of minder snel kapot en blijft het membraan van binnenuit intact en dus waterdicht. Een belangrijk gegeven. Dit betekent tevens jarenlang plezier van je favoriete laars!

ZOO_Footwear

Het gebruik van een laarzenknecht zorgt voor het behoud van beide laarzen

Wanneer jij een laarzenknecht in je bezit hebt, hoef jij tevens je andere laars niet te gebruiken als (weliswaar ook ongeschikt) ‘hulpmiddel’. Vaak zien we dat zonder hulp van een laarzenknecht, de andere laars die functie vervuld bij het uittrekken. Een laars is hier uiteraard niet voor gemaakt en geschikt voor.  Een laarzenknecht kopen betekent dus ook een stukje behoud voor je andere laars. Een win-win situatie, want wanneer een laars je echt als gegoten zit, wil je geen andere hoeven kopen in verband met een slijtage die je had kunnen voorkomen, toch?

ZOO_Footwear

Een laarzenknecht in combinatie met laarzenspanners

Bij de koop van een laars van ZOO Footwear adviseren we naast het kopen van een laarzenknecht, ook het kopen van laarzenspanners. De combinatie van beide accessoires zorgen mede voor een optimale staat van je laars en langdurig gebruiksplezier. Laarzenspanners zorgen voor een blijvend mooie vorm van je laars, ook wanneer je ze niet aan hebt en tevens dragen ze bij aan een goede ventilatie na het dragen. Zo kan warme en vochtige lucht goed worden afgevoerd en dit draagt maximaal bij aan het behoud en de blijvende kwaliteit van je geliefde laars!

Waar kan ik een laarzenknecht kopen?

Er zijn veel aanbieders van laarzenknechten. Het verschil in kwaliteit en gebruiksgemak van laarzenknechten is echter divers. Bij ZOO Footwear koop je een laarzenknecht van echt hout. Stevig, robuust, stabiel. Ze zijn prettig in gebruik en helpen perfect bij hetgeen waarvoor ze gemaakt zijn, namelijk het rustig, gecontroleerd maar soepel uittrekken van je laarzen. Ben je van plan om een laarzenknecht te kopen, zoek dan niet langer. De laarzenknecht van ZOO Footwear zullen (mede) zorgen voor langdurig gebruik en plezier van je laarzen. En dat klinkt jou ook vast als muziek in de oren!

Hulp nodig? Klik hier

Hi! Ik ben Sander en ik sta je graag te woord voor allerlei vragen over ZOO Footwear. Kies hieronder voor een van de opties.