Sinds 1977
100% oer-Hollandse kwaliteit
25.000+ tevreden mensen

Laarzenspanners voor dames

Laarzenspanners voor dames

Het belang van laarzenspanners kopen

Alle producten

Laarzenspanner Habitus 24 cm

13 euro
Bekijk product

laarzenspanner Silhouet 34 cm

13 euro
Bekijk product

Laarzenknecht Jack

13 euro
Bekijk product

Hydra wax

6 euro
Bekijk product
hydra_creme

Hydra Creme intens

7 euro
Bekijk product

Protector

9 euro
Bekijk product

Cleaner

9 euro
Bekijk product

Oily Protector

9 euro
Bekijk product

Nooit meer natte voeten

Geen natte voeten tijdens je wandeling dankzij het Acquastop membraan.

Uitneembaar voetbed

Plaats je orthopedisch voetbed erin of wandel op onze comfortabele uitneembaar voetbed.

Hogere wreef

Heb je een hogere wreef? De instap van onze waterdichte sneakers maak je gewoon breder met de veters.

Past bij wie je bent

Waterdichte sneakers die wel goed combineren bij je dagelijkse outfit, ieder seizoen.

Het belang van laarzenspanners (kopen)

Heb jij ook laarzen van ZOO Footwear (of wellicht andere laarzen), die je als gegoten zitten? Waar je dan ook graag nog een eeuwigheid op wilt lopen? Dan is het handig om laarzenspanners te kopen. We leggen je uit waarom!

See what our customers have to say

“Wat een comfort!”

“De outdoor laarzen van ZOO Footwear zitten als gegoten. Ik zou niet anders meer willen”

Marleen van Baal

“Echt 100% waterdicht”

“Ik wandel erg veel met de honden in een waterrijk gebied. Zelfs in diepe plassen blijven mijn voeten droog. ”

Janet Jansma

Outdoor laarzen shop

Wat zijn laarzenspanners?

Laarzenspanners zijn er in allerlei verschillende kleuren en materialen, metaal, plastic of hout bijvoorbeeld. Ze hebben de vorm van een kuit/ onderbeen, en ze zijn ontworpen om in een laars gestoken te worden, wanneer laarzen langer of korter niet gedragen worden. De laarzenspanners zorgen er dan ook voor dat een laars, ook wanneer deze (even) niet wordt gedragen, dezelfde positie behoudt als tijdens gebruik. Schaf jij een laars van ZOO Adventure aan, dan adviseren wij ook altijd laarzenspanners te kopen voor een lang(er) behoud van je laars.

Waarom laarzenspanners gebruiken?

Zoals hierboven al aangegeven, dragen laarzenspanners bij aan een langer behoud van je laarzen. Maar hoe zit dat dan precies? Doordat je laarzen bij gebruik van laarzenspanners dezelfde positie behouden als wanneer jij ze draagt, behouden ze hun fijne pasvorm. Het materiaal van de laars (leer, suede etc.) blijft daarbij mooier, er ontstaan minder snel barstjes en tevens zijn je laarzen makkelijker schoon te maken en te verzorgen wanneer er laarzenspanners in zitten. Bovenstaande draagt eraan bij dat je veel langer plezier van je laarzen hebt, en dat wil toch iedereen?

Outdoor dames laarzen

Laarzenspanners en ventilatie

Wanneer je laarzenspanners koopt of overweegt te kopen, is er tevens sprake van nog een ander bijkomend voordeel. Doordat je gebruik maakt van laarzenspanners, kunnen je laarzen veel beter ontluchten en drogen, juist ook van binnenuit, wanneer je ze niet draagt. Dit ventileren zorgt ervoor dat onaangename (zweet) geuren niet blijven hangen en dat je altijd weer in laarzen stapt die van binnenuit droog zijn, niet nog nat van eventuele zweetvoeten. We hoeven je vast niet uitgebreider uit te leggen dat dit ontluchten mede bijdraagt aan een laars waar je veel langer plezier van hebt.

Laarzenspanners in combinatie met een laarzenknecht

Bij de aanschaf van laarzen van ZOO Footwear adviseren we naast het kopen van laarzenspanners, ook het kopen van een laarzenknecht. De combinatie van beide accessoires zorgen mede voor een langer behoud van je laarzen en dus langer gebruiksplezier. Een laarzenknecht helpt je met het makkelijk uittrekken van je laars. Zonder dat je zelf gekke capriolen uit hoeft te halen, of je andere laars als ‘hulp’ moet gebruiken, waardoor de binnenkant van je hak(ken) en ook de buitenkant van je andere laars beschadigd raakt. Laarzenspanners kopen en ook een laarzenknecht aanschaffen, je laarzen zullen je dankbaar zijn!

Waar kan ik een laarzenspanners kopen?

Er zijn veel aanbieders van laarzenspanners. Het verschil in kwaliteit van laarzenspanners loopt echter uiteen. Bij ZOO Footwear verkopen we stevige laarzenspanners, die je laarzen de steun geven die ze nodig hebben wanneer jij ze niet draagt. Tevens kunnen onze laarzenspanners tegen een stootje. Ze functioneren dan ook perfect waarvoor ze bedoeld zijn, je laarzen letterlijk ‘in shape’ houden, ze dragen bij aan het behoud van de perfecte pasvorm en direct de reden waarom jij zo dol bent op je laarzen! En dat laatste houden we erg graag zo!

Hulp nodig? Klik hier

Hi! Ik ben Sander en ik sta je graag te woord voor allerlei vragen over ZOO Footwear. Kies hieronder voor een van de opties.