Sinds 1977
100% oer-Hollandse kwaliteit
25.000+ tevreden mensen

Orthopedische pantoffels

Orthopedische pantoffels

Heb jij regelmatig last van pijnlijke, vermoeide en/of ook koude voeten, en doet de rest van je lichaam dan vervolgens ook ‘gezellig’ mee? Vervelend, want het verstoord je optimaal kunnen funtioneren. Er is echter een oplossing, namelijk het gebruik van orthopedische pantoffels!

Alle producten

Merinowol
XANNA Black

XANNA Black

80 euro
Bekijk product
Merinowol
XANNA Blue

XANNA Blue

80 euro
Bekijk product
XANNA Coffee Brown

XANNA Coffee Brown

80 euro
Bekijk product

XANNA Red

80 euro
Bekijk product
XANNA Smoke Grey

XANNA Smoke Grey

80 euro
Bekijk product

Nooit meer koude voeten

Onze pantoffels zijn uitgevoerd met lamswol of merinowol voor een aangename temperatuur

Even snel naar buiten

Door de rubberen zool kun je met een gerust hart even naar buiten naar buiten lope

Uitglijden is verleden tijd

De rubberen zool zorgt ervoor dat je niet uitglijd

Jaren voetcomfort

Door het gebruik van kwaliteitsleder heb je jaren plezier van onze pantoffels

Nooit meer last van koude voeten en rillingen die vervolgens je hele lijf doortrekken?

De wollen pantoffels van ZOO Footwear zijn niet alleen warm, maar ook comfortabel, stevig, mooi en hip. met alle kwaliteiten van een buitenschoen.

See what our customers have to say

“Mijn ideale pantoffel”

“Mijn eerste ZOO Footwear pantoffels maar ik wil nooit meer iets anders. Warme voeten maar zeker geen zweet voeten en dankzij de rubberen zool kan ik zonder zorgen gewoon naar buiten.”

Patricia Evers

“Heerlijke pasvorm en perfecte grip”

“De ZOO Footwear pantoffels hebben een anti slip zool waardoor ik nooit meer bang ben om uit te glijden. En ze zitten werkelijk als gegoten. ”

Antoinette Teggeler

Orthopedische pantoffels dames

De ultieme mix, ondersteunende én comfortabele, warme pantoffels

Het dragen van orthopedische pantoffels zorgt voor extra ondersteuning van gevoelige voeten. Het is belangrijk om goed voor je voeten te zorgen. ZOO Footwear heeft comfort pantoffels voor dames en tevens warme pantoffels voor dames ontworpen. We noemen ze ook wel huisschoenen die erg fijn en stevig zitten. Onze orthopedische pantoffels ondersteunen je voeten. Tevens kun jij je eigen orthopedische voetbed in onze stevige dames pantoffels kwijt, is het een pantoffel met harde zool, maar ook zacht voor je voeten. ZOO Footwear heeft volop pantoffels met lamsvacht in haar assortiment. Lekker warm dus! Wollen pantoffels hebben een wat oubollig imago. ZOO Footwear wil dit imago graag doorbreken en heeft hippe, comfortabele, warme huisschoenen ontworpen. 

Orthopedische pantoffels

Orthopedische pantoffels voor elk moment

Je pantoffel met eigen (orthopedisch) voetbed, die wil je natuurlijk niet alleen bij koud(er) weer prettig kunnen dragen. De gevoerde pantoffels van ZOO Footwear zijn dan ook niet enkel winter pantoffels, maar kun je het heel jaar door comfortabel dragen. Dus alle vier seizoen! Door de Merino of Lamswol kunnen je voeten volop ademen en voorkomt dit zweetvoeten. Ze lopen dan ook zomer en winter prettig. Onze luxe pantoffels zijn allround huisschoenen. Een leren huisschoen die in en om huis altijd lekker loopt. Een genot voor je voeten, die je elke dag weer dragen. 

Orthopedische pantoffels

Pantoffels geschikt voor elke damesvoet

De leren pantoffels van ZOO Footwear zijn passend voor praktisch elke damesvoet. Door het uitneembare voetbed en de ergonomische leestvorm kun je, wanneer je een orthopedische of eigen binnenzool draagt, deze ook gewoon gebruiken in onze dames pantoffels geschikt voor steunzolen. Mocht je geen specifieke, eigen zolen dragen, loop je met de luxe pantoffels van ZOO Footwear ook perfect. Onze pantoffels met rubberen zool zorgen voor stabiliteit, maar door de lichte zool lopen ze tevens soepel en gemakkelijk. Van die combinatie worden onze dames voeten alleen maar blij, toch? Daarnaast blijven je voeten ten allen tijde warm in onze heerlijke pantoffels.

Orthopedische pantoffels dames

Geen gladde zolen meer

Welke schoenen je ook draagt, je wilt natuurlijk schoenen die fijn zitten, maar tevens ook stabiliteit bieden. Gladde zolen dragen hier niet aan bij. Onze pantoffels zijn antislip pantoffels. Dit betekent dus geen gladde zool in onze pantoffels, en zo minimaliseer je de kans op uitglijden. Alhoewel het op een net gedweilde keukenvloer natuurlijk altijd oppassen blijft. De antislip laag maakt dat onze pantoffels ook geschikt zijn voor ouderen. Veilig binnenshuis bewegen is net zo belangrijk als buitenshuis. Daarnaast, mocht je voor je stabiliteit steunzolen gebruiken, onze pantoffels zijn dus juist ook huisschoenen voor steunzolen. Pantoffels die voor luchtige voeten en stabiliteit zorgen!

Hippe en orthopedische pantoffels, gaat dat samen?

Daar kunnen we kort over zijn, ja zeker! Onze ZOO Footwear Dames pantoffels met voetbed zijn jouw perfecte huisschoenen die net zo fijn zitten als ons schoeisel gericht op activiteiten buitenshuis. Daarnaast maken de mooie kleuren en de verschillende modellen dat onze pantoffels er stylish uitzien. Zo hebben we zwarte pantoffels in ons assortiment. Neutraal, maar altijd mooi. Ook ontworpen we super hippe kleuren, zoals blauwe dames pantoffels. Door de keuze in kleuren en modellen is er voor ieder wat wils. Daarbij hebben we geregeld een dames pantoffels sale, en de eerste dame die niet blij wordt van een sale, die moeten wij nog tegenkomen!

Waarom orthopedische pantoffels kopen bij ZOO Footwear?

Bij ons vind je pantoffels die een top pasvorm hebben, je warme voeten geven, en waar je eigen orthopedische zooltje in geplaatst kan worden. Hierdoor creëer jij je eigen orthopedische pantoffel.

Zijn orthopedische pantoffels van ZOO Footwear warm?

Ja, onze pantoffels zijn daadwerkelijk warm. Ze zijn gevoerd met lamsvacht of met merino wol. De modellen met merino wol kun je in alle seizoenen dragen. Ook met je eigen orthopedische zooltje.

Zijn ZOO Footwear orthopedische pantoffels van leer?

Ja, bij ZOO Footwear kun je pantoffels kopen die van leer zijn. Echte leren wollen pantoffels in vrolijke verrassende kleuren, lekker soepel en er zit ook nog een buitenzooltje onder. In deze leren pantoffels passen je eigen orthopedische zooltjes.

Zit er lamsvacht in orthopedische pantoffels van ZOO Footwear?

Ja, er zitten in de indoor collectie pantoffels die gevoerd zijn met fluffy lamsvacht. In de meeste pantoffels kun jij je eigen orthopedische zooltjes gebruiken.

Kan ik mijn orthopedisch voetbed in pantoffels van ZOO Footwear doen?

De lederen pantoffels van ZOO Footwear hebben een comfortabel uitneembaar voetbed. Deze kun je er indien gewenst uithalen en jouw eigen voetbed er in plaatsen.

Hulp nodig? Klik hier

Hi! Ik ben Sander en ik sta je graag te woord voor allerlei vragen over ZOO Footwear. Kies hieronder voor een van de opties.