• Sinds 1977
  • 100% oer-Hollandse kwaliteit
  • 25.000+ tevreden mensen gingen je voor
  • Sinds 1977
  • 100% oer-Hollandse kwaliteit
  • 25.000+ tevreden mensen gingen je voor

Leren outdoor laarzen voor dames die waterdicht zijn, je beste waterdichte buiten laarzen.

1 artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Heb je vragen, bel of mail ons!
Heb je vragen, +31 (0)85 4010160 of mail ons!
Zoo Suport
  • ADISA Lime

  • Afgeknepen benen, een afdruk in je benen, of juist een rode plek van het schuren, dat is niet meer. Bij ons heb je outdoor modellen met een extra smalle schacht en ook met een extra brede schacht

1 artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

1
Waarom wandellaarzen voor dames kopen bij ZOO Adventure?
Outdoor laarzen voor dames van ZOO Adventure zijn super comfortabel om mee te wandelen. Het zijn 100% waterdichte laarzen en verkrijgbaar in vrolijke kleuren om dagelijks te dragen. 25000 mensen gingen je voor.
Kun je met outdoor laarzen voor dames lang wandelen?
Geen zere, koude voeten of zweetvoeten meer. Op deze outdoor laarzen voor dames kun je zorgeloos lange wandelingen maken. ZOO Adventure, kwaliteit en oog voor comfort sinds 1977.
Hou je droge voeten in outdoor laarzen voor dames?
Je houdt in ZOO Adventure outdoor laarzen voor dames zeker droge voeten dankzij het Acquastop membraan. 100% Oer-Hollandse kwaliteit.
Past mijn othopedisch voetbed in outdoor laarzen voor dames?
Je kunt je eigen orthopedische binnenzool in deze outdoor laarzen voor dames doen. Er zit namelijk een uitneembaar voetbed in. Hoe je je orthopedisch voetbed passend kunt maken leggen we je graag uit.
Waar moet ik op letten bij de aanschaf van outdoor laarzen voor dames?
Je kunt het meeste plezier beleven aan je outdoor laarzen voor dames als je ze goed past. Dus kijk goed naar je maat. Ook doe je er goed aan om je laarzen te verzorgen zodat je waterdichte laarzen blijft houden.
Op zoek naar outdoor laarzen voor dames?

Ben je op zoek naar outdoor laarzen voor dames, waterdichte halfhoge laarzen voor dames, warme enkellaarzen voor dames? En voor je man ook warme halfhoge laarzen voor heren of enkellaarzen van leer? Dan ben je bij ZOO Adventure goed.

Ben jij een hondenliefhebber?
Ben je een hondenliefhebber, houd jij onvoorwaardelijk van je wollige vrienden, dan ga je vast ook graag op halfhoge laarzen naar buiten, outdoor met ze. Hoewel een winterzon aangenaam kan landen op je blije gezicht en je energie kan geven, laat de zon zich niet altijd gewillig zien en verdwijnt hij meer dan regelmatig achter dikke donkere zware wolken. Feit blijft dat wanneer je een gezinslid hebt opgenomen in je huis, je er goed voor moet zorgen. Je kunt niet tegen Bruno zeggen, “Joh ’t is te koud en ik heb vanmiddag geen zin in natte sokken, dus vandaag gaan we maar niet.” Oftewel altijd je hond uitlaten, ongeacht het onstuimige weer.

Een gezond ommetje maken
En vaak is het uitje ook in de winter een traktatie voor hond en mens om een fris en gezond ommetje te maken. Maar er doen zich momenten voor dat zelfs je viervoeter je met sympathie aanstaart en al klaar staat om tegen de achterkant van je benen, praktisch in je knieholtes, naar buiten te treden, te gaan wandelen beschermd tegen de gure wind en irritante spetters van de aanhoudende regen. Jij bent de verstandigste en jullie gaan samen naar buiten, even zijn of haar honden-dingen laten doen en dan het liefst gauw weer terug naar huis. Een donkere stem spreekt je toe en je maakt in stilte de belofte morgen langer uit te gaan. Dat is echter net zo oprecht als een slaap t-shirt met de tekst Tomorrow starts my diet. En ja een keer prima, maar het is ook in Nederland best wel frequent nat weer. Dus je mag je best schuldig voelen, jij als mens kunt tenslotte de uitlaat rondes aangenamer en comfortabeler maken.

Niet alleen zwarte boots
Dompel je onder in comfort en ga met je ZOO Adventure zwarte boots voor dames met een glimlach naar buiten. Ja zwarte boots zijn toch wel supermakkelijk om bij je dagelijkse kleding te combineren, of het nu zomer of winter is. Maar ZOO Adventure heeft als outdoor merk juist niet alleen outdoor laarzen dames in zwart en niet alleen heren boots in zwart of alleen zwarte enkellaarzen voor heren. ZOO Adventure houdt van kleur.

Snowboots die je voeten droog en warm houden
Ga je wandelen in de winter in Nederland? Ga je heerlijk een sneeuwvakantie houden? Dan heb je vast behoefte aan een paar snowboots voor dames die je voeten warm en drooghouden. Je wilt natuurlijk geen natte sokken of kans op blaarvorming door natte voeten. Houd je van wandelen, in ieder weer type, dan is het van belang dat je de beste outdoor laarzen hebt. Dat je zeker bent dat je laarzen van leer 100% waterdicht zijn en je niet teleurstellen. ZOO Adventure outdoor laarzen hoef je niet in te lopen, je kunt er lange wandelingen op maken zonder pijn in je voeten. Je wilt natuurlijk veel plezier van je waterdichte ZOO Adventure laarzen hebben en dat lukt het beste als je de juiste maat draagt. Ook de groene enkellaarzen, de blauwe enkellaarzen, rode enkellaarzen en enkellaarzen in bruinhebben een uitneembaar voetbed. Dus je kunt ook je eigen orthopedisch voetbed erin plaatsen. Dan loop je helemaal supergelukkig op je ZOO Adventure laarzen.En wat gebeurt er? Jij maakt je gezonde loopje, je hond kan zijn energie kwijt en hebben jullie toch je kwaliteitsmomentje samen.

Wandelen op je gewone schoenen
En wat nu als je gewoon wel je heerlijke lange wandelingen maakt op je gewone schoenen en laarzen, er ook met het slechtere weer op en top van wilt genieten? Dat is mogelijk. Tuurlijk is het mogelijk, dan ga je lekker een uur of twee lopen in het bos. Vliegen de natte kleverige gevallen bladeren tegen je onderbenen, verdwijnen je niet waterdichte boots bij iedere stap in de grondvlakte, wat meer te omschrijven is als een heksenachtige modderpap en voel je de drap je sokken binnendringen. Je sokken worden nat, drijfnat, je moet je rondje aflopen in het bos. Of in ieder geval de route paaltjes gestaag blijven volgen mocht je een slecht coördinatie gevoel hebben zoals altijd gesteld wordt door eigenwijze mannen in je naaste buurt. Niet toegeven, gewoon goed onthouden met welke kleur paal je begonnen bent. Of je wandelnavigatie aanzetten op je mobiel (en een draadloos oortje indoen). Beter nog zet je auto in je navigatie app op je mobiel, koppel deze en dan kun je ten alle tijden je auto terugvinden. Dat moet je natuurlijk wel van tevoren doen, maar goed, het is het waard.

Geen prettige wandeling
Even goed moet je doorlopen met je bevroren voeten in misschien wel je rubberen laarzen waarin je alle natuurlijke en niet natuurlijke elementen voelt rijzen uit de aardbodem om uiteindelijk je weg naar huis te vinden. En terwijl je nukkig doorstapt wellicht soppend in je gewone leren laarzen op je doorweekte sokken heb je er een nieuw gewicht bij. Een pijnlijk brandende opgeblazen blaar en als het tegenzit een met pus gevulde ballon. Blaarvorming ontstaat eerder door dat je met natte sokken je voortbeweegt. Niet prettig. Hinkend ben je op weg naar je auto of fiets, oef dat is een nog meer deprimerend vooruitzicht… fietsen met blaren. Je voet die zich af moet zetten tegen je trapper en je blaar in de verdrukking komt. Au. Los van het gehink en au geroep op de fiets, heb je intussen het gevoel dat je een rondje in je korte rok op de noordpool hebt gelopen. Doorweekt tot je ondergoed, verkleumd, stram van je verkeerde houding en bibberend van de kou.Als je voeten koud zijn geworden dan is de kans klein dat de rest van je lichaam zich zonnebaadt in warmte. Natte voeten, blaren, pijn in je lijf en koud, dat klinkt niet als een prettige wandeling. En je gewone leren laarzen voor buiten zien er niet meer uit.

Zo spoedig mogelijk naar huis met niet-waterdichte laarzen
En dit geldt natuurlijk ook als je geen hond hebt, maar je een verstandig mens bent, en je gaat wandelen. Beter nog, dat je gek bent op wandelen. En waarom niet in de winterperioden, heb je al die bijzondere karaktertrekken, geuren en kleur al ontdekt buiten, om je heen in dit winterse seizoen. Eén woord…prachtig. Dan moet je natuurlijk wel om je heen kijken en niet hinkend op je niet warme laarzen rondhuppelen. Starend naar de grond, op laarzen die niet waterdicht zijn, plassen ontwijkend met de focus zo spoedig mogelijk naar huis te keren.Dit vreselijke scenario, wat een ervaring moet zijn die je niet vaak wilt herhalen, is eenvoudig te voorkomen met ZOO Adventure outdoor laarzen.Weet dat je met ZOO Adventure outdoor laarzen, echt droge voeten houdt. Naast het comfort van de uitneembare binnenzolen er ook aandacht is besteed aan de pasvorm van de schachten.

Orthopedisch voetbed
De uitneembare binnenzolen zorgen ervoor dat je je pasvorm voor je voet kunt optimaliseren. Dit is mogelijk door dat een dikkere binnenzool het volume om je voet heen verkleint en een dunnere binnenzool de meer ruimte om je voet heen creëert. En zo kun je met de gratis set dikkere binnenzolen, die worden meegeleverd als je boots van ZOO Adventure bestelt, je pasvorm voor je voet optimaliseren. En je kunt ook je eigen orthopedisch voetbed passend maken. We kunnen je hierover ook een persoonlijk advies geven. De dikkere binnenzool geeft speling van een halve maat, je kunt de snowboots dus een halve maat kleiner maken. Geen gedoe meer dat je altijd overal qua maat tussen valt, dat kan worden opgelost.

Brede schachten en smalle schachten
Bij ZOO Adventure heb je modellen met extra brede schachten, reguliere schachten en ook extra smalle schachten. Wil je ook eindelijk eens hoge laarzen aan die goed zitten en ook nog eens functioneel zijn, dan heb je bij ons grote kans van slagen. De hele hoge leren laars Alieke is speciaal uitgedacht voor de vrouwen die een wat vollere kuit hebben. Wij hebben al heel wat vrouwen blij mogen maken. Vrouwen die zichzelf niet in hoge laarzen zagen tot ze ZOO Adventure ontdekten. Op events hebben we het levende lijven mee mogen maken dat er oneindig veel dames toch enigszins angstig zijn voor een bekende teleurstelling, dat hun kuit “te” dik zou zijn voor in onze ZOO Adventure outdoor laarzen. En ik kan je vertellen, het is zo leuk om te zien dat anderen zooooo blij worden en helemaal enthousiast raken, rondhuppelen in je stand alsof er een nieuwe wereld opengaat. Zo grappig en eigenlijk zo voor de hand liggend dat er ook behoefte is functionele laarzen waar iedereen in past. ZOO Adventure is een nuchter Nederlands merk, dus het is voor ons bijna vanzelfsprekend dat niet alle vrouwen in confectie kledingmaatje 34 rondlopen en er ook niet naar streven. Doe maar gewoon, maar wel een beetje gek. En dat kan dus. Je kunt gewoon met een stevigere kuit dagelijks in een gave hoge outdoor boot wandelen, zonder dat je benen worden afgeknepen. Overigens zitten er op alle modellen additioneel een verstelmogelijkheid. Banden met een gespen eraan, een rijk inzet elastiek of een rits met een bandje met een gesp, dit geeft je zo’n 3 cm speling ruimte. Kun je toch mooi de schachtomvang verkleinen en vergroten met 3 centimeters. En dat is best veel.Daarnaast is er ook aandacht gegeven aan vrouwen met een slanke kuit. ZOO Adventure heeft een leren hoge snowboot in hippe kleuren speciaal met een extra smalle schacht ontwikkeld. Model Adora is geliefd bij de vrouwen met wat dunnere benen. Uiteraard zijn onze enkel boots voor iedereen makkelijk om te dragen en om in en uit te stappen, maar dat blijft voor dames met slanke kuiten een persoonlijke kwestie of je dat stoer vindt staan.Dus er is niet alleen zorg besteed aan het optimaliseren van de pasvorm van je voet, maar ook aan je onderbenen. Hoe leuk is het dat jij ook hoge laarzen en halfhoge laarzen dames in zwart kunt dragen die 100% waterdicht zijn?

Snowboots die 100% waterdicht zijn
En dan gaat het echt gebeuren, de diepste winter klopt aan en tot ieders verbazing zijn in Nederland de straten witgekleurd. Ben jij zo’n stoere vrouw die geen onnodige angsten heeft in parkeergarages en dol is op file parkeren? Mooi daar houden we van. Maar ook jij hebt vast een gepaste voorzichtigheid in het onvoorspelbare Hollandse weer, wanneer de regendruppels tot grote hagelstenen groeien en er toch een soort van mini tyfoons over ons nuchtere land voorbijrazen.Wel praktisch als je een paar snowboots hebt die 100% waterdicht zijn. En je hoeft niet meer een paar waterdichte snowboots in je auto te verstoppen of in je grote tas bij je te hebben, voor het geval dat.

Terugrennen om je anti-regen schoenen aan te trekken
Je ZOO Adventure laarzen kun je simpelweg gewoon aan doen. Deze verstop je niet in je tas of auto als verzekering. Op deze outdoor laarzen krijg je geen pijn in je voeten, dus je hoeft je regenlaarzen niet voor een moment-opname aan te trekken en weer terug in je tas te doen als het overlevingsmoment voorbij is. En eigenlijk ben je vaak al te laat, soms dan. Dat je in de stort regen de hele stad of door het bos moet terugrennen naar je auto om van schoenen te wisselen. Eigenlijk wilde je er goed uitzien, op je lekkerste laarzen of gympen lopen en pas slechts als het nodig zou zijn, je schoenen omwisselen voor je anti-regen schoenen waarbij je concessies moet ondergaan. Maar ja meestal ben je dan te laat, en sowieso hoe onhandig is dit? Waarom trek je niet gewoon waterdichte laarzen aan die er goed uitzien èn lekker lopen? En dan is het natuurlijk wel de bedoeling dat je er lang op kunt lopen, er comfortabele wandelingen op kunt maken. Met leren ZOO Adventure outdoor laarzen voor dames kan dat.

Wachten in de kou
Gewoon boodschappen gaan doen met je ZOO Adventure boots. Op de fiets voorzichtig door de sneeuw, je auto parkeren en uitstappen tot je enkels in de sneeuw, met ZOO Adventure laarzen aan je benen, heb jij het in ieder geval lekker warm en droog.Dat parkeren dat is nog wel een ding hoor, maar ook dan als het helemaal mis gaat is het fijn als je snowboots aan hebt die warm houden. Ongeacht of je wacht met pech langs de snelweg, vaststaat, jawel dat kan, op de grachten of onder een slagboom in de parkeergarage. De ervaring is dat toch alles enigszins ontregeld is bij sneeuwval. Er zijn slagbomen die niet omhooggaan met als gevolg, als je zelf niet zit op te letten of bezig bent wat helemaal fout is, je raam vanbinnen met een doekje schoon te maken, zo tegen de slagboom aan glijdt. Een slagboom geeft niet mee. En er zijn slagbomen die ontregeld raken in de kou en gewoon boem naar beneden vallen als je er bijna onderdoor bent. Hoe dan ook in beide gevallen, moet je toch je auto uit. Meestal moet je de zoektocht aangaan om het telefoonnummer te vinden waar je naar toe kunt bellen voor schrijnende hulp, want op dat soort momenten doet het nood-belletje op de paal van de slagboom het natuurlijk niet. Vervolgens sta je daarbuiten te bibberen, want geloof me, je gaat niet vrijwillig in je auto zitten met een wit rood gestreepte lat op je voorklep op je auto. En niet alleen je voeten zijn koud, je hele lichaam is verkleumd, behalve je hoofd. Je hoofd is blijvend nee-hoor-dat-was-ik-niet-rood. Dan eindelijk na uren, wat slechts luttele minuten waren, komt de parkeerbeheerder met een sigaar in zijn mond aangefietst. Wel keurig in uniform.Maar goed als je bus of trein vertraagd is, sta je ook constant naar de stationsklok te turen. En wat maken die klokken een lawaai, zou dat opzettelijk bedacht zijn? Feit blijft dat weinig bewegen in een koude omgeving wanneer je niet zorgvuldig gekleed bent, geen positief effect heeft op je algehele gesteldheid. Wat had je in dit soort situaties graag dames enkellaarzen in zwart, enkellaarzen dames in bruin, of juist rode halfhoge laarzen, of hoge groene laarzen, gewoon echte outdoor laarzen aan gehad. Outdoor laarzen die waterdicht zijn, goed isolerend zijn om je warm te houden en ook lekker zacht comfortabel zitten zodat je er lang op kunt wachten, staan en lopen. 

Op sneeuwvakantie
Wat kun je je toch in rare situaties bevinden. Het is beter om daarom goed voorbereid te zijn op het slechte winterse weer en al helemaal als je op sneeuwvakantie of wandelvakantie gaat. Neem altijd je, nee trek altijd je snowboots dames in zwart aan en neem extra kleuren mee in je koffer.Als jouw vakantie actief wordt dan wil je vast ook dat je snowboots ademen, dat je dagelijkse porties transpiratievocht afgevoerd wordt. BIij ZOO Adventure outdoor laarzen is dat het geval. Wat ook een veel gestelde vraag is aan ons, is of de sneeuw vlekken na laat op ZOO Adventure laarzen? Nee dat is niet het geval als je je laarzen onderhoudt, en dat is eenvoudig.Heb jij al gekeken of er een snowboots sale is, een geweldige outdoor laarzen aanbieding? Waar je alle boots sale vindt, van dames boots sale, heren boots saleen ook winterlaarzen dames sale, snowboots dames sale, snowboots heren sale tot aan outdoor laarzen dames sale en outoor laarzen heren outlet. Denk goed na over wat jij verwacht van outdoor laarzen, wat je er mee wilt gaan doen. Besef dat je bij ZOO Adventure leren laarzen vindt die waterdicht zijn en ademen. De outdoor collectie is met liefde ontwikkeld en wordt met hoogwaardige materialen gemaakt. 100% Oer-Hollandse kwaliteit sinds 1977.

Zorgeloos samen wandelen
Lekker voor jezelf een paar relaxte outdoor laarzen en ook tof voor je man heren boots bruin of heren enkellaarzen. Loopt hij er ook stoer en goed bij. Toch ideaal als je samen op sneeuwvakantie gaat of in Nederland een mooie witte wandeling gaat maken, dat je er allebei optimaal van kunt genieten. Zonder gezeur over zere voeten, gekibbel en irritatie door de kou die toeslaat op je hersenen of het welbefaamde ik-moet-nu-echt-plassen-we-gaan-terug discussies. Gewoon zorgeloos samen wandelen. Hij op zijn bruine enkellaarzen , jij op je zwarte enkellaarzen of hij op zijn diep groene boots en jij op je rode laarzen, wat bij jullie past. Er zijn ook outdoor laarzen met wol gevoerde vacht, prettig voor al je een minder goede doorbloeding hebt of je van extra warmte houdt.

Speciaal cadeau voor hem
Bovendien is een paar stoere outdoor laarzen een bijzonder cadeau waar je het hele jaar van kunt profiteren. Iets waar ook mannen intens blij van kunnen worden en ook daadwerkelijk iets aan hebben, lekker functioneel. En jij hebt een man aan je zijde die er top uitziet, het beeld met noodgedwongen regenlaarzen wordt direct verdrongen. En wel, outdoor laarzen voor dames, snowboots in zwart of in een vrolijke uitbundige kleur zijn natuurlijk ook een mooi cadeau om te krijgen. Moet je wel je gewenste kleur kenbaar maken. En precies aanreiken welke kleur, wij krijgen namelijk regelmatig mannen bij de klantenservice die niet alle kleuren even helder zien, maar evengoed super lief. Wie wil dat nu niet, dan heb ik het niet over het cadeau inhoudelijk (wat wel erg leuk en praktisch is) maar over de actie. Werelds toch.