• Sinds 1977
  • 100% oer-Hollandse kwaliteit
  • 25.000+ tevreden mensen gingen je voor
  • Sinds 1977
  • 100% oer-Hollandse kwaliteit
  • 25.000+ tevreden mensen gingen je voor

Pantoffels in hippe kleuren, de pantoffels voor dames waar je lekker warme voeten in houdt.

10 artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Heb je vragen, bel of mail ons!
Heb je vragen, +31 (0)85 4010160 of mail ons!
Zoo Suport

10 artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

1
Waarom pantoffels voor dames kopen bij ZOO Adventure?
Bij ons vind je dames pantoffels die een top pasvorm hebben, je warme voeten geven en er leuk uit zien.
Zijn pantoffels voor dames van ZOO Adventure warm?
Ja, onze pantoffels voor dames zijn warme pantoffels. Ze zijn gevoerd met merino wol of met lamsvacht.
Zijn ZOO Adventure pantoffels van leer?
Ja, bij ZOO Adventure kun je pantoffels kopen die van leer zijn. Echte leren pantoffels.
Zit er lamsvacht in pantoffels voor dames van ZOO Adventure?
Ja, er zitten in de indoor collectie warme pantoffels die gevoerd zijn met fluffy lamsvacht.
Welke maten zijn er in pantoffels voor dames van ZOO Adventure?
De leren pantoffels van ZOO Adventure zijn verkrijgbaar in damesmaten van maat 36 tot en met pantoffel damesmaat 43.
Pantoffels voor dames

De tijden dat iedereen met een zwart leren attache koffertje en een lunchdoos naar zijn of haar werk gaat zijn voorbij. Het is heel gewoon als je een beroep uitoefent met onregelmatige werktijden, je als vrouw ook een goede functie hebt of ambieert en thuis werken een deel van je week in beslag neemt. De flex werkplekken die worden ingericht, of beter gesteld neergezet door werkgevers, zijn hoogstwaarschijnlijk nog wel een onderzoek waard. De mens heeft toch de bijzondere eigenschap gewoontes te prefereren boven het aanspreken van het aanpassingsvermogen. Hoe dan ook, thuis werken kan heel aangenaam zijn, met name als je alle comfort tot je hebt om te presteren naar tevredenheid. In 2020 heeft het thuiswerken door Corona een enorme vaart genomen. De bureau’s van het welbekende blauw met gele merk waren niet aan te slepen evenals alle producten gerelateerd aan thuiswerken. Goed, je hebt je eigen kantoor thuis op orde en kun je van start. Misschien heb jij wel lekker veel vrije tijd en breng je deze graag door in huis. Ook dan is het prettig als je omringd bent door comfort. En wat houdt dat comfort nu eigenlijk voor jou in?


Wat is comfort voor jou?

Is het je bank waar je uren met je dames pantoffels op ligt, verdiept in een spannend boek? Of ben je het grootste deel van je dag aan werk, achter een bureau, de keukentafel of met je laptop op schoot? Tuurlijk zijn dat soort type spullen dan van een toegevoegde waarde en zorgen ze ook voor een hoger genot en optimale prestatie. Maar hoe zit het met je gezondheid en je geestelijke gesteldheid? Heerlijk buiten wandelen is goed voor je geest en ook fysiek voor je lichaam. Wandelen is een goede activiteit om te ondernemen en heeft een positief na-effect als je weer binnen op je vertrouwde plek bent. Herken je dat, het rozige gevoel als je warm in je huis je loom laat zakken op de bank en je man je een glas warme thee aanreikt? Hoe heerlijk is het dan dat je comfort pantoffels voor dames aantrekt, waarmee ook nog eens op de bank kunt zitten met je knieën opgetrokken. En super als je vol energie je huis weer binnenstapt, je hoofd geleegd hebt en de energie overspringt van je hersenen op het papier. Loop je dan je thuis-kantoor in met je modderige outdoor laarzen of kruip je eerst heerlijk in een paar leren pantoffels?


Bij ZOO Adventure geen oubollige pantoffels voor dames

Nu je meer thuis bent, vertel eens, hoe zie jij er dagelijks uit? Wat doe jij jezelf aan? Deze vragen laten we onbeantwoord, kijk maar in de spiegel dan zie je de reflectie van wat je graag ziet, of er is nog ruimte voor verbetering. Serieus, zorg je goed voor jezelf, wat natuurlijk voor iedere vrouw anders is. Loop je de hele week in je gestippelde loungepak rond en voel je je daar uitstekend bij? Prachtig! Of kleed jij je aan en kom je voor de dag in een dagelijkse fashion outfit waar je je comfortabel in kunt bewegen? Ook top. Om die veeleisende reflectie te behagen kun je natuurlijk van alles ondernemen. Het meeste zit tussen de oren, en dan bedoelen we niet letterlijk die twee ronde zintuigen waarmee je kunt zien. We doelen op het correct waarnemen, verwerken en archiveren van informatie over je eigen persoon. Wandelen is hier overigens een goede tip voor, je onderhoudt hiermee je basis zintuigen. Hoe je het ook went of keert, het uiterlijk doet er wel toe, wat velen waarschijnlijk zullen tegenspreken. In deze context, spreken we over hoe het uiterlijk een weg opent voor het innerlijk om positief naar buiten te komen. Dit begint al met een glimlach. Leg maar eens op je eigen gezicht een glimlach, doe het. En? Meestal ga je vanzelf oprecht glimlachen. Ongeacht wat je van je eigen blote reflectie vindt, je kunt hem bekleden, decoreren en daardoor blije emoties oproepen. Een stukje comfort komt dan wel om de hoek kijken, je gaat natuurlijk niet met een twee maten te kleine rok rondlopen, letterlijk krom van de buikpijn. Ben jij van plan om niet meer dagen achtereen in je foute joggingpak of pyjama door het huis te bewegen, maar heb je je nagellak en je föhn weer gevonden, denk dan eens na wie jou de hele dag rond draagt? Hoeveel lange uren? Juist ja, je voeten. En hoe lief ben jij voor je voeten? Loop jij nog op oubollige pantoffels voor dames? Wat brengen deze pantoffels jou? Allereest, zijn ze kwalitatief goed voor je voeten, hoe is de pasvorm? Passen ze bij jou, past het model bij jou? Kun je deze thuis pantoffels goed combineren met je dagelijkse kleding? Wat doen ze met je totaalbeeld? Te gekke kleur? Top. Of toch niet, sluiten je pantoffels niet helemaal aan bij jou, maar ben je gewoon niet eerder tegen de juiste pantoffel aangelopen. Het gaat nu ook niet meer om -een avondje op de bank- dames pantoffels, het gaat om echte indoor schoenen die jouw plaatje voor de dag compleet maken. En ze moeten natuurlijk wel lekker zitten, dus dat zouden beter echte indoor lounge schoenen zijn, gemaakt van hoogwaardige materialen. En deze vind je bij ZOO Adventure.


Vrouwen verdienen een dames pantoffel van deze tijd

Aangezien jij als vrouw ook veel binnen bent, druk bezig met allerlei ongeziene werkzaamheden in huis waar manlief soms geen notie van heeft, dit naast je werk, het moederschap of hobby’s – als je daar überhaubt aan toekomt, geeft je toch zeker het recht op waardig schoeisel “in huis”. Je bent van nu en niet van een eeuw geleden, kies echte indoor schoenen waar jij je comfortabel én gelukkig in voelt. Zeg maar dag tegen comfort pantoffels voor dames waarop je alleen onherkenbaar in het donker gezien wilt worden. Van die rare, niet vrouwelijk dingen die aan je voeten hangen als overbagage. Tuurlijk heb je ook ooit van die sloffen gekregen die leuk zijn om in ontvangst te nemen en die je graag op zondag ochtend even aan hebt, in ieder geval het eerste weekend nadat je ze gekregen hebt. Maar vaak gaan deze grappige cadeau sloffen tijdelijk mee. En nog een dingentje, ze ademen vrijwel nooit. Dus dat wordt een absoluut vrouwen avondje met – heb je ’t nu alweer warm net had je ’t nog koud- en ditmaal ligt het dan echt niet aan jou maar aan je schoenen. En ze zijn te zacht om gericht mee te gooien. Maar goed, inderdaad, dit zijn wellicht leuke pantoffels, echt sloffen, voor maar even. En dat is niet meer van nu, tegenwoordig loop je langer binnenshuis. Neem geen genoegen met niet aan jouw identiteit appellerende binnen schoenen. En ook niet met onnodige zweetvoeten en al het bijkomende ongemak zoals de blauwe plekken die je oploopt als weer eens van de trap afglijdt, het struikelen en het botsen tegen de salontafel. Of je hond gaat ermee vandoor, wat wij overigens best begrijpen. Maar met indoor lounge schoenen van ZOO Adventure, die eenvoudig te combineren zijn met dagelijkse kleding, heb je dit soort ongemakken niet.


Wat zijn jouw pantoffel wensen?

Wat zou jij vandaag nou prettig vinden aan binnen schoenen die je dagelijks kunt dragen? Om te beginnen zou het natuurlijk fantastisch zijn als ze soepel lopen, je niet meer struikelt. Uiteraard moeten ze ook lekker zitten, geen knel of drukpunten op je voet. Je wilt vast geen over hitte of zelfs vochtige voeten hebben, dat je warme pantoffels toch steeds aan en uit gaat trekken. Maar je wilt ook weer geen koude voeten. En eigenlijk wil je je binnen schoenen niet alleen in de winter aan. Je voeten moeten kunnen ademen, je wilt minder tot geen last van transpiratie hebben. Het zou fijn zijn als je met warme pantoffels voor dames wel mee op de bank of je bed zou kunnen zitten, dat ze niet zo aanwezig zijn, maar gewoon met je meegaan. Klinkt veeleisend, maar daarnaast wil je misschien toch even snel de vuilniszak naar de Kliko kunnen brengen of op je balkon kunnen stappen zonder direct drijfnatte of ijskoude voeten te krijgen. En dat wat ook super zou zijn is als pantoffels met harde zool niet de hele tijd van je voeten afvallen, maar ja denk je dan, ’t is een pantoffel. En als je dan wel luxe pantoffels hebt gevonden met echt een zool, is hij vaak te zwaar om mee op de bank of je bed te kruipen. Dus eigenlijk zou je wel lichte warme pantoffels willen, maar weer geen sok-pantoffels. Jeetje dit is best een ding. Het eisenpakket wordt steeds breder en groeit meer richting een schoen. Waarom niet, je wilt overdag in huis toch ook het optimale comfort voor je gezondheid, dan hebben we het nog niet eens over je mindset.


Pantoffels transformeren tot ware Indoor Lounge Schoenen

Waarom zou je concessies doen bij pantoffels kopen? Tenslotte loop je er dagelijks op. En daarbij heb je eigenlijk een heleboel wensen waaraan een indoor pantoffel zou moeten voldoen. Je schoenen voor buiten, je schoenen of laarzen om mee te gaan wandelen bijvoorbeeld, daar besteed je ook aandacht aan. Je wilt als je gaat wandelen allereest comfortabel lopen, geen pijn in je voeten krijgen en je geeft er vast de voorkeur aan om geen natte voeten te ervaren. Dus maken outdoor laarzen die een goede pasvorm, juiste loop-vlak afwikkeling hebben en zorgen dat je droge voeten houdt jou blij. Dat zijn voor je buiten schoenen direct drie wensen, goede pasvorm, lekker lopen en ze moeten waterdicht zijn. Bij ZOO Adventure hebben we inderdaad outdoor laarzen die hieraan voldoen en ze bieden nog meer. Kijk maar eens bij onze outdoor laarzen dan zul je zien en lezen welke voordelen ze jou persoonlijk nog meer kunnen bieden. Goed, wellicht ben je al bekend met onze outdoor laarzen en heb je geen toelichting nodig tot wat ZOO Adventure sinds 1977 verstaat onder comfort. En dit aspect, comfort hebben we meegenomen naar huis, in huis, gewoon thuis. Ook in huis is het belangrijk om je voeten te voorzien van aangenaam schoeisel. ZOO Adventure heeft hier specifiek aandacht aan gegeven en heeft de ouderwetse pantoffel voor dames omgetoverd tot een heuse indoor lounge schoen. Een luxe pantoffel maar dan anders, een oprechte indoor lounge schoen. Een binnen schoen met comfort, met een lounge factor.


Aangenaam voor je voeten – leren pantoffels

De ZOO Adventure indoor lounge schoenen lopen soepel en zitten lekker. Ze hebben een top pasvorm door de ergonomische voetvorm van de leest. Ja je hoort het goed, deze indoor lounge schoenen worden gemaakt op een schoenenleest. Dat is best bijzonder aangezien de meeste pantoffels niet geleest worden. Het zijn daarom ook vaak van die voetomhulsels die inzakken en een onbestendige vorm hebben. Maar wat is dat nou een leest? Zonder te diep op deze technische materie in te gaan en te focussen op het belang hiervan voor jou, kunnen we vertellen dat dit de fysieke vorm is (zo’n groen ding) waarover het bovendeel van bijvoorbeeld leer over wordt getrokken. Het leren bovendeel neemt middels een proces uiteindelijk de vorm over van de leest. Heb je een puntschoen, is het bovendeel over een puntige leest vorm getrokken. Heeft je schoen een ronde neus dan is de schoen over een leest met een ronde neusvorm getrokken. Waarom is het voordelig dat ZOO Adventure indoor schoenen op een leest zijn gemaakt? Wij gebruiken bewust een leest met een ergonomische voetvorm, zodat je voet er op een natuurlijke manier in past. En in combinatie met het soepele leer zorgt dit ervoor dat er geen druk of knelpunten zijn. Kies de juiste maat en voor jou geen pijn meer in je voeten met pantoffels. Door het gebruiken van een leest zien de ZOO Adventure indoor lounge schoenen er uiteraard ook beter uit blijft de vorm langer behouden. Daar komt bij dat doordat de pasvorm goed is, je indoor lounge schoenen ook niet de hele tijd van je voeten af vallen.


Warme pantoffel met zachte fluffy lamsvacht

Met ZOO Adventure indoor lounche schoenen houd je je voeten wel op een aangename temperatuur en krijg je geen snikhete of plakkende voeten. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijk materialen die ademen. De indoor lounge schoenen met merino wol gevoerd kun je het hele jaar door dragen en in alle seizoenen. Er zijn ook modellen met lamsvacht voering, dit voelt lekker fluffy aan op je voeten, zit super comfortabel is aan te raden voor de wat koudere dagen.
Doordat de voering en het bovendeel gemaakt is van natuurlijke materialen die van nature ademen heb je minder kans op transpiratie. Het leren bovendeel van je indoor lounge schoen past, doordat het in de basis al een ergonomische voetvorm heeft en het leer soepel is, zich optimaal aan je voet.


Pantoffels met harde zool, best praktisch

O ja en even naar buiten kunnen wippen, met de vuilniszak in de handen, de voortuin inlopen om je man of vrouw uit te zwaaien, het balkon oplopen of te verdwijnen in de tuin voor een escape-espresso moment, dat kan bij ons ook. Er zit een dun zooltje onder de indoor lounge schoenen waarmee je eventjes naar buiten kunt hoppen zonder direct drijfnatte voeten te krijgen.
Wil je geen zwaargewichten aan je voeten omdat je ook op bed of de bank wilt kruipen met je comfortabele warme pantoffels, dat kan met indoor lounge schoenen van ZOO Adventure. Deze leren pantoffels zijn licht van gewicht, houden je warm en vallen soepel om je heen dat je ze bijna vergeet. Je raakt er redelijk gauw aan gehecht.


Geen verwarmde konijnen-pantoffels meer, maar hippe pantoffels

En hoe leuk is het dat onze ZOO Adventure indoor lounge schoenen een mix zijn van al deze functionaliteiten gestoken in een tijdloos modern jasje. En styling die makkelijk te combineren is met je dagelijkse outfit. Je ziet er niet uit als de mevrouw van huisnummer 243 met haar verwarmde konijnen-pantoffels maar als de buurvrouw van 243. Met onze indoor schoenen ervaar je het comfort in je eigen huis, het lounge gevoel, terwijl je gewoon je ding kunt doen, of dat nu werken is, of genieten van je welverdiende vrije tijd, of je dagelijkse verplichte huisactiviteiten. Je voelt je letterlijk en figuurlijk goed en dat is toch wat prettig is.


ZOO Adventure pantoffels kopen doe je met een glimlach

Pantoffels kopen is bij ons een leuke aangelegenheid. Kun je er heerlijk naar uitkijken om in de toekomst, het hele jaar door in alle seizoenen, comfortabel te vertoeven in je eigen huis. Het begint natuurlijk al met de kleurtjes, welke kleur indoor lounge schoen ga jij als eerste kopen? En welke ga je op je verlanglijst zetten? En welke modellen spreken jou het meest aan uit onze indoor collectie? De hoge indoor schoenen of juist de lage mocassin modellen? Wil je je eerste paar met lamsvacht of met merino wol gevoerd? ZOO is er sinds 1977. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in het ontwikkelen van schoenen en in het produceren van schoenen. De nadruk ligt altijd bij ons altijd op comfort en kleur. Comfort om je lichamelijk prettig te voelen en kleur om je blij te maken en je geestelijke gesteldheid positief te beïnvloeden. Een ZOO product is een nuchter product, een indoor lounge schoen voor jou, maar dan net even anders. Oer-Hollandse kwaliteit. Uiteraard zijn alle modellen van de ZOO Adventure Indoor collectie uitgebreid getest. Onze testmodellen hadden geen voorkeur voor de modellen, uit het testpanel kwamen met betrekking tot de look & feel uiteenlopende reacties. Eigenlijk hele vrouwelijke reacties, kort gezegd komt het er meer op neer dat zich bij een ieder een keuze probleem voordoet. Alsof ze in een snoepjeswinkel staan en niet kunnen kiezen. Dat is best grappig en wij zijn er blij mee, dat word jij ook vast. Een beetje hetzelfde effect als bij onze outdoor laarzen. Met ieder model je eigen ZOO Adventure.


Dé comfort pantoffels voor dames die je blij maken

Kort samengevat dragen andere vrouwen deze comfort pantoffels voor dames, onze indoor lounge schoenen;

  • Omdat onze indoor lounge schoenen geweldig zitten en soepel lopen.
  • De indoor lounge schoenen je voeten op een aangename temperatuur houden. De fluffy lamsvacht zacht tegen je voeten aan voelt en gedurende de winter ervoor zorgt dat je heerlijk warme voeten houdt. De indoor lounge schoenen die gevoerd zijn met merino wol kun je het hele jaar aan, in alle seizoenen. Doordat onze indoor lounge schoenen gemaakt zijn van natuurlijke ademende materialen vermindert de kans op transpiratie.
  • ZOO Adventure indoor lounge schoenen hebben een top pasvorm. Dit komt doordat de pantoffels, de indoor lounge schoenen, op een echte schoenenleest zijn gemaakt. En deze leest voor onze ZOO Adventure indoor collectie heeft de bewuste vorm van een ergonomische voetvorm. Deze ergonomische voetvorm in de basis gecombineerd met een soepele leren bovendeel zorgt voor een comfortabele pasvorm die optimaliseert naar je voet.
  • Onze indoor lounge schoenen hebben een dun licht buitenzooltje. Hierdoor kun je er eventjes mee naar buiten wippen om bijvoorbeeld de vuilniszak weg te brengen, of je balkon op, of tuin in te lopen zonder direct drijfnatte sokken te krijgen. Doordat ze een dun flexibel buitenzooltje hebben en licht zijn van gewicht, zijn ze soepel genoeg om er evengoed gemakkelijk mee op de bank te zitten.
  • Naast alle praktische voordelen van onze indoor lounge schoenen is het ook een hele fijne bijkomstigheid dat je er, door hun hippe styling en frisse kleurgebruik, er goed uit ziet. Bovendien kun je een vrolijke kleur uit kiezen die bij jou past. En dan draag jij de indoor lounge schoen die jij kunt combineren bij je dagelijkse kleding.

Met ZOO Adventure indoor lounge schoenen loop je lekker comfortabel, zie je er goed uit én houd je warme voeten!


Mooi cadeau, warme pantoffels voor dames

Heb jij al een model uit de indoor collectie van ZOO Adventure op je netvlies? En weet je al welke kleur je graag zou willen dragen. Wellicht een leuk idee om dit op je verlanglijst te zetten en op de koelkast te plakken. Een mooi cadeau om naar uit te kijken, dat niet enkel je hart verwarmd maar ook je voeten.
Model Chisca is een vlotte mocassin. Dit model bestaat met een romige fluffy lamsvacht, in mooie kleuren van nubuck en soepel leer. Hier houd je zeker warme voeten in en de vacht voelt ook aangenaam op je blote voeten. Het mocassin model Chisca is er ook met merino wol gevoerd. Hierin blijven je voeten op een aangename temperatuur, te dragen het hele jaar door. Merino wol heeft de natuurlijke eigenschap dat het ademt en dat is natuurlijk prettig. De Chisca staat goed bij je jeans, je broeken, maar ook onder een jurk of rok. En de kleuren maken ze toegankelijk voor je dagelijkse outfit. De Chisca wordt een makkelijke mocassin gevonden waar je even snel in en uit stapt, en hij wordt omschreven als mooi én stoer. Ons testpanel kijkt er al naar uit om ze ook in de lente en zomer maanden te dragen. Een hoog model uit de indoor collectie is het model Xanna. Model Xanna is een halfhoog bootje die je opent met een bandje. Beter uitgelegd, je zou de eerste keer je Xanna indoor lounge schoen kunnen stellen met het bandje en de keren erna de indoor schoen kunnen aantrekken door er in te stappen en gebruik te maken van het inzet elastiek wat aan de binnenkant zit. Als je wel geduld hebt is het altijd beter om het bandje te gebruiken om de Xanna te openen en met je voet er in te stappen. En ook weer als je er uit gaat. Het inzet elastiek is meer bedoelt dat vrouwen met een ietwat hoger wreef er ook in kunnen komen. De Xanna heeft een sportieve uitstraling, met name in de kleuren rood, blauw, geel. Maar ook model Xanna in zwart bijvoorbeeld, meet zich klasse aan gecombineerd met een wat nettere outfit. Bij de Xanna in het zwart heb je met het rode tussenstuk nog steeds de knipoog van een vlotte indoor schoen. Ben jij al voorzien van ZOO Adventure outdoor laarzen? Zo ja, dan weet je wat je mag verwachten van ZOO, wat wij met comfort bedoelen. Het is een heerlijk idee om na een lange wandeling op je leren waterdichte outdoor laarzen thuis te komen en in je comfortabele indoor lounge schoenen te stappen. Wil jij dat ook? Waar wacht je nog op, zoek een indoor lounge schoen uit die bij jou past. Mocht je aan je vrouw of je man laten weten welke jij graag cadeau zou krijgen, vergeet dan niet je maat door te geven. Dat is heel schattig daar worden we op de klantenservice vaak over gebeld, voor advies, maar het is praktischer als jij al hebt uitgezocht welke maat je bij ons hebt. Wel leuk hoor dat er zoveel partners de moeite doen om een bijzonder cadeau te geven, dan heb je toch wel een bijzonder exemplaar is huis.


Voor jouw vrouw geen warme pantoffels van de outlet

Heb jij wel eens gekeken naar warme pantoffels voor dames in de outlet? Dat is best lastig. Je vindt daar hoogstwaarschijnlijk geen indoor lounge schoenen die gemaakt zijn van hoogwaardige materialen. Bij ZOO Adventure vinden wij het belangrijk om de kwaliteit constant te houden en ook om te produceren in Europa. De indoor collectie en de outdoor collectie worden geproduceerd in Portugal. De ontwikkeling is van Nederlandse bodem, dus bij ZOO Adventure 100% oer-Hollandse kwaliteit. Oftewel een nuchter en degelijk product. De fabrieken waar ZOO Adventure schoeisel wordt geproduceerd hebben ieder zijn eigen specialisme. En zo wordt de indoor collectie gemaakt in een fabriek die expertise heeft op dit gebied. En mede hier als in onze pure outdoor fabrieken, voor de waterdichte ZOO Adventure outdoor laarzen, worden onze indoor schoenen met een enorme betrokkenheid vervaardigd. Ontwikkeld met liefde, gemaakt van hoogwaardige materialen en verwezenlijkt door echte ambachtslieden. Een prachtig stukje, ingesloten met een verhaal en zorg, van de ZOO Adventure collectie speciaal voor jou.


Goedkope pantoffels of indoor lounge schoenen?

Ben jij uit op goedkope pantoffels? Wat betekent goedkoop. We kunnen om je daadwerkelijke wensen beter te belichten, er een soort Gandalf-Goodmorning analyse op loslaten. “Goedkope pantoffels!”

“Wat bedoel je?” vroeg hij. “Wens je me goedkope pantoffels toe of bedoel je dat het goedkope pantoffels zijn, of ik dat wil of niet; of dat jij je goed voelt op goedkope pantoffels; of dat het een pantoffel is waarop je goedkoop behoort te zijn?

“Dat allemaal tegelijkertijd.”… “Goedkope pantoffels.” zei hij tenslotte. Daarmee wilde hij zeggen dat het gesprek ten einde was. “Wat gebruikt u goedkope pantoffels voor een hoop dingen!” zei Gandalf. “Nu bedoelt u dat u me kwijt wilt, en dat de pantoffel pas goedkoop zou zijn als ik wegga?”
“Helemaal niet, helemaal niet, waarde heer! Laat me eens kijken, ik geloof niet dat ik weet wie u bent.”
Wat bedoel jij als je goedkope pantoffels zoekt? Stel je dat jij alleen goedkope pantoffels waard bent? Of ga jij er van uit dat pantoffels goedkoop zijn. Is het een aanname dat je accepteert je goedkoop te voelen op pantoffels. Nog niet eerder stilgestaan wat een pantoffel voor jou betekent, wat voor toegevoegde waarde deze werkelijk zou kunnen zijn, en wat jij waard bent? En is het beter om weg te gaan opdat je opzoek kunt gaan naar goedkope pantoffels? Nee, nee, inderdaad je bent ’t waard. Maak kennis met ZOO Adventure pantoffels, oprechte indoor lounge schoenen, die jij absoluut waard bent.

ZOO Adventure pantoffels voor dames, onze eigen ontwikkelde indoor lounge schoenen, bieden je comfort, kleur en warme voeten. Nog even de voordelen van indoor lounge schoenen ten opzichte van pantoffels.

Voordelen van een leest vorm
Pantoffels hebben niet altijd een mooie vorm en neigen de onvoorspelbare lijnen van een geboetseerde aardappel aan te nemen. Daarentegen heeft onze luxe pantoffel, de indoor lounge schoen, een duidelijk shape. En wel een constant aanhoudende vorm, alle indoor schoenen van ZOO Adventure worden geleest. Een leest is massief en heeft een vaste vorm. Wij bij ZOO Adventure hebben bij de ontwikkeling van de indoor lounge schoenen bewust gekozen voor een ergonomische voetvorm. In tegenstelling tot niet vastomlijnde aardappelvormen, bio aardappelen, zakken onze indoor schoenen niet in. Dit betekent voor je voeten dat je geen omhulsel om je voeten hebt hangen, waarover je regelmatig struikelt, drukpunten kan voelen door het verschuiven van de oubollige pantoffel. En het tafereel ook niet constant voorvalt de dames pantoffels te verliezen, op de trap bijvoorbeeld, met alle gevolgen van dien. Je rustige voortgang wordt overrompeld door een onverwachtste wending in je verhaal van slechts 13 treden lang. Je wordt ongewenst gelanceerd op je buik, of pijnlijk op je rug en je houdt er blauwe billen aan over. En dan spreken we nog niet over het vers aangebrachte schouwspel dat zich heeft afgespeeld in jouw zojuist geverfde witte hal. De donkerbruine spetters doemen niet op als een fraai werk uit het Rijksmuseum van zwoele koffievelden, maar schreeuwen als De Schreeuw van Edvard Munch. En sturen een angstaanjagend beeld voor je ogen langs waar jij op het doek verschijnt, enigszins geblesseerd en mopperend, met een druipende ijzeren emmer, een lekkende vieze dweil, gebroken nagels en potten met gloednieuwe verf opgestapeld in de gang. En waarom heb je in vredesnaam ooit hoogpolige vloerbedekking uitgekozen voor de trap? In een lichte kleur uiteraard. Goed, even terug naar de ZOO Adventure pantoffels voor dames, waarmee het niet de bedoeling is dat je gaat vallen en glijden. Doordat onze indoor lounge schoenen wel op een schoenen leest zijn gemaakt is de pasvorm goed. Dit zorgt ervoor dat ze goed passen en ook dat er in combinatie met het soepele bovendeel geen knelpunten en geen drukpunten ontstaan.


Voordelen van lichtgewicht pantoffels

Herken je het gevoel dat als je aan het relaxen bent je gestoord wordt? Dit kan natuurlijk oneindige oorzaken betreffen, maar het soort dat je zou kunnen voorkomen, moet je gewoon uitsluiten. Waarom zou je onnodige storende factoren toelaten in jouw eigen ik-ben-aan-het-genieten moment. Eén van de dingen die je eenvoudig kunt voorkomen is het gevoel van bengelende zware voeten. Wellicht heb je ook dit stukje overgewicht pantoffel-samenstelling geaccepteerd als vanzelfsprekend. En het zet vermoedelijk slechts een lichte irritatie aan, niet voldoende om tot actie over te gaan. Een gevalletje van signalen die rondvliegen dat je eigenlijk vloeistof nodig hebt, maar je deze signalen als een specialist weet te negeren. Gewoon omdat in je hoofd een discussie reeds heeft plaats gevonden en de afweging om te blijven zitten gewonnen heeft. Toch heeft dit korte debat je hersenen laten werken en is dat ten koste gegaan van het genot dat overruled werd door je eigen stem aan te horen dat je blijft zitten waar je bent. En op eigen gestuurd commando ga je verder met ontspannen, met op de achtergrond zeurend het signaal dat steeds tegen je emotie aanbotst met de boodschap ik heb dorst. Toch ga je de strijd aan en vecht tegen de twijfel om op te staan, droog je jezelf uit en wacht hoopvol op een spontane verschijning van prins Charming, James de butler. Het mooie is met betrekking tot zware sloffen aan je voeten, die letterlijk hangen aan je voeten, je niet onnodig hoeft te lijden. Koop gewoon fatsoenlijke pantoffels naar wens, die aan al jouw wensen voldoen. En al die kleine beetjes helpen weer om tot een optimaal euforische tevredenheid te komen. Jij op de bank met je hete kop thee met opgetrokken knieën, een interessant boek en warme voeten. Je eigen ritueel hanteer je ter voorbereiding als je je klaar maakt voor je ontspanning. Kijk maar wat je allemaal voorbereidt als je een weekendje weg gaat. Verheug je je op je welverdiende moi-moment, dan heb je je beslist ook deels voorbereid. Allereest heb je iets aan waarmee je lekker kunt zitten, je hebt de thee of macchiato gekozen die jij het liefst drinkt, de chocolade of chips gepakt die je adoreert en een boek wat je daadwerkelijk wilt gaan lezen. Storing, ra ra wat ontbreekt er in het rijtje? Juist ja je kiest natuurlijk ook bewust de lichtgewicht soepele indoor lounge schoenen voor op de bank, zodat je met warme voeten soepeltjes en comfortabel op de bank zit. Je voeten hebben invloed op je hele lijf. Heb je koude voeten, is de kans behoorlijk groot dat je een kouder lichaam krijgt dan je je in eerste instantie van bewust bent, en dan is het te laat. Je wilt geen zeurende, irritante en vermoeiende voeten gebeurtenissen. En dat beredenerend vanuit een status waarin je je optimale zelf nadert, vol rust. Niet eens bekeken vanuit een werk of actieve status waarin impulsen binnen kunnen komen denderen als zwaar geschut. En de emotie best eens tot lichtelijke irritatie kan uitmonden, een te voorkomen onnodige irritatie dus. Draag gewoon indoor lounge schoenen die bij jou passen, houd warme en lichte comfortabele voeten, zonder complicaties.


Voordelen van dun zooltje

Onze indoor schoenen van de ZOO Adventure indoor collectie zijn bedoeld om te dragen binnenshuis. Maar doordat er een dun buitenzooltje onder zit, kun je er best eventjes mee de tuin inlopen of het balkon opstappen. Even snel iets uit je auto pakken, uit je bakfiets of de vuilniszak wegbrengen naar zijn volgende station. Door het dunne zooltje krijg je niet meteen drijfnatte sokken en blijven je voeten dus droog. Ook fijn als je de vaatwasser uitruimt of nog even snel de vochtige badkamer in rent. Voor jou geen natte sokken meer. De zool is redelijk flexibel en dun, waardoor de indoor lounge schoenen soepel zijn. Hierdoor kun je er tevens mee op de bank zitten of op bed kruipen. En op je buik liggen lukt ook, je hebt dan geen pompeuze elementen die je in een onmogelijke positie duwen.


Voordelen van de looks, hippe pantoffels

Je kunt met de dames pantoffels dus eventjes naar buiten wippen, en hoe leuk is het dat je dan niet als een angsthaas naar binnen hoeft te rennen. Je niet gespot wordt en met rood ontplofte wangen naar binnen terugloopt terwijl je je eigen mantra verzint t-is-niet-erg-normaal-zie-ik-er-goed-uit. Met indoor lounge schoenen aan geeft het toch een zeker gevoel dat je op z’n minst zelf vindt dat je er goed uitziet. Met andere woorden ZOO Adventure indoor lounge schoenen zijn een bewuste keuze, zijn eenvoudig te combineren bij je dagelijkse outfit. Vind een model waar jij je prettig bij voelt en een kleur die bij jou past.


Voordelen van een dames pantoffel met voetbed van lamsvacht

En niet alleen het bedje waar je voet op mag staan, maar de hele voering rondom is van lamsvacht. Je voeten worden omringd door het zachte fluffy natuurlijke materiaal. Alsof je voeten daadwerkelijk geknuffeld worden, wie wil dat nou niet. Het voelt zacht, het geeft een ontspannen gevoel, het houdt je voeten warm en ziet er luxe uit. Warme pantoffels voor dames met harde zool & voetbed van lamsvacht. Genieten dus!


Voordelen van ademende materialen

Ook de modellen die gevoerd zijn met merino wol hebben een positieve invloed op je algehele gesteldheid. Het merino wol zorgt ervoor dat je geen plakkerige voeten krijgt en vermindert kans op transpiratie. Het is een natuurlijk materiaal dat ademt. Hierdoor kun je de indoor lounge schoenen met merino wollen voering in alle seizoenen dragen. Je hoort het goed, je kunt onze indoor lounge schoenen het hele jaar dragen. Je koopt ze dus niet voor “even”, maar je kunt er ook buiten de gure wintermaanden plezier aan beleven.