• Sinds 1977
  • 100% oer-Hollandse kwaliteit
  • 25.000+ tevreden mensen gingen je voor
  • Sinds 1977
  • 100% oer-Hollandse kwaliteit
  • 25.000+ tevreden mensen gingen je voor

Warme pantoffels outlet, vind je favoriete pantoffels voor dames in de sale?

10 artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Heb je vragen, bel of mail ons!
Heb je vragen, +31 (0)85 4010160 of mail ons!
Zoo Suport

10 artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

1
Koop jij pantoffels voor dames in de outlet?
Wat bieden goedkope pantoffels jou? Warme pantoffels in de outlet waar je plakvoeten in krijgt wil je niet. Kijk eens bij ZOO Adventure voor serieuze pantoffels voor dames.
Voldoen goedkope pantoffels aan jouw wensen?
Als je goedkope pantoffels steeds moet vervangen en je ze niet lang aankunt, zijn ze niet meer de beste warme pantoffels in de outlet. ZOO Adventure pantoffels draag je het hele jaar door.
Warme pantoffels in de outlet?
Warme pantoffels voor dames in de outlet. Bij ZOO Adventure vind je geen pantoffels in de sale. Bij ons wel pantoffels die je in alle seizoenen kunt dragen.
Vind jij pantoffels voor dames in de sale?
Bij ZOO Adventure geen pantoffels voor dames in sale. Bij ons ga je pantoffels kopen die je niet voor "even" draagt, maar het hele jaar door.
De beste pantoffels aanbieding, iets voor jou?
Vast en zeker. Bij ZOO Adventure vind je de hippe pantoffels die je zoveel hebben te bieden. Comfort, kleur en looks! De beste pantoffels aanbieding ooit.
Pantoffels van ZOO Adventure

ZOO Adventure heeft echte indoor lounge schoenen, de supertop pantoffels voor dames. Wat is dat nu weer? Ik hoor je denken, indoor lounge schoenen. Ja, wij maken schoenen al sinds 1977. En met plezier ontwikkelen en produceren wij al meer dan 35 jaar schoenen. Nu wil het geval dat onze ZOO Adventure indoor schoenen oprechte binnen-schoenen zijn. Ze worden namelijk, net als confectie mode schoenen, geleest op een ware schoenenleest. Maar los van het feit dat ze ambachtelijk geleest zijn en met liefde worden behandeld in de fabriek, heeft deze indoor lounge collectie een waardig voorkomen. Daar is over nagedacht.


Pantoffels voor dames met comfort

Uiteraard door het gebruiken van een schoenenleest is er bewust aandacht gegeven aan de vorm. De vorm van de voet, van jouw vrouwelijke voet. Er is gekozen voor een ergonomische voetvorm en dit komt ten goede aan je voeten. Geen beknellingen en irritatie. In combinatie met het soepele leer komen we tot een optimale pasvorm van deze indoor lounge schoen. Een top pasvorm dus. Geen zere voeten voor jou. En geen drukpunten. Lekker soepel schoentje, wel te verstaan binnenschoentje voor jou bij ZOO Adventure. Zeg maar dag tegen de oubollige dames pantoffels.


Dames pantoffels voor moderne vrouwen

Ken je onze leren outdoor laarzen die 100% waterdicht zijn? Die stoere leren boots waar je uren op kunt wandelen en waar je volgens vele vrouwen het liefst mee naar bed gaat? Ja? Dan hoeven we je niets meer toe te lichten over wat ZOO Adventure verstaat onder comfort. Sinds 1977 is ZOO er. Kwaliteit en met name comfort, heeft altijd hoog in het vaandel gestaan bij ZOO, en dat doet het nog steeds. Maar goed als je ervaring hebt, dan heb je wel een idee dat de indoor lounge schoenen jou iets moois gaan geven. En met deze dames pantoffels kun je letterlijk op je bed liggen. Heerlijke wandeling gemaakt op je waterdichte laarzen, kom je thuis en stap je zo in je comfortabele indoor lounge schoenen. En relaxen maar. Het comfort, de functionaliteiten dat zit allemaal wel goed, maar hoe is het met het uiterlijk? Jij als moderne vrouw wilt vast niet met zo’n niet gevormde oubollige pantoffel rond hupsen in je huis terwijl je serieuze activiteiten verricht, aan het werk bent of aan het genieten bent van je welverdiende vrije tijd? Dat kan niet hoor, kies voor jezelf, hippe warme comfy pantoffels die bij je passen.


Warme pantoffels, warm lijf

Oké top pasvorm, maar je wilt toch ook warme voeten houden. Heb je geen zin in koude voeten en het zelf helemaal rillerig te hebben, dat je het liefst de hele dag met je voeten tegen de radiator zit of het liefst in de openhaard kruipt? Dan zit je goed bij ZOO Adventure. Wij hebben warme pantoffels voor jou. Dames pantoffels, maar dan echte indoor lounge schoenen die gevoerd zijn met pure merino wol of gevoerd zijn met fluffy lamsvacht. Zowel merino wol als lamsvacht zijn natuurlijke materialen die ademen. Dit zorgt er onder andere voor dat je minder last hebt van transpiratie. Daarbij kun je indoor lounge schoenen gevoerd met merino wol het hele jaar door dragen, wel zo praktisch. Voor de koudere dagen is het heerlijk om indoor lounge schoenen, ware pantoffels voor dames met voetbed van zachte vacht, te dragen die super aangenaam voelen op je blote huid. Maar je kunt ze uiteraard ook aan met sokken. Hoe dan ook ze houden jou en dus je hele lijf aangenaam warm. Ben je één warme wolk.


Leren pantoffels in een hip jasje

Juist, even opsommen; top pasvorm, lekker warm én het hele jaar te dragen. Hoe zien ze eruit, wil je er overdag mee gezien worden? Of wordt het zoals meestal een storende factor in je totaalbeeld als je in de spiegel kijkt? Nee hoor, bij ZOO Adventure is er tevens aandacht gegeven aan de styling, zodat jij je indoor lounge schoenen makkelijk kunt combineren met je dagelijkse kleding. Wel zo praktisch nu je tegenwoordig vaker thuis bent, thuis werkt of lekker aan het relaxen bent. Bij ons leren pantoffels in hippe kleuren en een vlotte styling.


Best wel handig pantoffels met harde zool

Bij ZOO Adventure pantoffels voor dames met harde zool & voetbed dat fluffy is, voelt onwijs zacht op je voeten. Onder onze indoor lounge schoenen zit een dun zooltje. Hierdoor kun je toch even je balkon op stappen of de tuin in lopen zonder dat je direct drijfnatte sokken krijgt. Best praktisch als je de vaatwasser uitruimt, de vuilniszak buiten gaat zetten, nogmaals per ongeluk op je droge sokken de natte badkamer inloopt of een snel espresso-moment in je achtertuin houdt. Of je je vrouw of je man uitzwaait op het pad voor, zonder natte en koude voeten te krijgen. De indoor lounge schoenen zijn niet zwaar. Nog een andere positieve bijkomstigheid, mocht je ervan houden om met je pantoffels op je bed of op de bank te liggen, op je buik danwel; je wordt met onze indoor lounge schoenen aan, met deze nieuwe dames pantoffels, niet meer in een onmogelijke positie gedwongen door van die kolossale dikke pantoffels. De indoor lounge schoenen omsluiten je voeten op een soepele manier zodat je bijna vergeet dat je ze aanhebt, de indoor lounge schoen zitten super lekker. Ze hangen dus niet aan je arme voeten en zijn niet zwaar. Ze vallen ook niet constant van je voeten, dat is ook erg fijn en dat komt door de pasvorm en de styling.


Warme pantoffels vind je zeker in de outlet

Ga je pantoffels kopen, ben je in eerste instantie uit op goedkope pantoffels? Dan heb je wellicht nog niet je totale gedachtegang gevormd over dames pantoffels en wat je als vrouw daar best van mag verwachten. Een ding is zeker warme pantoffels vind je in de pantoffels dames outlet. Daar zijn beslist van die oubollig pantoffels aanwezig die niet zo goed ademen en waar je niet alleen warme maar eerder hete voeten in krijgt. Dan weer kort erna koude voeten omdat je ze dan toch weer uittrekt. En later weer aan, en zo blijf je bezig, niet echt handig. Dus liever wel een pantoffel met een voering van echte merino wol of lamsvacht? Dat kan bij ZOO Adventure. En een zooltje, wil je dat inmiddels wel? Liever geen natte sokken als je eventjes naar buiten loopt? Dat kan ook, bij ZOO Adventure? Wil je je pantoffels dagelijks dragen en er goed uitzien, dat ze passen bij je dagelijkse kleding? ZOO Adventure heeft hippe kleuren en een moderne styling. Kortom, wil je lekker lopen, warme voeten en er leuk uitzien? Dan spreken indoor lounge schoenen van ZOO Adventure je vast aan. Bekijk onze indoor lounge collectie en kies een paar indoor lounge schoenen die bij jou passen!