ZOO Australia, de comfortabele pantoffels dames

ZOO heeft warme pantoffels voor dames, leukste onder de wollen pantoffels, maar dan leren pantoffels met lamsvacht. Warme pantoffel voor dames waar je je thuis mee voelt.

ZOO Australia, de comfortabele pantoffels dames

ZOO heeft warme pantoffels voor dames, leukste onder de wollen pantoffels, maar dan leren pantoffels met lamsvacht. Warme pantoffel voor dames waar je je thuis mee voelt.

Alle dames pantoffels

filter & sorteer zoo filters
Lamsvacht

Lamsvacht

Echt leder

Echt leder

Meteen comfort

Meteen comfort

Heerlijke voering

Heerlijke voering

Pantoffels voor dames in plaats van een leren koffertje

De tijden dat iedereen met een zwart leren attache koffertje en een lunchdoos naar zijn of haar werk gaat zijn voorbij. Het is heel gewoon als je een beroep uitoefent met onregelmatige werktijden, je als vrouw ook een goede functie hebt of ambieert en thuis werken op je huisschoenen een deel van je week in beslag neemt. De flex werkplekken die worden ingericht, of beter gesteld neergezet door werkgevers, zijn hoogstwaarschijnlijk nog wel een onderzoek waard. De mens heeft toch de bijzondere eigenschap gewoontes te prefereren boven het aanspreken van het aanpassingsvermogen.

Comfortabel thuis werken op je dames pantoffels

Hoe dan ook, thuis werken kan heel aangenaam zijn, met name als je alle comfort tot je hebt om te presteren naar tevredenheid. Thuiswerken heeft een enorme vaart genomen. De bureau’s van het welbekende blauw met gele merk zijn niet aan te slepen evenals alle producten gerelateerd aan thuiswerken. Goed, je hebt je eigen kantoor thuis op orde en je kunt van start op je pantoffels. Misschien heb jij wel lekker veel vrije tijd en breng je deze deels graag door in huis. Ook dan is het prettig als je omringd bent door comfort. En wat houdt dat comfort nu eigenlijk voor jou in?

Wat is comfort voor jou?

Is het je bank waar je uren met je leren pantoffels op ligt, verdiept in een spannend boek? Of ben je het grootste deel van je dag aan het werk, achter een bureau, de keukentafel of met je laptop op schoot? Tuurlijk zijn dat soort type spullen dan van een toegevoegde waarde en zorgen ze ook voor een hoger genot en optimale prestatie. Maar hoe zit het met je gezondheid en je geestelijke gesteldheid? Heerlijk buiten wandelen is goed voor je geest en ook fysiek voor je lichaam. Wandelen is een goede activiteit om te ondernemen en heeft een positief na-effect als je weer binnen op je vertrouwde plek bent.

Loom op de bank met pantoffels dames

Herken je dat, het rozige gevoel als je warm in je huis je loom laat zakken op de bank en je man je een glas warme thee aanreikt? Hoe heerlijk is het dan dat je je comfort pantoffels voor dames aantrekt, waarmee ook nog eens op de bank kunt zitten met je knieën opgetrokken. En super als je vol energie je huis weer binnenstapt, je hoofd geleegd hebt en de energie overspringt van je hersenen op het papier. Loop je dan je thuis-kantoor in met je modderige outdoor laarzen of kruip je eerst heerlijk in een paar pantoffels?

Bij ZOO Adventure geen oubollige dames pantoffels

Nu je meer thuis bent, vertel eens, hoe zie jij er dagelijks uit? Wat doe jij jezelf aan? Deze vragen laten we onbeantwoord, kijk maar in de spiegel dan zie je de reflectie van wat je graag ziet, of er is nog ruimte voor verbetering. Serieus, zorg je goed voor jezelf, wat natuurlijk voor iedere vrouw anders is. Loop je de hele week in je gestippelde loungepak rond en voel je je daar uitstekend bij? Prachtig! Of kleed jij je aan en kom je voor de dag in een dagelijkse fashion outfit waar je je comfortabel in kunt bewegen? Ook top.

Passen je pantoffels bij je?

Denk eens na wie jou de hele dag rond draagt? Hoeveel lange uren? Juist ja, je voeten. En hoe lief ben jij voor je voeten? Loop jij nog op oubollige wollen pantoffels? Wat brengen deze pantoffels jou? Allereest, zijn ze kwalitatief goed voor je voeten, hoe is de pasvorm? Passen ze bij jou, past het model bij jou? Kun je pantoffels voor dames goed combineren met je dagelijkse kleding? Wat doen ze met je totaalbeeld? Te gekke kleur? Top. Of toch niet, sluiten ze niet helemaal aan bij jou, maar ben je gewoon niet eerder tegen de juiste pantoffel aangelopen.

Pantoffels (voor de) vrouw niet alleen voor op de bank

Het gaat nu ook niet meer om -een avondje op de bank- winter pantoffels, het gaat om echte indoor schoenen die jouw plaatje voor de dag compleet maken. En ze moeten natuurlijk wel lekker zitten, dus dat zouden beter echte indoor schoenen zijn, gemaakt van hoogwaardige materialen. En deze vind je bij ZOO Adventure by JJ Footwear. Ze houden je voeten warm, ze zijn gevoerd met merino wol of lamsvacht. Deze binnen schoenen draag je dagelijks met plezier. Niks geen minderwaardige gedachte ahh ’t is maar een pantoffel, juist niet. Waarom zou je iets uitzoeken dat slechts gedeeltelijk aan je eisen voldoet?

Speurtocht naar pantoffels verlichten

Heb je al eens gekeken naar pantoffels online? Wat verlang je eigenlijk van een binnen schoen? Dat je met vermoeide voeten op de bank ploft, je super comfy sloffen aantrekt en in een totale ontspanning wegzweeft in je eigen bubbel. Of ben jij toevallig de aangewezen persoon die aardig wat loopjes maakt door het huis, die vanuit het thuiskantoor tot laat in de avond een nog even een bezoek brengt aan de doorgaans witte machine met was bolletjes? Stop maar met zoeken, bespaar je welverdiende tijd, bij ZOO Adventure by JJ Footwear vind je vlotte indoor schoenen met een heerlijk uitneembaar voetbed.

Vrouwen verdienen pantoffels voor vrouwen van deze tijd

Aangezien jij als vrouw ook veel binnen bent, druk bezig met allerlei ongeziene werkzaamheden in huis waar manlief soms geen notie van heeft, dit naast je werk, het moederschap of hobby’s – als je daar überhaupt aan toekomt, geeft je toch zeker het recht op waardig schoeisel “in huis”. Je bent van nu en niet van een eeuw geleden, kies echte indoor schoenen waar jij je comfortabel én gelukkig in voelt. Zeg maar dag tegen pantoffels voor ouderen voor jezelf, waarop je alleen onherkenbaar in het donker gezien wilt worden. Van die rare, niet vrouwelijk dingen die aan je voeten hangen als overbagage.

Foute sloffen die niet ademen

Tuurlijk heb je ook ooit van die sloffen gekregen die leuk zijn om in ontvangst te nemen en die je graag op zondag ochtend even aan hebt, in ieder geval het eerste weekend nadat je ze gekregen hebt. Maar vaak gaan deze grappige cadeau dames pantoffels tijdelijk mee. En nog een dingentje, ze ademen vrijwel nooit. Dus dat wordt een absoluut vrouwen avondje met – heb je ’t nu alweer warm net had je ’t nog koud- en ditmaal ligt het dan echt niet aan jou maar aan je schoenen. En ze zijn te zacht om gericht mee te gooien.

Vind pantoffels online voor dames die bij je passen

Maar goed, inderdaad, dit zijn wellicht leuke pantoffels voor vrouwen, echt sloffen, voor maar even. En dat is niet meer van nu, tegenwoordig loop je langer binnenshuis. Neem geen genoegen met niet aan jouw identiteit appellerende binnen schoenen. En ook niet met onnodige zweetvoeten en al het bijkomende ongemak zoals de blauwe plekken die je oploopt als weer eens van de trap afglijdt, het struikelen en het botsen tegen de salontafel. Of je hond gaat ermee vandoor, wat wij overigens best begrijpen. Maar met indoor schoenen van ZOO Adventure by JJ Footwear, die eenvoudig te combineren zijn met dagelijkse kleding, heb je dit soort ongemakken niet.

Je dagelijkse looppatroon verbeteren

Niet ongelukkig lopen, maar lekker comfortabel op een binnenzool lopen met een aardige demping. Is wat anders dan dat je plat op de vloer staat met saaie vrouwen pantoffels. Bij ZOO Adventure heb je hippe kleuren en kun je mooi je eigen binnenzool erin stoppen, mocht je dat willen. Wel eerst de standaard zool eruit halen en daarna je iegen voetbed er in stoppen. Hoeveel uren ben jij binnen, loop jij ook best wat af in en rond je huis? Eigenlijk is het dan best meer dan goed om ook eens echt aandacht te geven aan je indoor schoenen. Die heb je tenslotte ook dagelijks aan.

Je lichaamshouding versterken

Dit kun je oppakken door standsafwijkingen aan je voet, enkel, knie, heup of rug mogelijk te corrigeren. Veel al wordt er steun gevonden in steunzolen. In onze pantoffels voor dames kun je je eigen orthopedisch binnenzool plaatsen. Het kan ook raadzaam zijn eens een bezoekje aan een goede Osteopaat te brengen, een bijzonder specialisme. Zo kan het verkeren dat je strompelend naar binnen gaat en je een uur later vrolijk naar buiten huppelt. Bevrijd! Maar ja, hoe kwam je ook alweer in die onpraktische situatie terecht? Soms kun je dingen voorkomen door goed voor jezelf te zorgen. Loop op goede schoenen en op goede binnen schoenen.

Wat zijn jouw - vrouwen pantoffels - wensen?

Wat zou jij vandaag nou prettig vinden aan binnen schoenen die je dagelijks kunt dragen? Om te beginnen zou het natuurlijk fantastisch zijn als ze soepel lopen, je niet meer struikelt. Uiteraard moeten ze ook lekker zitten, geen knel of drukpunten op je voet. Je wilt vast geen overhitte of zelfs vochtige voeten hebben, dat je warme pantoffels voor dames toch steeds aan en uit gaat trekken. Maar je wilt ook weer geen koude voeten. En eigenlijk wil je je binnen schoenen niet alleen in de winter aan. Je voeten moeten kunnen ademen, je wilt minder tot geen last van transpiratie hebben.

Maar ja denk je dan, ’t is een pantoffel

Het zou fijn zijn als je met warme pantoffels voor dames wel mee op de bank of je bed zou kunnen zitten, dat ze niet zo aanwezig zijn, maar gewoon met je meegaan. Klinkt veeleisend, maar daarnaast wil je misschien toch even snel de vuilniszak naar de Kliko kunnen brengen of op je balkon kunnen stappen zonder direct drijfnatte of ijskoude voeten te krijgen. En dat wat ook super zou zijn is als pantoffels met harde zool niet de hele tijd van je voeten afvallen, maar ja denk je dan, ’t is een pantoffel.

Pantoffels voor dames kopen zoals jij ‘t wilt

En als je dan wel luxe pantoffels hebt gevonden met echt een zool, is hij vaak te zwaar om mee op de bank of je bed te kruipen. Dus eigenlijk wil je wel lichte pantoffels bestellen, maar weer geen sok-pantoffels. Jeetje dit is best een ding. Het eisenpakket wordt steeds breder en groeit meer richting een schoen. Waarom niet, je wilt overdag in huis toch ook het optimale comfort voor je gezondheid, dan hebben we het nog niet eens over je mindset. Het is logisch dat je als vrouw een lichte pantoffel wenst, maar wel met een flexibel zooltje.

Pantoffels transformeren tot ware Indoor Schoenen

Waarom zou je concessies doen bij pantoffels kopen voor dames? Tenslotte loop je er dagelijks op. En daarbij heb je eigenlijk een heleboel wensen waaraan stevige dames pantoffels zouden moeten voldoen. Je schoenen voor buiten, je schoenen of laarzen om mee te gaan wandelen bijvoorbeeld, daar besteed je ook aandacht aan. Je wilt als je gaat wandelen allereest comfortabel lopen, geen pijn in je voeten krijgen en je geeft er vast de voorkeur aan om geen natte voeten te ervaren. Dus maken outdoor laarzen die een goede pasvorm, juiste loop-vlak afwikkeling hebben en zorgen dat je droge voeten houdt jou blij.

ZOO Adventure by JJ Footwear neemt comfort mee in huis

Dat zijn voor je buiten schoenen direct drie wensen, goede pasvorm, lekker lopen en ze moeten waterdicht zijn. Bij ZOO Adventure hebben we inderdaad outdoor laarzen die hieraan voldoen en ze bieden nog meer. Kijk maar eens bij onze outdoor laarzen dan zul je zien en lezen welke voordelen ze jou persoonlijk nog meer kunnen bieden. Goed, wellicht ben je al bekend met onze outdoor laarzen en heb je geen toelichting nodig tot wat ZOO Adventure sinds 1977 verstaat onder comfort. En dit aspect, comfort hebben we meegenomen naar huis, in huis, gewoon thuis. Heerlijke pantoffels voor dames.

Pantoffels online, bij ZOO Adventure vind je indoor schoenen

Ook in huis is het belangrijk om je voeten te voorzien van aangenaam schoeisel. ZOO Adventure by JJ Footwear heeft hier specifiek aandacht aan gegeven en heeft de ouderwetse pantoffels voor dames omgetoverd tot een heuse leren huisschoen. Een luxe pantoffel van leer maar dan anders, een oprechte indoor schoen. Een binnen schoen met comfort, met een lounge factor. Eentje die goed past. Eentje die je zowel op de koude winterdagen als op warme lentedagen kunt dragen. Je voeten in ieder seizoen comfortabel omringd door natuurlijke materialen. Pantoffels die je een relaxed gevoel geven. En je kunt ze het hele jaar online bestellen.

Je voetstand corrigeren om pijn te verhelpen

Je stand van je voeten bepaalt voor een groot deel je lichamelijke houding. Bij kleine afwijkingen zouden er al pijnklachten kunnen optreden. Het is dus belangrijk als je een orthopedisch voetbed voor jouw persoon hebt laten aanmeten, je deze ook werkelijk draagt. Hoe handig is het, dat dit voor jou essentiële voetbed, dagelijks gedragen zou kunnen worden. En dan niet alleen als je naar buiten gaat, maar juist ook als je lekker thuis bent. En natuurlijk wil jij een paar leuke pantoffels voor dames kopen waar je je top bij voelt, van binnen en vanbuiten. ZOO Adventure by JJ Footwear zorgt daarvoor.

Pantoffels bestellen die gemaakt zijn op een leest

De ZOO Adventure indoor schoenen lopen soepel en zitten lekker. Ze hebben een top pasvorm door de ergonomische voetvorm van de leest. Ja je hoort het goed, deze dames pantoffels worden gemaakt op een schoenenleest. Dat is best bijzonder aangezien de meeste pantoffels niet geleest worden. Het zijn daarom ook vaak van die voetomhulsels die inzakken en een onbestendige vorm hebben. Maar wat is dat nou een leest? Zonder te diep op deze technische materie in te gaan en te focussen op het belang hiervan voor jou, kunnen we vertellen dat dit de fysieke vorm is (zo’n groen ding) waarover het bovendeel van bijvoorbeeld leer over wordt getrokken.

Bij ons pantoffels online voor dames die geleest zijn

Het leren bovendeel neemt middels een proces uiteindelijk de vorm over van de leest. Heb je een puntschoen, is het bovendeel over een puntige leest vorm getrokken. Heeft je schoen een ronde neus dan is de schoen over een leest met een ronde neusvorm getrokken. Waarom is het voordelig dat onze ZOO Adventure by JJ Footwear huisschoen voor steunzolen op een leest zijn gemaakt? Wij gebruiken bewust een leest met een ergonomische voetvorm, zodat je voet er op een natuurlijke manier in past. En in combinatie met het soepele leer zorgt dit ervoor dat er geen druk of knelpunten zijn.

Pantoffels online met zachte fluffy vacht

Met ZOO Adventure indoor schoenen houd je je voeten wel op een aangename temperatuur en krijg je geen snikhete of plakkende voeten. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijk materialen die ademen. De indoor schoenen met merino wol gevoerd kun je het hele jaar door dragen en in alle seizoenen. Er zijn ook pantoffels (met) lamsvacht voering, dit voelt lekker fluffy aan op je voeten, zit super comfortabel is aan te raden voor de wat koudere dagen. Doordat de voering en het bovendeel gemaakt is van natuurlijke materialen die van nature ademen heb je minder kans op transpiratie.

Behoud van vorm

Kies de juiste maat en voor jou geen pijn meer in je voeten met pantoffels. Door het gebruik van een leest zien de ZOO Adventure by JJ Footwear indoor schoenen er uiteraard ook beter uit blijft de vorm langer behouden. Daar komt bij dat doordat de pasvorm goed is, je indoor schoenen ook niet de hele tijd van je voeten af vallen. Onze pantoffels voor vrouwen sluiten goed aan en bieden je comfort in alle seizoenen. Een ander voordeel dat ze gemaakt zijn op een leest is dat de vorm van de schoen wordt behouden, dit betekent dat je geen ingezakte pantoffels krijgt met vervelende drukpunten of ruimte voor schuivende bewegingen.

Pantoffels voor de vrouw met een uitneembaar voetbed

Het leren bovendeel van je indoor schoen past, doordat het in de basis al een ergonomische voetvorm heeft en het leer soepel is, zich optimaal aan je voet. Bij het leesten en monteren is rekening gehouden met onze standaard uitneembare binnenzool. Dat wil zeggen dat er ruimte is ingecalculeerd om een binnenzool van een bepaalde dikte te kunnen plaatsen in de schoen. ZOO Adventure gebruikt comfortabele uitneembare binnenzolen. Doordat deze binnenzolen uitneembaar zijn, kun je ze verwisselen met je eigen voetbed en maak je eenvoudig je eigen hippe orthopedische pantoffels. Bij ZOO Adventure kun je pantoffels (voor) dames kopen in hippe kleuren.

Rugklachten verminderen zolang je je zooltjes draagt

Steunzolen kunnen klachten voortkomend uit voet, knie en rugpijn verhelpen. Dan moet je natuurlijk wel je binnenzolen dragen. Het liefst natuurlijk altijd en overal. Dat wil je waarschijnlijk wel aangezien het niet op pijn zit te wachten, en je weet dat als je je welvertrouwde zooltjes niet draagt het uitmunt in een vervelend dagdeel. Hoe mooi is het als jij je eigen voetbed ook nog eens in huis kunt dragen? Bij ZOO Adventure hebben we pantoffels voor dames waar je je eigen voetbed in kunt doen. En ze zien er nog hip en rijkgekleurd uit ook.

Pantoffels bestellen, best praktisch

O ja even naar buiten wippen, met de vuilniszak in de handen, de voortuin inlopen om je man of vrouw uit te zwaaien, het balkon oplopen, of te verdwijnen in de tuin voor een escape-espresso moment, dat kan met onze ZOO Adventure pantoffels uitstekend. Er zit een zooltje onder de indoor schoenen waarmee je eventjes naar buiten kunt hoppen zonder direct drijfnatte voeten te krijgen. Het praktische aan pantoffels met rubberen zool is dat ze de kou van de grond buiten houden. Vind onze vrolijke indoor schoenen collectie online. Hippe pantoffels die je het hele jaar door bij ZOO Adventure kunt bestellen, zo eenvoudig.

Licht van gewicht

Wil je geen zwaargewichten aan je voeten omdat je ook comfortabel op bed wilt kruipen met je pantoffels, dat kan met indoor schoenen van ZOO Adventure. Deze pantoffels (voor de) vrouw van nu zijn licht van gewicht, houden je warm en vallen soepel om je heen dat je ze bijna vergeet. Je raakt er redelijk gauw aan gehecht. Ze sluiten op een prettige manier aan, knellen niet, maar zijn niet te los om van je voet te vallen. Kortom gewoon een goede pasvorm. De kleuren die ZOO Adventure aanbiedt zijn zo leuk dat je een heel palet kunt samenstellen om af te wisselen.

ZOO Adventure pantoffels dames kopen doe je met een glimlach

Pantoffels kopen (voor) dames is bij ons een leuke aangelegenheid. Kun je er heerlijk naar uitkijken om in de toekomst, het hele jaar door in alle seizoenen, comfortabel te vertoeven in je eigen huis. Het begint natuurlijk al met de kleurtjes, welke kleur indoor schoen ga jij als eerste kopen? En welke kleuren ga je op je verlanglijst zetten? En welke modellen spreken jou het meest aan uit onze ZOO Adventure indoor collectie? De hoge indoor schoenen of juist de lage mocassin en instap modellen? Wil je je eerste paar gevoerde pantoffels met lamsvacht of met merino wol gevoerd?

Vrouwen pantoffels voor echte vrouwen

Het niet zo vlot kunnen kiezen is eigenlijk wel een vrouwelijke reactie. Kort gezegd het chocolade effect. Als een fantastisch geur assortiment wat je tegemoetkomt als je een ambachtelijke chocolaterie binnenstapt. Je raakt overweldigt, je waant je even in je eigen wereld tot je hoort Kan ik u helpen? En poef, kleine teleurstelling, uit je moment ben je. Ook al ben je een stap dichter bij de werkelijkheid en proef je het zoete goed al op je lippen. Wij zijn blij met vrouwelijke reacties! Hetzelfde effect als bij onze outdoor laarzen. Voor iedere vrouw een model, om in je in je eigen wereld te verwonderen.

Dé pantoffels online voor dames die je blij maken

Kort samengevat dragen vrouwen deze pantoffels, onze indoor schoenen; omdat onze indoor schoenen geweldig zitten en soepel lopen. Het de meest geweldige dames pantoffels voor steunzolen worden gevonden door de uitstraling. Een modern jasje op een ergonomische leestvorm en met een comfortabel uitneembaar voetbed. Dat betekent voor de vrouwen die een orthopedisch of eigen binnenzool dragen, dat ze onze ZOO Adventure pantoffels aan kunnen met hun eigen binnenzool. En wat het nog eenvoudiger maakt is dat je ze gewoon direct online kunt bestellen, het hele jaar door. Je kunt ze ook gemakkelijk het hele jaar dragen dankzij de modellen met natuurlijk merino wol.

Indoor schoenen die je voeten lekker warm houden

Indoor schoenen houden je voeten op een aangename temperatuur. De fluffy lamsvacht voelt zacht tegen je voeten aan en zorgt er gedurende de winterdagen voor dat je heerlijk warme voeten houdt. De indoor schoenen die gevoerd zijn met merino wol kun je het hele jaar aan, in alle seizoenen. Doordat onze ZOO Adventure by JJ Footwear pantoffels voor de vrouw gemaakt zijn van natuurlijke ademende materialen vermindert de kans op transpiratie. De buitenzool die onder de indoor schoenen zit houdt de kou van de grond weg bij je voeten en zorgt er ook voor, mocht je even naar buiten lopen, dat je geen natte en koude voeten krijgt.

Top pasvorm door ergonomische voetvorm

ZOO Adventure indoor schoenen hebben een top pasvorm. Dit komt doordat de pantoffels, de indoor schoenen, op een echte schoenenleest zijn gemaakt. En deze leest voor onze ZOO Adventure by JJ Footwear indoor collectie heeft de bewuste vorm van een ergonomische voetvorm. Deze ergonomische voetvorm in de basis gecombineerd met een soepele leren bovendeel zorgt voor een comfortabele pasvorm die optimaliseert naar je voet. Het leesten van een schoen, in dit geval van een indoor schoen, zorgt voor een goede standing van de schoen. Hij behoudt zijn vorm. En dat komt ten goede van de pasvorm en ook van het uiterlijk.

Flexibele buitenzool zorgt voor gemak binnen en buiten

Onze indoor schoenen hebben een licht buitenzooltje. Dit wordt als prettig ervaren omdat het het gewicht doet afnemen van de totale indoor schoen. Vaak zijn pantoffels met zolen zwaar door de zool. Doorgaans heb je dan van die zware sloffen waar je niet lekker even mee je bed opkruipt, of ze zijn dusdanig zwaar dat ze van je voeten vallen. De pantoffels voor dames van ZOO Adventure bieden je een soort tussenweg. Wel een buitenzool om eventjes mee naar buiten te gaan, dat is praktisch. En zeker ook juist alle comfort en gemak voor het vertoeven binnen.

Er goed uitzien met ZOO Adventure pantoffels

Naast praktische voordelen van onze huisschoenen is het een hele fijne bijkomstigheid dat je er, door hippe styling en fris kleurgebruik, goed uit ziet. Je kunt een vrolijke kleur uit kiezen die bij jou past. Van pantoffels (voor) dames (in) blauw, een mooie blauw in modellen met een sjiekere als wel een sportieve uitstraling. Maar er is meer kleur, van energy red, morning silver, tot aan golden reborn yellow. Kleuren met een, als je jezelf de tijd gunt om erover na te denken, diepe betekenis. Kleuren die je blij maken, net als je behang, die kleuren kies je ook om een persoonlijke reden.

Pantoffels online voor dames, een mooi cadeau

Heb jij al een model uit de indoor collectie van ZOO Adventure op je netvlies? En weet je al welke kleur je graag zou willen dragen. Wellicht een leuk idee om dit op je verlanglijst te zetten en op de koelkast te plakken. Een mooi cadeau om naar uit te kijken, dat niet enkel je hart verwarmd maar ook je voeten. De vlotte mocassins, sjieke pantoffels voor vrouwen zijn er ook uitgevoerd in een model met een romige fluffy lamsvacht, in mooie kleuren van soepel leer. Hier houd je zeker warme voeten in en de vacht voelt ook aangenaam op je blote voeten.

Gevoerde mocassins, sjieke pantoffels voor vrouwen

Het mocassin model is er ook met merino wol gevoerd. Hierin blijven je voeten op een aangename temperatuur, te dragen het hele jaar door. Merino wol heeft de natuurlijke eigenschap dat het ademt en dat is natuurlijk prettig. Deze mocassin staat goed bij je jeans, je broeken, maar ook onder een jurk of rok. En de kleuren maken ze toegankelijk voor je dagelijkse outfit. De vrouwen pantoffels worden een makkelijke mocassin gevonden, waar je even snel in en uit stapt, en hij wordt omschreven als mooi én stoer. Ons testpanel draagt ze ook in de lente en zomer maanden.

Hoge pantoffels voor dames

Je kunt ook hoge pantoffels kopen voor dames bij ZOO Adventure. Er zijn halfhoge boots die je opent met een bandje of elastiek. Beter uitgelegd, je zou de eerste keer je je indoor schoen met een strap aantrekt kunnen stellen, en de keren erna de indoor schoen kunnen aantrekken door er in te stappen en gebruik te maken van het inzet elastiek wat aan de binnenkant zit. Als je wel geduld hebt is het altijd beter om het bandje te gebruiken om de indoor schoen te openen en met je voet er in te stappen. En ook weer als je er uit gaat.

Hogere pantoffels ook voor hoge wreef

Het inzet elastiek is meer bedoelt dat vrouwen met een ietwat hoger wreef ook in onze pantoffels (voor) dames kunnen komen. Bij het vetermodel wordt een elastieke veter gebruikt en ook deze zorgt voor een breed pasbereik en een makkelijke instap als je een wat hogere wreef hebt. De hoge modellen hebben een sportieve uitstraling, met name in de kleuren energy red, mornig silver, wise blue en reborn yelllow.. Maar ook in zwart bijvoorbeeld, meet zich klasse aan gecombineerd met een wat nettere outfit. Ook bij de zwarte en de donkerblauwe modellen zijn er inspirerende felgekleurde details aangebracht met een knipoog naar een vlotte indoor schoen.

Na een wandeling stap je heerlijk in je dames pantoffels

Ben jij al voorzien van ZOO Adventure outdoor laarzen? Zo ja, dan weet je wat je mag verwachten van ZOO Adventure by JJ Footwear, wat wij met comfort en geluk bedoelen. Het is een heerlijk idee om na een lange wandeling op je leren waterdichte outdoor laarzen thuis te komen en in je comfortabele indoor schoenen te stappen. Wil jij dat ook? Het gevoel wat jouw wandeling je heeft gegeven vasthouden, koesteren, simpelweg meenemen naar binnen? Waar wacht je nog op, zoek een indoor schoen uit die bij jou past. Pantoffels kopen voor dames van kwaliteit doe je bij ZOO Adventure. Niet voor even, maar juist voor dagelijks.

Meer ruimte in je indoor schoenen

Inlegzolen, steunzolen kunnen preventief werken om klachten als likdoorns en overmatig eeltvorming te voorkomen. Als je daar gevoelig voor bent is het verdelen van druk een verademing. Heb je zelf uitneembare binnenzolen die je graag draagt? Prachtig dat je deze in schoenen draagt, daar wordt ook meestal vanuit gegaan. En hoe zit het met je huisschoenen? Loop je altijd op je sokken en voel je je enigszins oncomfortabel? Wil je ook liever warme voeten houden en comfortabel in je eigen huis rondlopen, dan is het fijn dat je pantoffels bestellen kunt bij ZOO Adventure met uitneembare binnenzolen.

Pantoffels bestellen die op je verlanglijst staan

Heb je al vaker gekeken naar onze ZOO Adventure by JJ Footwear indoor schoenen? Is dit het item wat hoog op jouw verlanglijst staat? Mocht je aan je vrouw of je man laten weten welke pantoffels online voor dames jij graag cadeau zou krijgen, vergeet dan niet je maat door te geven. Dat is heel schattig daar worden we op de klantenservice vaak over gebeld, voor advies, maar het is praktischer als jij al hebt uitgezocht welke maat je bij ons hebt. Wel leuk hoor dat er zoveel partners de moeite doen om een bijzonder cadeau te geven, dan heb je toch wel een bijzonder exemplaar is huis.

Voor jouw vrouw geen slechte pantoffels voor dames kopen

Heb jij wel eens gekeken naar pantoffels dames sale? Dat is best lastig. Je vindt daar hoogstwaarschijnlijk geen indoor schoenen die gemaakt zijn van hoogwaardige materialen. Bij ZOO Adventure vinden wij het belangrijk om de kwaliteit constant te houden en ook om te produceren in Europa. De indoor collectie en de outdoor collectie worden geproduceerd in Portugal. De ontwikkeling is van Nederlandse bodem, dus bij ZOO Adventure 100% oer-Hollandse kwaliteit. Oftewel een nuchter en degelijk product. Onze indoor schoenen kun je het hele jaar dragen, dus je koopt ze koopt ze niet voor eventjes. Gewoon het hele jaar plezier hebben ervan.

Ontwikkeld met liefde, verwezenlijkt door ambachtslieden

De fabrieken waar ZOO Adventure schoeisel wordt geproduceerd hebben ieder zijn eigen specialisme. En zo wordt de indoor collectie gemaakt in een fabriek die expertise heeft op dit gebied. En mede hier als in onze pure outdoor fabrieken, voor de leren waterdichte ZOO Adventure outdoor laarzen, worden onze warme huisschoenen met een enorme betrokkenheid vervaardigd. Ze zijn door ons ontwikkeld met liefde, gemaakt van bewust gekozen hoogwaardige materialen en verwezenlijkt door echte ambachtslieden. En dat allemaal met een warm hart gegroeid vanuit het genot van onze outdoor activiteiten. Een prachtig stukje, ingesloten met een verhaal en zorg, van de ZOO Adventure collectie speciaal voor jou.

Aan pantoffels geef ik niet zoveel uit

Wat bedoel jij als je pantoffels zoekt die goedkoop zijn? Stel je dat jij alleen goedkope pantoffels waard bent? Of ga jij er van uit dat pantoffels goedkoop zijn. Is het een aanname dat je accepteert je goedkoop te voelen op pantoffels. Nog niet eerder stilgestaan wat een pantoffel voor jou betekent, wat voor toegevoegde waarde deze werkelijk zou kunnen zijn, en wat jij waard bent? Ja inderdaad je bent ’t waard. Maak kennis met ZOO Adventure pantoffels, oprechte indoor schoenen, die jij absoluut waard bent. Vind bij ons pantoffels online voor dames in een modern jasje die je voeten lekker warm houden en heerlijk lopen.

Mijn moeder draagt pantoffels

Het woord pantoffel roept toch, zo blijkt, hele diverse emoties op. De ene vrouw denkt aan warme vacht, andere vrouwen denken aan loopcomfort, sommige zien zichzelf met hete chocolade in een besneeuwde blokhut, of zwijmelen weg bij de gedachte aan romantische momenten bij de openhaard. Terug naar de realiteit, blijkt dat veel vrouwen vandaag een wat negatieve lading ervaren bij het woord pantoffel. De uitspraak “Nee mijn moeder draagt wel dames pantoffels“ is toch veelvoorkomend. Gelukkig voor jou heeft ZOO Adventure hippe indoor schoenen die er echt mogen zijn, ze zitten ook nog lekker. Ook leuk voor je moeder.

Pantoffels voor de vrouw die comfort waardeert

ZOO Adventure pantoffels voor dames, onze eigen ontwikkelde indoor schoenen, bieden je comfort, kleur en warme voeten. Nog even de voordelen van indoor schoenen ten opzichte van pantoffels. Onze indoor schoenen zijn geleest net zoals schoenen, bestaan uit hoogwaardige materialen die ademen en zijn vervaardigd door specialisten. Dus een goede pasvorm voor je voeten. Een solide gevoel maar echter wel met een zooltje waardoor je een licht en flexibel gevoel krijgt. De perfecte pantoffels voor vrouwen die een uitgesproken mening hebben, van kleur houden, er goed uit willen zien en de aandacht voor comfort waarderen.

Voordelen van een leest vorm

Pantoffels hebben niet altijd een mooie vorm en neigen de onvoorspelbare lijnen van een geboetseerde aardappel aan te nemen. Daarentegen heeft onze dames pantoffel met voetbed, de indoor schoen, een duidelijk shape. En wel een constant aanhoudende vorm, alle indoor schoenen van ZOO Adventure worden geleest. Een leest is massief en heeft een vaste vorm. Wij bij ZOO Adventure hebben bij de ontwikkeling van de indoor schoenen bewust gekozen voor een ergonomische voetvorm. In tegenstelling tot niet vastomlijnde aardappelvormen, bio aardappelen, zakken onze indoor schoenen niet in. Dit betekent voor je voeten dat je geen omhulsel om je voeten hebt hangen.

Vormloze pantoffels, rare omhulsels

Een omhulsel waarover je regelmatig struikelt, drukpunten kan voelen door het verschuiven van de oubollige pantoffel. Het irritante tafereel dat constant voorvalt, de pantoffels voor dames te verliezen, op de trap bijvoorbeeld, met alle gevolgen van dien is niet prettig. Je rustige voortgang wordt overrompeld door een onverwachtste wending in je verhaal van slechts 13 treden lang. Je wordt ongewenst gelanceerd op je buik, of pijnlijk op je rug en je houdt er blauwe billen aan over. En dan spreken we nog niet over het vers aangebrachte schouwspel dat zich heeft afgespeeld in jouw zojuist geverfde witte hal.

Veilige pantoffels kopen voor dames

Goed, even terug naar de ZOO Adventure pantoffels, waarmee het niet de bedoeling is dat je gaat vallen en glijden. Doordat onze indoor schoenen wel op een schoenen leest zijn gemaakt is de pasvorm goed. Dit zorgt ervoor dat ze goed passen en ook dat er in combinatie met het soepele bovendeel geen knelpunten en geen drukpunten ontstaan. Door de juiste pasvorm kun je ook beter je voeten afwikkelen en lopen. Je verliest ze niet, dus geen grote gevaren op jouw pad. Het buitenzooltje tovert je binnen schoenen als het ware om in antislip pantoffels.

Bengelende zware voeten zijn niet fijn

Herken je het gevoel dat als je aan het relaxen bent je gestoord wordt? Dit kan natuurlijk oneindige oorzaken betreffen, maar het soort dat je zou kunnen voorkomen, moet je gewoon uitsluiten. Waarom zou je onnodige storende factoren toelaten in jouw eigen ik-ben-aan-het-genieten moment. Eén van de dingen die je eenvoudig kunt voorkomen is het gevoel van bengelende zware voeten. Wellicht heb je ook dit stukje overgewicht pantoffel-samenstelling geaccepteerd als vanzelfsprekend. En het zet vermoedelijk slechts een lichte irritatie aan, niet voldoende om tot actie over te gaan.

Verwen jezelf, draag comfortabele pantoffels

Je hanteert je eigen ritueel ter voorbereiding van je ontspanning. Kijk maar wat je allemaal voorbereidt als je een weekendje weg gaat. Verheug je je op je welverdiende moi-moment, dan heb je je beslist ook deels voorbereid. Allereest heb je iets aan waarmee je lekker kunt zitten, je hebt de thee of macchiato gekozen die jij het liefst drinkt, de chocolade of chips gepakt die je adoreert en een boek wat je daadwerkelijk wilt gaan lezen. Een dekentje om je extra comfortabel te voelen. Je bent toch niet vergeten comfy pantoffels online te googlen hè.

Warme voeten, aangename lichaamstemperatuur

Juist ja je kiest natuurlijk bewust lichtgewicht soepele pantoffels online voor dames voor op de bank, zodat je met warme voeten soepeltjes en comfortabel op de bank zit. Je voeten hebben invloed op je hele lijf. Heb je koude voeten, is de kans behoorlijk groot dat je een kouder lichaam krijgt dan je je in eerste instantie van bewust bent, en dan is het te laat. Je wilt geen zeurende, irritante en vermoeiende voeten gebeurtenissen. En dat beredenerend vanuit een status waarin je je optimale zelf nadert, vol rust. Niet eens bekeken vanuit een werk of actieve status waarin impulsen binnen kunnen komen denderen als zwaar geschut.

Praktische en vlotte dames pantoffels

Een emotie kan best eens tot lichtelijke irritatie uitmonden, soms een te voorkomen onnodige irritatie dus. Draag gewoon indoor schoenen die bij jou passen, houd warme en lichte comfortabele voeten, zonder complicaties. Geen gekke val en glij partijen. Geen zere voeten door knellende of schurende pantoffels. En geen bibberend lijf doordat heel je lichaamstemperatuur afkoelt omdat je verkeerde sloffen aan hebt waar je ijskoude voeten in krijgt. Meestal als je voeten koud zijn krijgt je het helemaal koud. Wees lief voor jezelf! Trakteer jezelf en ga praktische & vlotte leren pantoffels voor dames kopen, die je lekker warm houden.

Voordelen van een buitenzool

Onze indoor schoenen van de ZOO Adventure indoor collectie zijn bedoeld om te dragen binnenshuis. Maar doordat er een buitenzool onder zit, kun je er best eventjes mee de tuin inlopen of het balkon opstappen. Even snel iets uit je auto pakken, uit je bakfiets of de vuilniszak wegbrengen naar zijn volgende station. Door het flexibele zooltje krijg je niet meteen drijfnatte sokken en blijven je voeten dus droog. Ook fijn als je de vaatwasser uitruimt of nog even snel de vochtige badkamer in rent. Voor jou geen natte sokken meer met ZOO Adventure pantoffels voor de vrouw.

Pantoffels voor dames voor in de winter en de zomer

De grote nieuwe vraag, omdat er tegenwoordig meer tijd wordt door gebracht aan het thuisfront, wanneer draag jij binnen schoenen? En dan bedoelen we niet het thuisfront in de zin van languit op de bank, op de orbit in je tuin of hangend over schommelbank, maar alle tijd die actief doorbrengt in en rondom je huis. Het opstaan ritueel, het eeuwige maar nuttige opruimen, verplicht schoonmaken, werken, tijd met je kinderen, koken en weer opruimen. Geen winterslaapseizoen voor vrouwen ook al zijn ze beresterk. Bij ZOO Adventure vind je pantoffels online voor dames die je het hele jaar door comfort geven. Goed idee dus.

Voordelen van ademende materialen

Ook de modellen die gevoerd zijn met merino wol hebben een positieve invloed op je algehele gesteldheid. Het merino wol zorgt ervoor dat je geen plakkerige voeten krijgt en vermindert kans op transpiratie. Het is een natuurlijk materiaal dat ademt. Hierdoor kun je de indoor schoenen met merino wollen voering in alle seizoenen dragen. Je hoort het goed, je kunt onze indoor schoenen het hele jaar dragen. Je kunt nu onze pantoffels bestellen en er direct van genieten. Je koopt ze dus niet voor “even”, maar je kunt er ook buiten de gure wintermaanden plezier aan beleven.

Hoe vaak heb jij indoor schoenen aan?

Ik hoor je denken Nooit ik heb geen indoor schoenen. Dat is waarschijnlijk niet helemaal waar, je hebt vast ooit eens pantoffels gekocht. Misschien vreselijke exemplaren of misschien juiste hele mooie en van een goede kwaliteit. Het ding is, dat dit type schoeisel meestal in het brein der gewoonte wordt gezien als een pantoffel. Maar onze ZOO Adventure indoor “pantoffel” schoen is zoveel meer. Een geleest product net zoals een schoen geleest wordt, met alle daarbij komende voordelen. Je kunt er ook net zo van genieten als van een schoen. Tegenwoordig ben je wellicht vaker in je huis, dan zijn indoor schoenen toch niet zo’n gek idee.

De pantoffel slotsom

We kunnen erover uit zijn dat er in en rond huis meer tijd wordt gespendeerd. Wanneer draag jij binnen schoenen, pantoffels? Altijd op je sokken, altijd blote voeten? Doe je dat alle seizoenen? ZOO Adventure biedt je een oplossing, indoor schoenen die je het hele jaar door kunt dragen. Waarom zou je jezelf goede indoor schoenen geven? Dat is allereerst omdat je het natuurlijk verdient! Het maakt je relaxed. En doordat ZOO Adventure indoor schoenen in een modern jasje heeft gegoten, zijn ze goed te combineren bij je dagelijkse kleding. Vreugde voor geest en ook voor je lichaam.

Waarom pantoffels voor dames kopen bij ZOO Adventure?

Bij ons vind je dames pantoffels die een top pasvorm hebben, je warme voeten geven en er leuk uit zien.

Zijn pantoffels voor dames van ZOO Adventure warm?

Ja, onze pantoffels voor dames zijn warme pantoffels. Ze zijn gevoerd met lamsvacht of met merino wol. De modellen met merino wol kun je in alle seizoenen dragen.

Zijn ZOO Adventure pantoffels van leer?

Ja, bij ZOO Adventure kun je pantoffels dames kopen die van leer zijn. Echte leren pantoffels in vrolijke verrassende kleuren. Lekker soepel en er zit ook nog een buitenzooltje onder.

Zit er lamsvacht in vrouwen pantoffels van ZOO Adventure?

Ja, er zitten in de indoor collectie warme pantoffels die gevoerd zijn met fluffy lamsvacht.