Sinds 1977
100% oer-Hollandse kwaliteit
25.000+ tevreden mensen

Rode wandelschoenen voor dames

Rode wandelschoenen voor dames

Met leren ZOO Footwear wandelschoenen dames rood ga je vastberaden naar buiten. Voor jou geen gevaar, maar zekerheid. 100% Waterdichtheid, terwijl jij je verlangen stilt, je wandeling vol overgave maakt. Jouw leven, jouw beweging.

Alle producten

ANGIE Red

ANGIE Red

185 euro
Bekijk product

Nooit meer natte voeten

Geen natte voeten tijdens je wandeling dankzij het Acquastop membraan

Uitneembaar voetbed

Plaats je orthopedisch voetbed erin of wandel op onze comfortabele uitneembaar voetbed

Hogere wreef

Heb je een hogere wreef? De instap van onze waterdichte sneakers maak je gewoon breder met de veters

Past bij wie je bent

Waterdichte sneakers die wel goed combineren bij je dagelijkse outfit, ieder seizoen

Houden je voeten droog in alle seizoenen

ZOO Footwear heeft waterdichte rode wandelschoenen voor dames waar je blij van wordt. Wandel met de waterdichte rode wandelschoenen op een comfortabel uitneembaar voetbed door regen, sneeuw en dauw in de lente.

See what our customers have to say

“Fantastische wandelschoenen”

“Ik hoef nu niet meer te kiezen tussen hip en functioneel. De wandelschoen combineert het beste van twee werelden en zijn 100% waterdicht dus geen natte voeten na een wandeling in de regen.”

Wendy Jansma

“Ik hou van statements maken”

“Onlangs heb ik de Angie Red aangeschaft, een fantastische wandelschoen en een heerlijke verschijning om te zien. Ik krijg er erg veel complimenten over.”

Sonja van Baal

Wandelschoenen dames rood

Ben jij intens, voel je iedere dag blij op wandelschoenen dames rood

Ben jij gek op rood? Draag je graag leren wandelschoenen? Voel je je aangetrokken tot onze
halfhoge wandelschoenen? Geluk, ZOO Footwear houdt van kleur en natuurlijk hebben we helder rood in het assortiment. De perfecte kleur voor als je van duidelijkheid houdt en weet waar je staat. Met onze waterdichte hippe wandelschoenen dames ga je comfortabel naar buiten. Op onze outdoor wandelschoenen ben je beschermd tegen alle nattigheid en maak je zorgeloos urenlange wandelingen. En niet alleen wandelingen, daar zijn je rode outdoor wandelschoenen veel te leuk voor. Draag ze zo vaak je wilt en geniet dagelijks van het comfort dat ze je bieden.

Wandelschoenen dames rood

Je weet wat je wilt, geen natte sokken in ieder geval

Weet jij doorgaans altijd wat je wel wilt en sla je ieder pad in vol passie? Beslist dat je je weet te redden, en hoe verstandig van je dat je je wandelschoenen dames waterdicht draagt zodat je bestand bent tegen onverwachte storm, snerpende kou, schrijnende regen en natte sneeuw. ZOO Footwear heeft wandelschoenen dames in de aanbieding, mooie wandelschoenen in het assortiment met een Acquastop membraan. Dit betekent dat onze  winter wandelschoenen dames en wandelschoenen zomer allemaal waterdicht zijn. Het praktische is dat je de sportieve wandelschoenen dames van ZOO Footwear het hele jaar door, echt in alle seizoenen, draagt.

Wandelschoenen dames rood

Rood, warm in de winter met hippe wandelschoenen

Kies lekker warme wandelschoenen voor de koudere dagen, wandelschoenen sneeuw dames die jou warm houden. Blijven je voeten aangenaam op temperatuur, dan blijft je lichaam vaak ook lekker op temperatuur. Dus goede wandelschoenen zijn voor in de wintermaanden een must, zodat jij ongestoord geniet van je frisse wandelingen door het bos, langs het strand, over de weide en in het stadspark. En je niet haastig terug naar huis vlucht van de kou. De stevige wandelschoenen van ZOO Footwear bestaan uit lagen dat voor een isolerende werking zorgt. Hierdoor wordt de temperatuur in de wandelsneakers binnen gehouden en wordt de buitentemperatuur buitengehouden.

Wandelschoenen dames rood

Wandelen op je energieke wandelschoenen dames rood in de zomer

Met rode hoge wandelschoenen dames maak je flinke stappen. Met wandelschoenen dames rood voel je je super energiek en is bewegen je natuur. Alle ZOO Footwear wandelschoenen, onze witte wandelschoenen dames, wandelschoenen dames bruin, blauwe dames wandelschoenen en wandelschoenen dames zwart hebben uitneembare binnenzolen. Is dat even comfortabel lopen, en daarbij kun je ze vervangen door je eigen orthopedisch voetbed als je dat wilt. Het mooie is dat je ze zowel in de zomer draagt als in de winter, altijd comfortabel lopen. En lekker droog, aangenaam warm en geen zweetvoeten. Overtollig transpiratievocht wordt namelijk afgevoerd door het Acquastop membraan, de wandelsneakers ademen als het ware.

Heeft ZOO Footwear hippe wandelschoenen dames rood 100% waterdicht?

Ja, in onze wandelsneakers zitten rode schoenen die echt waterproof zijn.

Kun je lederen wandelschoenen dames rood kopen bij ZOO Footwear?

Jazeker, bij ons vind je wandelsneakers in stoer mooi rood leer die geschikt zijn om in ieder seizoen te dragen.

Wil je je orthopedisch voetbed in je wandelschoenen dames rood leggen?

Bij ZOO Footwear is dat zeker mogelijk. Wij hebben wandelschoenen met comfortabele uitneembare binnenzolen.

Heeft ZOO Footwear wandelschoenen dames rood van stoer leer?

Ja, bij ons koop je je leren wandelsneakers, gemaakt van Performance leder. Dat is makkelijk schoonmaken en eenvoudige onderhouden.

Houd je warme voeten als je ZOO Footwear wandelschoenen dames rood draagt?

In de winter zijn onze zijn wandelsneakers warm. Ze laten de kou niet binnen en houden de warmte vast in de schoen. Overtollig transpiratievocht wordt afgevoerd.

Hulp nodig? Klik hier

Hi! Ik ben Sander en ik sta je graag te woord voor allerlei vragen over ZOO Footwear. Kies hieronder voor een van de opties.