Sinds 1977
100% oer-Hollandse kwaliteit
25.000+ tevreden mensen

Winterschoenen sale

Winterschoenen sale

Dames winterschoenen sale of niet, bij ZOO Footwear word je blij. Hippe schoenen voor de winter die waterdicht zijn. Lekker droge voeten en er goed uitzien.

Alle producten

ANGIE Black

ANGIE Black

185 euro
Bekijk product
ANGIE Dark Denim

ANGIE Dark Denim

185 euro
Bekijk product
ANGIE Deep Black

ANGIE Deep Black

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Blue

ANGIE Happy Blue

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Brown

ANGIE Happy Brown

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Fuchsia

ANGIE Happy Fuchsia

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy White

ANGIE Happy White

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Yellow

ANGIE Happy Yellow

185 euro
Bekijk product
ANGIE Red

ANGIE Red

185 euro
Bekijk product
ANGIE White

ANGIE White

185 euro
Bekijk product

Nooit meer natte voeten

Geen natte voeten tijdens je wandeling dankzij het Acquastop membraan

Uitneembaar voetbed

Plaats je orthopedisch voetbed erin of wandel op onze comfortabele uitneembaar voetbed

Hogere wreef

Heb je een hogere wreef? De instap van onze waterdichte sneakers maak je gewoon breder met de veters

Past bij wie je bent

Waterdichte sneakers die wel goed combineren bij je dagelijkse outfit, ieder seizoen

100% waterdicht door het Acquastop membraan.

Zoo Footwear winterschoenen zijn door het gebruik van leder en het Acquastop membraan waterdicht. Zo kan jij ongestoord genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft!

See what our customers have to say

“Fantastische wandelschoenen”

“Ik hoef nu niet meer te kiezen tussen hip en functioneel. De wandelschoen combineert het beste van twee werelden en zijn 100% waterdicht dus geen natte voeten na een wandeling in de regen.”

Wendy Jansma

“Ik hou van statements maken”

“Onlangs heb ik de Angie Red aangeschaft, een fantastische wandelschoen en een heerlijke verschijning om te zien. Ik krijg er erg veel complimenten over.”

Sonja van Baal

Winterschoenen sale

Winterschoenenen dames sale, bij ZOO Footwear ben je verzekerd van droge voeten

Als je op zoek bent naar winterschoenen, wat wil je dan eigenlijk? En wat verwacht je van  winterschoenen sale? Bij ZOO Footwear zijn onze winterschoenen waterdicht getest en wordt onze kwaliteit bewaakt. Kwaliteit sinds 1977. Het is belangrijk dat je in op de koudere dagen van het jaar, gedurende de wintermaanden, zorgeloos naar buiten gaat. Lekker genieten van de charme die ieder seizoen biedt. Draag goede winterschoenen dames outdoor van ZOO Footwear met een Acquastop membraan en je bent verzekerd van droge en warme voeten.

Winterschoenen sale

Past jouw orthopedisch voetbed in je sale winterschoenen?

Draag jij het liefst in je sportieve winterschoenen ook je orthopedisch voetbed? Het is wel belangrijk als je je dagelijkse outdoor activiteiten doet met je stevige winterschoenen
dat je orthopedisch voetbed er op de juiste manier in past. ZOO Footwear heeft bij de ontwikkeling van onze comfortabele winterschoenen rekening gehouden met het plaatsen van uitneembare binnenzolen. Het is van belang om in je goede winterschoenen je orthopedisch voetbed passen te maken, op een manier dat de stand van jouw voetbed blijft zoals hij bedoeld is. Dat is eenvoudig. Voor een persoonlijk advies kun je contact opnemen met de klantenservice.

Winterschoenen sale

Prachtige aanbieding, voor jou winterschoenen warm én waterdicht

Op zoek naar een paar warme winterschoenen dames voor de koude dagen van het jaar? Lekker hoge winterschoenen, halfhoge winterschoenen dames die ervoor zorgen dat je geen verkleumde benen, enkels en voeten krijgt. Nee, goede winterschoenen sneeuw, regen en alle nattigheid buiten houden. Onze ZOO Footwear winterschoenen zijn opgebouwd uit lagen die een isolerende werking geven. De temperatuur binnen de schoenen wordt geïsoleerd en de temperatuur buiten wordt niet naar binnen gelaten. Dus lekker warme voeten in de winter.

Winterschoenen sale

Winterschoenen sale, wat zijn jouw wensen, warm, waterdicht, fancy?

Wil je het liefst gewoon je witte winterschoenen, je vertrouwde winterschoenen dames sneakers? Geluk, ZOO Footwear heeft leuke winterschoenen die je zowel in de winter als zomer draagt. Ze zijn makkelijk te combineren bij je dagelijkse outfit omdat ze er lekker vlot uitzien anders dan suffe zwarte winterschoenen en bruine winterschoenen. Bij ons vind je waterdichte leren winterschoenen dames die niet voor “eventjes” koopt, je draagt ze gewoon het hele jaar door.

Zoek je winterschoenen die waterdicht zijn in de dames winterschoenen sale?

Bij ZOO Footwear hebben alle winterschoenen voor dames een Acquastop membraan, dat alle nattigheid buiten houdt. Kwaliteit sinds 1977. Ga voor kwaliteit, kies ZOO Footwear, dan ben jij verzekerd van droge sokken en warme voeten.

Kun je leuke schoenen in de winterschoenen sale kopen bij ZOO Footwear?

We hebben juist aandacht gegeven aan het uiterlijk, zodat je je winterschoenen makkelijk combineert met je dagelijkse kleding en vaak draagt. Bij ons koop je hippe winterschoenen die geschikt zijn voor regen en ook sneeuw

Draag je je orthopedisch zooltjes in je winterschoenenen dames sale?

ZOO Footwear heeft rekening gehouden bij de ontwikkeling met het gebruik van uitneembare binnenzolen. Je kunt dus in onze schoenen voor de winter die waterdicht zijn, je eigen zool dragen. Ga voor kwaliteit, kies ZOO Footwear.

Zijn de sale winterschoenen bij ZOO Footwear van mooi leder?

Ja, voor alle outdoor schoenen van ZOO Footwear wordt Performance leder gebruikt. Leer dat presteert, het draagt de eigenschappen van waterafstotend en vuilafstotend.

Houd je met ZOO Footwear dames winterschoenen sale warme voeten?

Ja zeker, onze winterse schoenen zijn opgebouwd uit lagen en houden daardoor je voeten in de winter lekker warm. Ze ademen en houden de kou buiten.

Hulp nodig? Klik hier

Hi! Ik ben Sander en ik sta je graag te woord voor allerlei vragen over ZOO Footwear. Kies hieronder voor een van de opties.