• Sinds 1977
  • 100% oer-Hollandse kwaliteit
  • 25.000+ tevreden mensen gingen je voor
  • Sinds 1977
  • 100% oer-Hollandse kwaliteit
  • 25.000+ tevreden mensen gingen je voor

De blauwe sneakers voor dames die waterdicht zijn.

10 artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Heb je vragen, bel of mail ons!
Heb je vragen, +31 (0)85 4010160 of mail ons!
Zoo Suport

10 artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

1
Waarom blauwe sneakers voor dames bij ZOO Adventure kopen?
Blauwe sneakers voor dames van ZOO Adventure zijn waterdicht en in meer kleuren blauw leer verkrijgbaar. Hip en comfortabel. Natte voeten zijn verleden tijd!
Kun je met blauwe sneakers voor dames lang wandelen?
Ja maak heerlijke wandelingen met je sneakers voor dames in blauw van ZOO Adventure. Wandelen in winter en zomer, ze hebben een isolerende werking waardoor je voeten aangenaam op temperatuur blijven.
Houd je echt droge voeten in blauwe sneakers voor dames die waterdicht zijn?
Ja jij wandelt vrolijk rond met je donkerblauwe sneakers voor dames of in een van de andere kleuren blauw van ZOO Adventure. Geen natte sokken voor jou!
Past mijn eigen binnenzool in blauwe sneakers voor dames?
In de ZOO Adventure sneakers in blauw kun je inderdaad je orthopedisch voetbed passend maken, er zit een uitneembaar voetbed in.
Past mijn hoge wreef in waterdichte blauwe sneakers voor dames?
Bij ZOO Adventure geen problemen als je een hoge wreef hebt. Kies waterdichte blauwe sneakers voor dames en stap eenvoudig in de breder te maken instap. En geniet van het comfort van deze outdoor sneaker.
Blauwe sneakers voor dames 100% waterdicht

Ben je op zoek naar wandelschoenen waar je geen natte voeten in krijgt? Bij ZOO Footwear zit je dan goed. Wij hebben wandelschoenen voor dames waarmee je echt droge voeten houdt terwijl je toch door alle plassen kunt lopen. ZOO Footwear heeft waterdichte schoenen die comfortabel zijn, met een Acquastop membraan dat er voor zorgt dat je sneakers 100% waterdicht zijn.

Sneakers voor dames in blauw met isolerende werking

En dat niet alleen, in deze leren blauwe sneakers houd je ook warme voeten, super praktische outdoor schoenen voor dames. Dit komt door de isolerende werking. De kou blijft  buiten en je voeten blijven op een prettige temperatuur. Wel zo prettig voor in de winter als in de zomer maanden. Goede winterschoenen voor dames, en ook als stalschoenen voor dames. Ook zorgt dit membraan er voor dat het overtollig transpiratievocht, dat echt iedere persoon heeft, keurig wordt afgevoerd. Dus met ZOO Footwear sneakers geen vochtige voeten voor jou.

Blauwe leren sneakers voor dames met uitneembaar voetbed

Een ander voordeel van ZOO Footwear sneakers is het voetbed. Onze sneakers hebben uitneembaar voetbed. Bij het ontwikkelen van de leest is hier rekening mee gehouden, zodat -mocht je dit willen- kun je je eigen orthopedische binnenzool in je sneakers dragen. De standaard ZOO Footwear binnenzolen lopen prettig en zijn erg comfortabel. Top vrijetijdsschoenen voor dames, waar je heerlijk onbezorgd mee wandelt. Wil je je eigen binnenzool erin doen, kijk dan aandachtig onze Pashulp video. Hierin wordt uitgelegd hoe je het beste je sneakers doorpast met een eigen binnenzool, hoe je je eigen binnenzool erin legt en eventueel optimaal passend krijgt. Heb jij toch mooi ook even waterdichte schoenen voor dames met je eigen zooltje erin en alle voordelen die je daarbij behaalt.

Niet alleen donkerblauwe sneakers voor dames, meer blauw tonen

Ben je op zoek naar goede sneakers voor dames in zwart? Bij ZOO Footwear zijn er meer kleuren dan alleen waterdichte wandelschoenen in zwart . Wil je een keer afwisselen met zwart of donkerblauw? Of vind je het een keer leuk om juist een lichte kleur te dragen, er zijn sneakers voor dames in wit. Helemaal leuk om te dragen in de winter, maar natuurlijk ook om wit te dragen in de zomer. En het praktische van onze ZOO Footwear vrijetijdsschoenen voor dames is dat je ze gewoon in alle seizoenen draagt. Het hele jaar door. Er zitten allerlei vrolijke kleuren, als hard fuchsia roze, zonnig geel en denim jeans in de collectie. Ook een favoriet zijn de sneakers voor dames in blauw, bestaande uit meer blauwe kleuren en sneakers met gave zilveren accenten. Natuurlijk hebben we ook uitgesproken sneakers voor dames in rood. Naast leren blauwe sneakers vind je vast nog een favoriete kleur bij ZOO Footwear.

Pas deze blauwe sneakers voor dames van leder, ook met een hoge wreef

Heb je een hoge wreef? Bij de modellen met een veter van ZOO Footwear is dat geen probleem. Door de veters losser te maken en de instap te vergroten, kun je er toch gemakkelijk inkomen. En houd je evengoed droge sokken. Er drupt dus geen nattigheid of regenwater tussen je veters en de tong door op je voeten doordat er een watertong in zit. Het is een waterdichte watertong die gevoerd is met het Acquastop membraan. Het bovendeel en de tong vormen 1 geheel waardoor je voet helemaal wordt omsloten. Bij ZOO Footwear vind je waterdichte vrijetijdsschoenen, outdoor schoenen en stalschoenen met veters. Hippe sneakers voor dames waar je comfortabel mee kunt wandelen.

Draag ook lichtblauwe sneakers voor dames in de winter

Vind je in de wandelschoenen voor dames in de sale, wandelschoenen sale, outdoor schoenen outlet en outdoorschoenen voor dames in de sale de winterschoenen en zomer sneakers waarnaar jij op zoek bent? Wil je comfort, zekerheid? Kijk dan gauw bij onze sneakers die waterproef zijn, daar ga je heel veel outdoor plezier van hebben. En het mooiste is je hoeft niet opzoek naar winterschoenen of zomerschoenen, onze lederen sneakers draag je gewoon het hele jaar door.