Sinds 1977
100% oer-Hollandse kwaliteit
25.000+ tevreden mensen

Sneeuw wandelschoenen voor dames

Sneeuw wandelschoenen voor dames

Versterk je immuunsysteem, ga ook in de winter wandelen in de frisse lucht. Maak het jezelf comfortabel met waterdichte sneeuw wandelschoenen dames van ZOO Footwear. Houd jij lekker droge en warme voeten.

Alle producten

ANGIE Black

ANGIE Black

185 euro
Bekijk product
ANGIE Dark Denim

ANGIE Dark Denim

185 euro
Bekijk product
ANGIE Deep Black

ANGIE Deep Black

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Blue

ANGIE Happy Blue

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Brown

ANGIE Happy Brown

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Fuchsia

ANGIE Happy Fuchsia

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy White

ANGIE Happy White

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Yellow

ANGIE Happy Yellow

185 euro
Bekijk product
ANGIE Red

ANGIE Red

185 euro
Bekijk product
ANGIE White

ANGIE White

185 euro
Bekijk product

Nooit meer natte voeten

Geen natte voeten tijdens je wandeling dankzij het Acquastop membraan

Uitneembaar voetbed

Plaats je orthopedisch voetbed erin of wandel op onze comfortabele uitneembaar voetbed

Hogere wreef

Heb je een hogere wreef? De instap van onze waterdichte sneakers maak je gewoon breder met de veters

Past bij wie je bent

Waterdichte sneakers die wel goed combineren bij je dagelijkse outfit, ieder seizoen

Houden je voeten droog in alle seizoenen

ZOO Footwear heeft waterdichte sneeuw wandelschoenen voor dames waar je blij van wordt. Wandel met waterdichte sneeuw wandelschoenen op een comfortabel uitneembaar voetbed door regen, sneeuw en dauw in de lente.

See what our customers have to say

“Fantastische wandelschoenen”

“Ik hoef nu niet meer te kiezen tussen hip en functioneel. De wandelschoen combineert het beste van twee werelden en zijn 100% waterdicht dus geen natte voeten na een wandeling in de regen.”

Wendy Jansma

“Ik hou van statements maken”

“Onlangs heb ik de Angie Red aangeschaft, een fantastische wandelschoen en een heerlijke verschijning om te zien. Ik krijg er erg veel complimenten over.”

Sonja van Baal

Wandelschoenen sneeuw dames

Met waterdichte wandelschoenen heb je extra veel plezier in de sneeuw

Het donkere seizoen is er en wandelschoenen dames waterdicht zijn toch wel een must. Het tijdperk om drijfnat thuis te komen en bibberend van de kou is achterhaald. Het is simpelweg niet nodig, maak het jezelf aangenaam ook in de koudere maanden van het jaar. Gelukkig heeft ZOO Footwear wandelschoenen dames in de aanbieding die hip zijn en functioneel. In onze outdoor wandelschoenen zit een Acquastop membraan die voor 100% waterdichtheid zorgt. Dat is natuurlijk hartstikke handig in de sneeuw, je krijgt geen natte sokken en ook transpiratievocht wordt afgevoerd. En zo houd je met deze mooie wandelschoenen droge voeten en blijf je langer buiten plezier maken.

Wandelschoenen sneeuw dames

Houd het lekker warm met je sneeuw wandelschoenen dames

Zeg nou zelf, hoe vaak per jaar ben jij met je vrienden, familie, kennissen buiten in de dikke sneeuw? Het is meestal een bijzondere aan elkaar geknoopte periode in het jaar. Dat er op een onverwacht moment dikke witte vlokken naar beneden vallen. Echt een periode om je winter wandelschoenen dames erbij te pakken. Sneeuw brengt een betoverend landschap, brengt veel pret en uiteraard aan de andere kant van de medaille ook ongemakken met zicht mee. Bewonder je dagelijkse route, je tuin, je balkon, de stad bedekt met deze witte poederachtige substantie. Trek je wandelschoenen sneeuw dames aan, ga er op uit, laat je verwonderen. Hierbij zijn een paar goede wandelschoenen een uitkomst. Heerlijke warme wandelschoenen van ZOO Footwear die een isolerende werking hebben. Ben jij verzekerd van warme voeten.

Wandelschoenen sneeuw dames

Op natte dagen wil iedere dag je wandelschoenen sneeuw dames met je orthopedisch zooltje

Na sneeuwval en sneeuwpret gaat de natte periode vaak nog even door. Het sprookjesachtige decor verdwijnt langzaam met de zon en maakt plaats voor een meestal wat gelige combinatie van het overgebleven spel op een ongerept stukje maagdelijke natuur. Daar struin je dan het liefst met je sportieve wandelschoenen dames die waterdicht zijn doorheen, in de wetenschap dat je droge voeten houdt. Deze gelige drap is namelijk niet alleen vies en drijfnat, maar ook erg koud. En zo zijn er meer dagen in het jaar, vol met regen en kou. Met ZOO Footwear stevige wandelschoenen loop jij in de ook winter comfortabel op je eigen orthopedische binnenzolen of op ons uitneembaar voetbed. En niet alleen in de winter, bij ZOO Footwear zijn dit gelijk je wandelschoenen zomer. Super.

Wandelschoenen sneeuw dames

Geen gekke moonboots, maar sneeuw wandelschoenen dames die je dagelijks draagt

Vind jij het prettig om leren wandelschoenen te dragen? Bij ZOO Footwear hebben we hoge wandelschoenen dames, halfhoge wandelschoenen en allemaal gemaakt van Performance leder. Dit leder is geïmpregneerd en is daardoor waterafstotend, vuilafstotend en sneldrogend. Bij ons kun je dus hippe wandelschoenen dames kopen die eenvoudig zijn te onderhouden, waar de sneeuw ook makkelijk van af glijdt en geen vlekken na laat, je ze zo schoonmaakt. Voor jou hippe wandelsneakers die je goed combineert bij je dagelijkse kleding en gewoon draagt bij al je dagelijkse activiteiten. In de collectie zitten niet alleen
wandelschoenen dames zwart en wandelschoenen dames bruin. ZOO Footwear houdt van kleur, we hebben comfy wandelschoenen dames rood, blauwe dames wandelschoenen
, fuchsia roze, wandelsneakers met geel accenten, stoere jeanstonen  en witte wandelschoenen dames met zilveren accenten. Prima om door te dragen in de zomermaanden.

Zijn er bij ZOO Footwear sneeuw wandelschoenen dames die 100% waterdicht zijn?

Zeker, in de wandelsneakers collectie zitten schoenen met een Acquastop membraan. Dit membraan houdt alle nattigheid buiten.

Kun je wandelschoenen sneeuw dames kopen bij ZOO Footwear?

Ja, bij ons vind je wandelsneaker die geschikt zijn voor de sneeuw. Een goede pasvorm, brede instap dankzij de veters en je voeten blijven warm en droog.

Wil je op je orthopedisch voetbed lopen in je sneeuw wandelschoenen?

Tuurlijk wil je dat, en bij ZOO Footwear is dat mogelijk. Wij hebben wandelsneakers met een comfortabel uitneembaar voetbed.

Hebben ze bij ZOO Footwear leren wandelschoenen sneeuw dames?

Ja, bij ZOO Footwear kun je leren wandelsneakers kopen voor de sneeuw. De sneeuw loopt zo van het bovendeel af en laat geen vlekken na op het geïmpregneerde leer.

Heeft ZOO Footwear warme sneeuw wandelschoenen dames?

Zeker, onze zijn wandelsneakers voelen in de winter warm. Ze hebben een lagensysteem en daardoor hebben ze een isolerende werking. Ze houden de warmte vast in de schoen en laten de kou niet binnen.

Hulp nodig? Klik hier

Hi! Ik ben Sander en ik sta je graag te woord voor allerlei vragen over ZOO Footwear. Kies hieronder voor een van de opties.