Sinds 1977
100% oer-Hollandse kwaliteit
25.000+ tevreden mensen

snowboots heren sale

snowboots heren sale

Pak je kans nu en geniet van de sale op heren snowboots

Alle producten

FAVIAN Coffee Brown

FAVIAN Coffee Brown

210 euro
Bekijk product
FAVIAN Green

FAVIAN Green

210 euro
Bekijk product
MAXX Black

MAXX Black

250 euro
Bekijk product
MAXX Coffee Brown

MAXX Coffee Brown

250 euro
Bekijk product
VINCE Coffee Brown

VINCE Coffee Brown

315 euro
Bekijk product
VINCE Olive

VINCE Olive

315 euro
Bekijk product

Nooit meer natte voeten

Geen natte voeten tijdens je wandeling dankzij het Acquastop membraa

Uitneembaar voetbed

Plaats je orthopedisch voetbed erin of wandel op ons comfortable uitneembaar voetbed

Aangenaam draagcomfor

Door het Perfomance Leder en het Acquastop membraan blijven je voeten aangenaam op temperatuur

Past bij wie je bent

Waterdichte laarzen die je goed kunt combineren bij je dagelijkse outfit in ieder seizoe

See what our customers have to say

“Wat een comfort!”

“De outdoor laarzen van ZOO Footwear zitten als gegoten. Ik zou niet anders meer willen”

Marleen van Baal

“Echt 100% waterdicht”

“Ik wandel erg veel met de honden in een waterrijk gebied. Zelfs in diepe plassen blijven mijn voeten droog. ”

Janet Jansma

Snowboots heren sale

Waterdicht snowboots altijd warme voeten

Zijn jouw snowboots in zwart, heren boots in bruin of zwarte enkellaarzen voor heren  wel lekker warm als het droog is buiten, maar worden je sokken toch nat na een stevige regenbui met als resultaat dat je consequent koude voeten hebt als je thuis komt? ZOO Adventure heeft 100% waterdichte leren enkel laarzen en halfhoge heren laarzen in diep zwart, espresso bruin en donker groen. Met ZOO Adventure houd je altijd lekker droge voeten en daarmee ook warme voeten. Dus kies snel halfhoge laarzen voor heren, heren boots in zwart of heren enkellaarzen.

Snowboots heren sale

Warme isolerende heren outdoor laarzen van leer

Nadat je je natte sokken en enkellaarzen hebt uitgetrokken en bij de openhaard aan het bijkomen bent van de storm buiten en je op zoek gaat naar een paar waterdichte heren laarzen stuit je op de ZOO Adventure website. Eindelijk waterdichte heren laarzen van leer waarin je niet meteen op een bergbeklimmer lijkt! Je vrouw is inmiddels ook thuis gekomen, op de voet gevolgd door een Postnl medewerker met allemaal laarzendozen in zijn armen. Warempel!  roep je, dat zijn ZOO Adventure laarzen. Je bent me een stap voor schatje van me, heb je ook aan mij gedacht? En ja, je lieve vrouw heeft gisteren voor jullie beide een selectie aan laarzen besteld. Gauw even een paar lekkere warme wandelsokken aantrekken en meteen even die prachtige laarzen proberen, denk je.  Je vrouw heeft niet alleen voor jou een paar halfhoge laarzen  en een paar enkellaarzen  besteld van ZOO Adventure, maar om de saamhorigheid te stimuleren heeft zij ook maar meteen een paar halfhoge laarzen voor dames en een paar enkellaarzen voor dames besteld. Heb ik toch maar even geregeld roept ze vol trots! En ZOO Adventure levert ook meteen zo snel, geweldig toch!

 

Snowboots heren sale

Comfortabele heren outdoorlaarzen om lekker mee te wandelen

Geweldig om je vrouw een paar prachtige ZOO Adventure snowboots dames in zwart of zwarte boots voor dames of halfhoge laarzen dames in zwart of outdoor laarzen dames in zwart cadeau te doen. En omdat je dan toch zo van wandelen houdt,  samen met je liefje op het strand, kies je voor jezelf ook de comfortabele waterdichte zwarte boots van ZOO Adventure en je weet dat de sneeuwvakantie er al weer aan zit te komen ga je ook meteen voor een paar snowboots.

 

Snowboots heren sale

Half hoge heren outdoorlaarzen

Heb jij al een paar zwarte enkellaarzen gevonden voor je zelf en ook een paar van die prachtige enkellaarzen dames bruin of dames enkellaarzen in zwartof bij die leuke spijkerbroek van die  blauwe enkellaarzen of rode enkellaarzen, groene enkellaarzen, bruine enkellaarzen, enkellaarzen bruin voor je vriendin?

 

Hulp nodig? Klik hier

Hi! Ik ben Sander en ik sta je graag te woord voor allerlei vragen over ZOO Footwear. Kies hieronder voor een van de opties.