• Sinds 1977
  • 100% oer-Hollandse kwaliteit
  • 25.000+ tevreden mensen gingen je voor
  • Sinds 1977
  • 100% oer-Hollandse kwaliteit
  • 25.000+ tevreden mensen gingen je voor

Wil jij graag snowboots in het zwart? Lekker opvallend in de sneeuw. Of wil je juist snowboots in zwart omdat deze kleur makkelijk te combineren is, gelijk heb je.

7 artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Heb je vragen, bel of mail ons!
Heb je vragen, +31 (0)85 4010160 of mail ons!
Zoo Suport

7 artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

1
Snowboots in zwart

Zoek je naar leren zwarte boots die je warm houden in de winter maanden? Wil jij graag een kleur die je eenvoudig bij al je outfits kunt dragen. ZOO Adventure heeft naast uitbundige kleuren ook zwarte boots voor dames en heren boots zwart. Stoere snowboots in zwart voor heren en snowboots dames in zwart waarin je echt droge voeten houdt. Alle hoge, halfhoge laarzen dames in zwart, de dames enkellaarzen in zwart en zwarte enkellaarzen heren hebben een Acquastop membraan dat daar voor zorgt. Wat voor soort model je ook graag draagt, zwarte enkellaarzen of hoge outdoor laarzen dames zwart bij ZOO Adventure weet je zeker dat je droge en warme voeten houdt.

Lage, halfhoge en hoge snowboots

Welk model snowboot past het beste bij jou? Wil je graag op de fiets, of tijdens je lange wandelingen je onderbenen beschermen? Met je ZOO Adventure halfhoge laarzen voor dames zijn jouw benen niet alleen aangenaam op temperatuur maar ook lekker droog. Wil je enkellaarzen voor dames voor erbij, dan zijn jouw voeten in ieder geval droog en warm, en blijft je lijf ook warmer. En de halfhoge laarzen voor heren mogen er ook zijn en verstaan hun functie van waterdichtheid prima. Zowel de hoge als de enkellaarzen voor heren zijn ook echt waterdicht en gemaakt van hoogwaardig leer.

Kleuren in outdoor laarzen

Nu ben je toevallig op zoek naar zwarte boots, maar ZOO Adventure heeft nog zoveel andere kleuren. En kleuren zijn er in alle verschillende modellen, maar enkellaarsjes zijn altijd praktisch om erbij te hebben. Onze enkellaarzen dames in bruin zijn donkerbruine en cognac bruine enkellaarzen, ook zijn er galaxy,marine en jeans blauwe enkellaarzen. En mooie diepgroene, uitgesproken fuchsia roze en echte rode enkellaarzen en meer. Voor heren zijn er donker groene enkellaarzen en gave enkellaarzen bruin.

Stoere waterdichte snowboots voor mannen

Wil jij stoere snowboots van leer? Bij ZOO Adventure vind je heren enkellaarzen, halfhoge laarzen voor heren en hele hoge heren boots bruin. En ja je houdt er echt droge voeten in, ze zijn waterdicht en ademen. 100% oer-Hollandse kwaliteit sinds 1977.

Wat is de beste snowboots aanbieding?

Welke outdoor laarzen aanbieding je ook op het oog hebt voor outdoor laarzen dames sale of kijkt in de outdoor laarzen heren outlet , boots sale, dames boots sale, heren boots sale, snowboots heren sale, winterlaarzen dames sale, op zoek naar je zwarte snowboots dames sale of je zwarte heren snowboots sale. Weet dat je bij ZOO Adventure gaat voor kwaliteit en niet voor een tijdelijke aankoop. Je kunt op onze snowboots in alle seizoenen wandelen. Meer dan 25.000 tevreden klanten gingen je voor en lopen blij op onze ZOO Adventure snowboots in zwart en ook in hippe leuke kleuren.