Maak op je snow boots flinke wandelingen

Op je ZOO Footwear sneeuw boots wandel jij relaxed, comfortabel en omringd door warmte. Lekker warme en droge voeten. Jij bent goed beschermt en geniet vol op van het adembenemende landschap.

Snowboots dames & heren

filter & sorteer zoo filters
Waterproof

Waterproof

Uitneembaar voetbed

Uitneembaar voetbed

Merinowol

Merinowol

Meteen comfort

Meteen comfort

Sneeuw, het winterse fenomeen dat je graag aanschouwt op je laarzen die waterdicht zijn

De kleur, de luchtvochtigheidsgraad, de koelte, de consistentie, het geluid, alle prachtige prikkels die je zintuigen beroeren. Het beeld op je netvlies, gedrapeerd met fris witte poeder, vang je. Je geeft het een bijzondere plek in je archief. Hoe grappig dat sneeuw je raakt, verlangens oproept en stilt. En ook waarschuwt, pas goed op jezelf en ook op je trouwe viervoeters. Tijd om je hiking boots, outdoor boots te pakken, je wordt geroepen om lekker erop uit te gaan. Bescherm je met waterdichte warme winter boots dames van ZOO Footwear. Onze met Acquastop gevoerde boots dames houd jij droge voeten, het membraan in deze boots zorgt ervoor dat ze 100% waterdicht zijn. Zo stap jij zorgeloos in de sneeuw witte wereld.
ZOO Adventure wandel laarzen dames sfeerfoto

Het vredige geluid van krakende sneeuw onder je snowboots

Daar sta je dan op je laarzen bij je voordeur, met je fiets in de hand. Nee dit is onverantwoord, lopen dan maar terwijl je beteuterd naar je nog niet door sneeuw aangetaste leren boots dames kijkt. Ga je je mooie enkellaarsjes dit aandoen? Dit vraagt om stoere boots dames, hoge boots dames die waterdicht zijn. Geen boots dames sale of goedkope zwarte boots dames sale, maar echte snow boots (nl-geen url) van kwaliteit. Geen oponthoud voor jou, gewoon naar buiten op je winter boots dames van ZOO Footwear en geniet je van het gekraak van de sneeuw.

Geniet op je sneeuw boots van urenlang sneeuwplezier

Het is ijzig koud maar jij hebt beloofd een sneeuwpop te maken, en wel een groot exemplaar. Je honden kunnen de spanning moeilijk bedwingen en staan letterlijk te springen om een flinke wandeling te maken. Het is maar goed dat jij er klaar voor bent, jij hebt ZOO Foowear laarzen, sneeuw boots die ideaal zijn voor de koude en natte maanden. Jij maakt met je warme boots dames niet één, maar een hele familie sneeuwpoppen. De isolerende werking zorgt ervoor dat jij heerlijk warme voeten houdt. Wil je extra warmte zijn er ook lamswollen gevoerde modellen die jou net als lammfell boots lekker warm houden en geniet je urenlang van het sneeuwplezier.

De heldere kleur van sneeuw laat je even stilstaan op je dames snow boots

In de zomer wordt je af en toe overvallen door de felheid van de zon hoog in de hemel, even word je op je sneaker boots verblind en even zie je de witte schittering. In de sneeuw gebeurt dat eigenlijk ook. Het heeft een enorme aantrekkingskracht, het serene soms bijna surrealistische beeld houd je vast. Sta jij er wel eens bij stil, op je beige boots, bruine boots dames, camel boots, cognac boots dames, hoe fijn het is om te wandelen? Dat het je veel goeds brengt, dat je er plezier aan beleeft?

Kleur je wandelingen, kies je sneeuw boots in een kleur die bij jou past

Hoe leuk is het om je persoonlijkheid te laten stralen, kies een kleur bij ZOO Footwear die bij jou past, toon je expressie en kleur je wandelingen. Ga naar buiten op je dames boots groen, blauwe boots dames, boots rood dames, roze boots dames en boots dames grey. Lekker comfy, schachten met brede en met smalle schachten.

Krijg je natte voeten in sneeuw boots van ZOO Footwear?

Nee, in onze snow boots zit een Acquastop membraan dat voor 100% waterdichtheid zorgt.

Waarom snow boots kopen bij ZOO Footwear?

Bij ons vind je dames snow boots met een goede pasvorm en een isolerende werking. Dus loop jij comfortabel en houd je lekker warme voeten.

Kan hier een orthopedisch voetbed in ZOO Footwear dames snow boots?

Ja in onze boots zit een comfortabel uitneembaar voetbed wat je kunt vervangen door je eigen voetbed.

Zijn ZOO Footwear sneeuw boots voor in de sneeuw, van echt leer?

Ja, bij ZOO Footwear kun je boots voor in de sneeuw kopen die gemaakt zijn Performance leder. Dit is geïmpregneerd leder, wat waterafstotend en vuilafstotend is. De sneeuw glijdt van je laarzen af en laat geen vlekken na.

Zijn dames snow boots van ZOO Footwear warm als het koud is?

Ja, onze snow boots hebben een isolerende werking en zijn dus lekker warm. Er zijn ook modellen met lamswollen voering.