Sinds 1977
100% oer-Hollandse kwaliteit
25.000+ tevreden mensen

Stalschoenen voor dames

Stalschoenen voor dames

Leren stalschoenen voor dames die van leer zijn, en waterdicht.

Alle producten

ANGIE Black

ANGIE Black

185 euro -25%
138,75 euro
Bekijk product
ANGIE Dark Denim

ANGIE Dark Denim

185 euro -25%
138,75 euro
Bekijk product
ANGIE Deep Black

ANGIE Deep Black

185 euro -25%
138,75 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Blue

ANGIE Happy Blue

185 euro -25%
138,75 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Brown

ANGIE Happy Brown

185 euro -25%
138,75 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Fuchsia

ANGIE Happy Fuchsia

185 euro -25%
138,75 euro
Bekijk product
ANGIE Happy White

ANGIE Happy White

185 euro -25%
138,75 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Yellow

ANGIE Happy Yellow

185 euro -25%
138,75 euro
Bekijk product
ANGIE Red

ANGIE Red

185 euro -25%
138,75 euro
Bekijk product
ANGIE White

ANGIE White

185 euro -25%
138,75 euro
Bekijk product

Nooit meer natte voeten

Geen natte voeten tijdens je wandeling dankzij het Acquastop membraan

Uitneembaar voetbed

Plaats je orthopedisch voetbed erin of wandel op onze comfortabele uitneembaar voetbed

Hogere wreef

Heb je een hogere wreef? De instap van onze waterdichte sneakers maak je gewoon breder met de veters

Past bij wie je bent

Waterdichte sneakers die wel goed combineren bij je dagelijkse outfit, ieder seizoen

Waterdicht dankzij het Acquastop membraan

Ze houden je voeten op een aangename temperatuur, door het Acquastop membraan hebben onze stalschoenen een isolerende werking. En blijven ze droog!

See what our customers have to say

“Fantastische wandelschoenen”

“Ik hoef nu niet meer te kiezen tussen hip en functioneel. De wandelschoen combineert het beste van twee werelden en zijn 100% waterdicht dus geen natte voeten na een wandeling in de regen.”

Wendy Jansma

“Ik hou van statements maken”

“Onlangs heb ik de Angie Red aangeschaft, een fantastische wandelschoen en een heerlijke verschijning om te zien. Ik krijg er erg veel complimenten over.”

Sonja van Baal

Extreem weer? Deze stalschoen kan het aan. Probeer maar!

Ze houden je voeten op een aangename temperatuur, door het Acquastop membraan hebben onze stalschoenen een isolerende werking. En blijven ze droog!

Stalschoenen

Waterdichte stalschoenen voor dames, lekker praktisch

Heb jij al de beste outdoor schoenen voor dames gevonden? Die je in de zomer maanden en in de winter periode kunt dragen, dus niet alleen winterschoenen voor dames. Heb je een passie voor paarden dan ben je zeker ieder dag in de stallen. En misschien heb al veel schoenen geprobeerd als  stalschoenen voor dames. Wat erg handig is dat ze waterdicht zijn zodat niet al het vuil en nattigheid op doordringt tot je sokken. De outdoor laarzen en sneakers van ZOO Footwear zijn 100% waterdicht. Het Performance leer is geïmpregneerd waardoor de schoenen eenvoudig zijn te onderhouden en makkelijk zijn schoon te maken.

 

Stalschoenen

Stalschoenen voor dames in de winter periode

De ZOO Footwear waterdichte schoenen zijn hippe wandelschoenen voor dames die je dagelijks kunt dragen. Ze hebben een isolerende werking, ze houden je voeten op een prettige temperatuur. En dat doen ze in alle maanden. Dat is toch wel heel fijn aangezien je ieder dag naar de manege gaat. Wel te verstaan in regen, hagel en sneeuw. Dan is het toch erg handig dat je aankomt met droge sokken en ook droge voeten houdt. Beter nog met ZOO Footwear sneakers houd je in de wintermaanden ook lekker warme voeten. Het zijn meer dan leuke wandelschoenen, ze houden je echt warm en droog.

 

Stalschoenen

Stalschoenen voor dames met een orthopedisch voetbed

In deze ZOO Footwear waterdichte schoenen voor dames zitten uitneembare binnenzolen. Dit houdt in dat als jij toevallig op orthopedische binnenzolen loopt, je je eigen zooltjes in onze sneakers kunt doen. Bekijk de Pashulp video om te zien hoe je dit het beste kunt doen. Goede vrijetijdsschoenen voor dames waar je werkelijk jezelf op kunt zijn, zonder een zeer lichaam.

 

Stalschoenen

Aanbieding groot kleuren palet stalschoenen voor dames

Draag jij in de manege je favoriete kleding? Kijk je dan eerst of het comfortabel zit en kijk je ook in de spiegel om te zien hoe h je er uit ziet? Vast en zeker. Je wilt vast graag waterdichte stalschoenen. Worden het gewone wandelschoenen in zwart? Bij ZOO Footwear is er meer, we hebben stoere sneakers voor dames in zwart met rode zolen of rustiger zwart met een zilver accent. Liever serene sneakers voor dames in wit, of sneakers voor dames in blauw,vrolijk geel, hard roze en verrassende bruine sneakers met leuke contrast kleuren, of sprekende sneakers voor dames in rood? Dat kan, bij ZOO Footwear vind je zeker een kleur die bij jouw unieke persoonlijkheid past. En dat  is top omdat je deze sneakers goed kunt combineren bij je dagelijkse outfit.

 

Stalschoenen voor damers met een hoge wreef

Het kan lastig zijn schoenen en laarzen te passen met een hoge wreef hebt. En dan wordt het helemaal moeilijk als je r leuke vrijetijdsschoenen wilt waarmee je ook naar de manege kunt gaan. Waterdicht en het liefst geen koude voeten. Met een hoge wreef kun je niet eenvoudig in alle outdoor schoenen. De ZOO Footwear sneakers voor dames zijn mogelijk een uitkomst voor je. In onze veterschoenen zit een waterdichte watertong. De tong vouwt open bij het losser maken van de veters. De instap wordt dus breder bij het losser maken van de veters net als bij een gewone veterschoen. Zo kun je ook met een hogere wreef in de ZOO Footwear sneakers komen.

 

Dames stalschoenen sale

Met grote regelmaat ga je naar de stallen. Dan wil je geen zorgen, geen natte voeten, geen koude voeten en zeker geen zere voeten. Stop je zoekactie in de outdoor schoenen outlet, outdoorschoenen voor dames in de sale, wandelschoenen voor dames in de sale en wandelschoenen sale naar  winterschoenen. Ga voor kwaliteit, kies ZOO Footwear sneakers of ZOO Footwear outdoor laarzen en geniet van je vrije tijd. Warme voeten in de winter, lekker comfortabel in de zomer, droge sokken houden en makkelijk schoonmaken. Klinkt aardig toch?

 

Waarom stalschoenen voor dames kopen bij ZOO Adventure?

Stalschoenen voor dames van ZOO Adventure zijn hip, zitten comfortabel en zijn er in leuke kleuren. Echt waterdicht zijn, voor de zomer en de winter.

Zijn stalschoenen voor dames warm?

Je voeten blijven aangenaam op temperatuur met stalschoenen voor dames van ZOO Adventure. Ze hebben een 3 laagjes isolerende werking.

 

Loop jij ook graag in de stal op je stalschoenen voor dames?

Vanaf nu droge voeten. Je maakt je ZOO Adventure stalschoenen voor dames ook eenvoudig schoon door het geïmpregneerde leer dat een vuilafstotende en waterafstotende werking heeft.

 

Wil je lange wandelingen maken op je stalschoenen voor dames met je eigen binnenzool?

Er zitten uitneembare binnenzolen in, met de leest is hiermee rekening gehouden. Plaats gewoon je eigen voetbed in je ZOO Adventure stalschoenen voor dames.

Kun je met stalschoenen voor dames in de sneeuw lopen?

Doordat het leer is geïmpregneerd, heeft het een waterafstotende werking waardoor de sneeuw zo van je stalschoenen voor dames afloopt. En je houdt door het Acquastop membraan echt droge en dus warme voeten.

 

Hulp nodig? Klik hier

Hi! Ik ben Sander en ik sta je graag te woord voor allerlei vragen over ZOO Footwear. Kies hieronder voor een van de opties.