Sinds 1977
100% oer-Hollandse kwaliteit
25.000+ tevreden mensen

Stevige winterschoenen

Stevige winterschoenen

Ervaar jij het buiten zijn in de winter ook intens? Met stevige winterschoenen dames van ZOO Footwear ben je er klaar voor. Je beschermt jezelf tegen heftige regen, prachtige sneeuw en vooral kou.

Alle producten

ANGIE Black

ANGIE Black

185 euro
Bekijk product
ANGIE Dark Denim

ANGIE Dark Denim

185 euro
Bekijk product
ANGIE Deep Black

ANGIE Deep Black

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Blue

ANGIE Happy Blue

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Brown

ANGIE Happy Brown

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Fuchsia

ANGIE Happy Fuchsia

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy White

ANGIE Happy White

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Yellow

ANGIE Happy Yellow

185 euro
Bekijk product
ANGIE Red

ANGIE Red

185 euro
Bekijk product
ANGIE White

ANGIE White

185 euro
Bekijk product

Nooit meer natte voeten

Geen natte voeten tijdens je wandeling dankzij het Acquastop membraan

Uitneembaar voetbed

Plaats je orthopedisch voetbed erin of wandel op onze comfortabele uitneembaar voetbed

Hogere wreef

Heb je een hogere wreef? De instap van onze waterdichte sneakers maak je gewoon breder met de veters

Past bij wie je bent

Waterdichte sneakers die wel goed combineren bij je dagelijkse outfit, ieder seizoen

100% waterdicht door het Acquastop membraan.

Zoo Footwear winterschoenen zijn door het gebruik van leder en het Acquastop membraan waterdicht. Zo kan jij ongestoord genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft!

See what our customers have to say

“Fantastische wandelschoenen”

“Ik hoef nu niet meer te kiezen tussen hip en functioneel. De wandelschoen combineert het beste van twee werelden en zijn 100% waterdicht dus geen natte voeten na een wandeling in de regen.”

Wendy Jansma

“Ik hou van statements maken”

“Onlangs heb ik de Angie Red aangeschaft, een fantastische wandelschoen en een heerlijke verschijning om te zien. Ik krijg er erg veel complimenten over.”

Sonja van Baal

Stevige winterschoenen

Maak met je stevige winterschoenen dames de mooiste winterwandelingen

Ga jij er in de winter net zo vaak op uit als in de zomer? Doe je je dagelijkse ding op goede  hoge winterschoenen, halfhoge winterschoenen dames? Maak je de mooiste wandelingen van het jaar en laat je je verwonderen door alles wat buiten je te bieden heeft? Fijn als je gedachte zo vrij is en je niet bezig hoeft te zijn met allerlei ongemakken, als het krijgen van natte en koude voeten. Met ZOO Footwear maak je met je warme winterschoenen dames  zorgeloze wandelingen. Geen koude voeten voor jou met onze winterschoenen sneeuw, ze hebben een isolerende werking en houden je voeten lekker warm.

Stevige winterschoenen

Lekker lopen in het bos op stevige winterschoenen

Top dat de sportieve winterschoenen van ZOO Footwear waterdicht zijn en ook je voeten op een aangename temperatuur houden. Dat is wat je wenst in een paar goede winterschoenen, hoewel ze wel lekker moeten lopen natuurlijk. Anders wordt het wel een hele korte boswandeling. Met onze stevige winterschoenen met een rubberen buitenzool waar je niet de takken of het ongelijke oppervlak van het bos in je voet voelt drukken, stap je stevig door. De afwikkeling is prettig en je voet rust op een comfortabel uitneembaar voetbed. En zo adem je de groene boslucht in, op je comfortabele winterschoenen even vrij van zorgen.

Stevige winterschoenen

Zie het winterschuim van de zee tegen je stevige winterschoenen dames aanwaaien

De winter heeft toch wel zijn charme en ook zijn invloed. We kleden ons naar het seizoen, we gedragen ons naar het seizoen. Zorg voor jezelf en ga er verantwoord op uit, kies een paar goede winterschoenen dames outdoor die bij je passen. ZOO Footwear heeft hip gekleurde  winterschoenen, leuke winterschoenen waterdicht waar je echt van op aan kunt. Natte sokken zijn verleden tijd. In winterschoenen sale of niet, er zit altijd een Acquastop membraan in wat alle nattigheid buiten houdt. Heerlijk van het gekke fenomeen strandschuim genieten, jij houdt droge sokken.

Stevige winterschoenen

Op het winterterras onder de kunstmatige zon

Het is altijd handig om een paar winterschoenen dames sneakers te hebben. Vlotte hippe  winterschoenen dames outdoor die je overal naar toe aantrekt. Hippe leren winterschoenen dames die je goed combineert bij je kleding en waar je je prettig bij voelt. ZOO Footwear heeft leuke winterschoenen waarmee je goed voor de dag komt, die je voeten ook nog eens warm en droog houden. De perfecte witte winterschoenen met een zilveren accenten, zwarte winterschoenen met een flitsende rode buitenzolen, diep bruine winterschoenen met vrolijk zonnig geel, sportieve blauw combinaties, uitgesproken fuchsia roze en vurige rode exemplaren. Zo zit jij relaxed met Boomer na een lange dag shoppen en wandelen in het park heerlijk op een winterterras onder de roodgloeiende kunstmatige zon. En ook al reiken deze zonnestralen meestal niet tot je benen en voeten, jij geniet, jij houdt lekker warme voeten met ZOO Footwear.

Heeft ZOO Footwear waterdichte stevige winterschoenen?

Zeker, bij ons vind je winterschoenen die stevig zijn. In diepe winter kleuren en vrolijk uitgesproken kleurcombinaties. Alle waterdicht dankzij het Acquastop membraan.

Kun je stevige winterschoenen dames kopen bij ZOO Footwear?

Ja, bij ons koop je goede winterschoenen die je beschermen tegen een stevige regenstorm, hagel en sneeuw. Je voeten blijven warm en droog. Kwaliteit sinds 1977.

Stevige winterschoenen, passen daar orthopedische zolen in?

In ZOO Footwear schoenen voor de winter plaats je makkelijk je eigen orthopedisch voetbed. Hier is rekening mee gehouden bij de ontwikkeling, voor het gebruik van uitneembare binnenzolen.

Zijn de ZOO Footwear stevige winterschoenen dames gemaakt van leer?

Ja, bij ZOO Footwear koop je je stoere leren sneakers die stevig zijn voor de winter. Waterdicht en geïmpregneerd leer, dat waterafstotend en ook vuilafstotend is.

Zijn ZOO Footwear stevige winterschoenen dames warm genoeg voor de winter?

Onze stevige schoenen voor de winter zijn lekker warm voor de winter. Ze houden je voeten aangenaam op temperatuur. Ze houden de kou buiten en ademen.

Hulp nodig? Klik hier

Hi! Ik ben Sander en ik sta je graag te woord voor allerlei vragen over ZOO Footwear. Kies hieronder voor een van de opties.