• Sinds 1977
  • 100% oer-Hollandse kwaliteit
  • 25.000+ tevreden mensen gingen je voor
  • Sinds 1977
  • 100% oer-Hollandse kwaliteit
  • 25.000+ tevreden mensen gingen je voor

Leuke vrijetijdsschoenen voor jou.

10 artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Heb je vragen, bel of mail ons!
Heb je vragen, +31 (0)85 4010160 of mail ons!
Zoo Suport

10 artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

1
Waarom vrijetijdsschoenen kopen bij ZOO Adventure?
Vrijetijdsschoenen die waterproof zijn er bij ZOO Adventure wel in leuke kleuren gewoon om iedere dag te dragen.
Wil je graag leuke vrijetijdsschoenen voor je outdoor activiteiten?
Lekker comfortabel loop je rond op ZOO Adventure vrijetijdsschoenen.
Houd je echt droge voeten in vrijetijdsschoenen die waterdicht zijn?
De vrijetijdsschoenen van ZOO Adventure zijn door het Acquastop membraan waterdicht. Dus houd je droge voeten.
Wil je lange wandelingen maken op je vrijetijdsschoenen met je eigen binnenzool?
Heerlijk wandelen op je eigen zooltjes dat kan, daar is rekening mee gehouden met de leest. In de ZOO Adventure vrijetijdsschoenen zitten uitneembare binnenzolen.
Zoek jij vrijetijdsschoenen die beter zijn dan regenlaarzen?
Geniet van voeten op een aangename temperatuur door de isolerende werking. En lekker comfy lopen. Geen pijnlijke, natte en vooral koude voeten meer voor jou.
Vrijetijdsschoenen om mee te genieten

Kies de juiste outdoor schoenen voor dames voor jou. Wil je er lekker mee gaan wandelen, in zomermaanden? Maar wil je eigenlijk ook wel winterschoenen voor dames aangezien ieder seizoen zijn charme heeft om te bewonderen. Of ben jij dagelijks te vinden in de manege en kun je wel een paar waterdichte stalschoenen voor dames gebruiken? De vrijetijdsschoenen van ZOO Footwear zijn 100% waterdicht door het Acquastop membraan, dus voor jou voortaan droge voeten.

Warme vrijetijdsschoenen

Draag jij graag waterdichte schoenen zodat je geen natte en koude voeten krijgt? ZOO Footwear heeft comfortabele wandelschoenen voor dames die je voeten lekker warm houden en overtollig transpiratievocht afvoeren. Hippe wandelschoenen waar je comfortabel je dagelijkse portie vrijetijdsactiviteiten mee kunt uitvoeren.

Leuke kleurtjes vrijetijdsschoenen

Onze ZOO Footwear waterdichte schoenen voor dames, waterdichte vrijetijdsschoenen voor dames zijn in verschillende vlotte kleuren verkrijgbaar. De waterdichte wandelschoenen in zwart alleen is voorbij, bij ons vind je een groots kleuren palet vol met vrolijke kleuren. Hippe sneakers voor dames in zwart leer, nette sneakers voor dames in wit leer, mooie sneakers voor dames in blauw, fuchsia pink en gele sneakers en de gewilde sneakers voor dames in rood leer.

Loop op je eigen zooltjes in je vrijetijdsschoene

Als je orthopedische binnenzolen hebt, is het belangrijk om deze regelmatig te dragen. Het geluk wil dat in de vrijetijdsschoenen van ZOO Footwear uitneembare binnenzolen zitten. Dit betekent dat je in je nieuwe outdoor schoenen, je stalschoenen gewoon je eigen voetbed kunt stoppen. Dit is niet zomaar toeval, hier is door ZOO Footwear aandacht aan besteed, maar fijn dat dit mogelijk is. Heb je geen eigen uitneembaar voetbed, weet dan dat de standaard uitneembare binnenzolen van de sneakers voor dames van ZOO Footwear erg comfortabel lopen.

Vrijetijdsschoenen outlet - sale

Je vrije tijd is toch wel heel belangrijk en iets om zuinig op te zijn, optimaal van genieten dus. Doe dat niet met impuls aankopen uit de outdoor schoenen outlet, outdoorschoenen voor dames in de sale, wandelschoenen voor dames in de sale en wandelschoenen sale.
Wees lief voor jezelf en maak het beste van je vrije tijd, ga voor kwaliteit. ZOO Footwear biedt je zomer en winterschoenen met zekerheid, altijd droge sokken en comfortabel wandelen. En ze zien er nog goed uit ook.