• Sinds 1977
  • 100% oer-Hollandse kwaliteit
  • 25.000+ tevreden mensen gingen je voor
  • Sinds 1977
  • 100% oer-Hollandse kwaliteit
  • 25.000+ tevreden mensen gingen je voor

Vrijetijdsschoenen voor dames, erg praktisch en leuk.

10 artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

Heb je vragen, bel of mail ons!
Heb je vragen, +31 (0)85 4010160 of mail ons!
Zoo Suport

10 artikel(en)

per pagina

Rooster  Lijst 

1
Waarom vrijetijdsschoenen voor dames kopen bij ZOO Adventure?
Vrijetijdsschoenen voor dames van ZOO Adventure daar krijg je geen natte voeten in, door het Acquastop membraan.
Wat zijn de beste vrijetijdsschoenen voor dames?
ZOO Adventure vrijetijdsschoenen voor dames waar je zorgeloos en comfortabel mee kunt wandelen, het hele jaar door.
Houd je droge voeten in vrijetijdsschoenen voor dames?
Je houdt droge voeten in vrijetijdsschoenen van ZOO Adventure door het Acquastop membraan dat zorgt voor waterdichtheid.
Wil je lange wandelingen maken op je vrijetijdsschoenen voor dames met je orthopedische voetbed?
In de ZOO Adventure vrijetijdsschoenen voor dames zitten uitneembare binnenzolen. Er is rekening mee gehouden met de leest, dus je kunt wandelen op je eigen zooltjes.
Kun je met een hoge wreef in vrijetijdsschoenen voor dames?
Met een hoge wreef stap je zo in de vrijetijdsschoenen voor dames van ZOO Adventure. Maak de instap breder door de veters losser te maken als je ze aantrekt.
Vrijetijdsschoenen voor dames die waterdicht zijn

Bekijk de beste outdoor schoenen voor dames. Wil je in de zomer maanden lekker gaan wandelen? Maar wil je eigenlijk ook wel ieder seizoen bewonderen en wil je ook graag  winterschoenen voor dames? Of ben jij elke dag in de stallen en kun je wel een paar waterdichte stalschoenen voor dames gebruiken? De ZOO Footwear vrijetijdsschoenen zijn 100% waterdicht dankzij het Acquastop membraan, dus voor jou voortaan droge sokken.

Warme vrijetijdsschoenen voor dames

Draag jij het liefst waterdichte schoenen zodat je geen ijskoude en natte voeten krijgt? ZOO Footwear heeft comfortabele wandelschoenen voor dames die overtollig transpiratievocht afvoeren en je voeten lekker warm houden. Vlotte wandelschoenen waar je comfortabel je iedere dag jouw portie vrijetijdsactiviteiten mee kunt uitvoeren.br />

Gekleurde vrijetijdsschoenen voor dames

Onze waterdichte schoenen voor dames van ZOO Footwear, echt waterdichte vrijetijdsschoenen voor dames zijn er in verschillende leuke kleuren te krijgen. Alleen goede waterdichte wandelschoenen in zwart, is niet meer aan de orde.  Bij ZOO Footwear vind je een waaier aan vrolijke kleuren. Hippe leren sneakers voor dames in zwart, nette leren sneakers voor dames in wit, mooie leren sneakers voor dames in blauw, leren fuchsia pink sneakers en gele leren sneakers en de gewilde leren sneakers voor dames in rood.

Wandel op je eigen voetbed in je vrijetijdsschoenen

Als je een orthopedische voetbed hebt, is het van belang om deze regelmatig te dragen. Het geluk wil dat in de ZOO Footwear vrijetijdsschoenen een uitneembaar voetbed zit. Dit houdt in dat je in je outdoor schoenen, je stalschoenen gewoon je eigen binnenzolen kunt doen. Dit is niet zomaar toeval, hier heeft ZOO Footwear aandacht aan besteed, top dat dit mogelijk is. Heb je geen eigen uitneembare binennzolen, weet dan dat het standaard uitneembare voetbed van de ZOO Footwear sneakers voor dames zeer comfortabel lopen.

Vrijetijdsschoenen voor dames outlet - sale

Jouw vrije tijd is toch iets om zuinig op te zijn, optimaal van genieten dus. Beter geen impuls aankopen doen in de outdoor schoenen outlet, outdoorschoenen voor dames in de sale, wandelschoenen voor dames in de sale en wandelschoenen sale. Maak het beste van je vrije tijd, wees lief voor jezelf en ga voor kwaliteit. ZOO Footwear biedt je zomer en winterschoenen met zekerheid, comfortabel wandelen en altijd droge sokken. En ze zien er nog super uit ook.