Op zoek naar wandellaarzen heren?

Bij ZOO Adventure vind je stoere heren wandellaarzen om stevige wandelingen mee te maken en ook je dagelijkse activiteiten uit te voeren zonder natte sokken te krijgen.

Heren wandellaarzen

filter & sorteer zoo filters
Waterproof

Waterproof

Uitneembaar voetbed

Uitneembaar voetbed

Merinowol

Merinowol

Meteen comfort

Meteen comfort

Wandellaarzen voor heren daarmee wandel je in de winter en in de zomer

Loop je iedere dag een paar keer een rondje met je hond? Of hou jij ervan om een behoorlijke wandeling te maken? Vermoedelijk doe je dat niet alleen met warm en zonnig weer. Een stevige onverwachte regenbui is zeker in Nederland geen ongewone verschijning. En natuurlijk trotseer je als stoere kerel de natte regen en de gure wind, maar zeg nou eerlijk, dat er heren laarzen voor de outdoor bestaan is toch eigenlijk best handig. Effectief en simpel. Gewoon wandellaarzen van leer waar je afstanden mee kunt lopen. En je waterdichte laarzen voor heren van ZOO Adventure hoef je niet in te lopen. We hebben ook zwarte enkellaarzen en donker espresso bruine enkellaarzen, mocht je die liever enkellaarzen dragen.
ZOO Adventure Outdoor laarzen heren sfeerfoto

Vanaf nu altijd droge sokken

ZOO Adventure wandellaarzen voor heren zorgen er voor dat jij in de winter maanden en in de zomer maanden echt droge voeten houdt. Dat komt door dat in de boots een Acquastop membraan zit. Tussen de voering en het leren bovendeel zit het membraam. 100% Waterdichtheid, daar zorgt het membraan voor. In alle laarzen van de ZOO Adventure outdoor collectie, dus in alle modellen, zit het membraan. Dus in je in je leren hoge boots, stoere enkellaarzen en halfhoge laarzen ook, en hou jij lekker droge voeten. Makkelijk als je ’s ochtends vroeg al op het veld staat in de stilte, je in de tuin aan de slag gaat met de hogedrukspuit, met je honden op pad gaat of graag wandelt. En voortaan kun je ook met succes door een slootje stappen met je ZOO Adventure wandellaarzen. Voor jou geen vreselijke rubberen waterlaarzen meer waar je best droge voeten in houdt en beslist ook voeten die vreselijke koud zijn. Bij langere wandelingen geeft, dat vertelt de ervaring van het dragen van rubberen laarzen, zeker zere voeten en je voelt alles in je voeten prikken wat ook maar op de bodem ligt. Je hoeft voortaan ook niet de onverharde paden te vermijden. Dus bij ZOO Adventure niet alleen droge voeten. Je kunt gewoon heel comfortabel wandelen, je krijgt geen zere voeten.

Draag in je gevoerde laarzen voor heren je eigen uitneembare binnenzolen

Uiteraard zijn we functioneel ingesteld bij ZOO Adventure. Dat je in je lage, halfhoge en hoge zwarte boots warme en droge voeten houdt is top. Wat ook niet onbelangrijk is dat je wilt dat je van alle mogelijke comfort geniet. Tuurlijk ben je uit op outdoor laarzen die goed zitten en wil je het beste. Tenslotte wil je zoveel mogelijk plezier aan beleven. Het beste lukt dat als je de juiste maat draagt. De uitneembare binnenzolen in onze ZOO Adventure wandellaarzen worden enorm gewaardeerd, zo krijgen wij dat te horen ook bij de heren laarzen outdoor, en dat is super aan ZOO Adventure. Wat betekent dit? Het betekent dat er rekening is gehouden met een binnenzool van een bepaalde dikte bij het ontwikkelen van onze outdoor laarzen voor heren. De vorm van de voet, de leest daar is bij opgeteld het volume van de binnenzool, simpel uitgelegd. Daardoor past je outdoor laars goed met de standaard heren voetbed die er in zit. Nu is het echter zo, dat wij bewust hebben gekozen voor een uitneembare binnenzool. Los van het feit dat je comfortabeler en soepeler loopt, je hebt de mogelijkheid om de uitneembare binnenzolen te verwisselen. Daar is namelijk ruimte voor ingecalculeerd, rekening mee gehouden. Dit resulteert in de mogelijkheid dat je je eigen orthopedisch voetbed of gewoon je eigen zooltjes in je outdoor laarzen kunt plaatsen. He, hoe praktisch is dat als je een eigen voetbed hebt? Ze hebben een doel, je hebt die dingen niet voor niks. En we kunnen je adviseren hoe je jouw orthopedisch voetbed passend maakt, de klantenservice kan jou een persoonlijk advies geven. Een ander voordeel is, dat je pasvorm van je voet kunt optimaliseren door t spelen met het fenomeen uitneembare binnenzolen, ook voor als je zelf geen orthopedisch voetbed hebt. Stel je even voor, een outdoor boot, het voetgedeelte. Met een dunner voetbed heb je een bepaald volume waar je voet in past. Zou je de standaard voetbed er uit halen en er daarna een dikker voetbed instoppen dan de standaard binnenzool, dan wordt het volume waar je je voet instopt kleiner. Je kunt met binnenzolen altijd je pasvorm van je voet optimaliseren, afhankelijk van je voet, mits de leest hier op berekend is. Dat is wel zo bij ZOO Adventure.

In ZOO Adventure wandellaarzen houd je voeten die warm zijn

Je kunt uren wandelen zonder zere voeten te krijgen, lekker comfortabel met onze leren outdoor laarzen van ZOO Adventure. Ook krijg je geen natte sokken. Hoe zit het dan met de kou? We kunnen je vertellen, dat in de koude maanden jij met je heren boots in bruin van leer en je heren boots in zwart van leer met ZOO Aventure outdoor laarzen geen koude voeten krijgt. Net als je vriendin en je vrouw, zij houden op hun snowboots dames in zwart, halfhoge laarzen dames in zwart en outdoor laarzen dames in zwart ook warme benen en voeten. Dat wil jij toch ook. Gelukkig hebben de warme heren laarzen ook een isolerende werking. De temperatuur wordt vastgehouden door de losse laagjes. De snijdende kou wordt buiten gehouden en de binnentemperatuur blijft op aangename temperatuur, zodat jij als het wat kouder is in de winter perioden in Nederland, of als je naar een sneeuwgebied gaat, lekker warme voeten houdt. En het zelfde geldt in de zomer perioden, dan wordt ook de temperatuur vast gehouden en de buitentemperatuur blijft buiten. Met andere woorden, bij ZOO Adventure koop je je heren waterdichte laarzen niet alleen voor een winter periode, maar kun je gewoon je outdoor boots het hele jaar dragen.

Comfortabele outdoor laarzen heren van leer

Ben je het zat om altijd rond te lopen met bevroren tenen op de koudere momenten in je gewone zwarte enkellaarzen voor heren? Die boots waar je dagelijks op loopt. Goed nieuws voor je, er zijn ook leren enkellaarzen van ZOO Adventure waar je heel goed dagelijks op kunt lopen. Ze zien er robuust en stoer uit, ook al zitten ze erg lekker en zijn ze soepel. Dat deze wandellaarzen van ZOO Adventure 100% waterdicht zijn is het mooiste. En warme voeten houd je er ook nog in. Kies je halfhoge laarzen voor heren of hoge outdoor laarzen, uit de ZOO Adventure outdoor collectie hebben alle modellen een isolerende werking en een Acquastop membraan. Oftewel je houdt in alle laarzen voor heren warme voeten en droge sokken. Top zeg. De hoge en halfhoge outdoor boots geven net wat meer bescherming tegen opspattende modder, snijdende wind en andere nattigheid. Je jeans blijft dan droog. En warm. Als je hondensport beoefent erg handig en ook als je graag in the outoor bent of fervent wandelaar bent. En zijn voor jou hele gave heren enkellaarzen in zwart, donkerbruin, en een diepe kleur groen, mocht je niet zo van de laarzen zijn. ZOO Adventure staat voor 100% oer-Hollandse kwaliteit, sinds 1977. Weet je tenminste zeker dat je droge voeten houdt.

Duurzaam cadeau voor je vriendin

Geef je vrouw een paar gave ZOO Adventure wandellaarzen. Dan heeft zij als jullie er op uit gaan ook zeker geen koude voeten. Tackle je meteen dat ik-moet-naar-de-wc probleem. Plus, dit is echt een bijzondere gift, dat ze je nog meer gaat waarderen. ZOO Adventure heeft namelijk de laarzen die je wellicht zoekt, echt voor vrouwen. En wat wordt daar nou mee bedoelt? Zoals je beslist is opgevallen, hebben vrouwen verschillende vormen. Bij de benen ook, dus moeten haar laarzen wel comfortabel zitten. Je wilt vast niet dat je vrouw een zuur gezicht trekt, haar geen laarzen geven met veel te wijde schachten, of laarzen waarin ze met knellende kuiten rondloopt. Gelukkig heeft ZOO Adventure hoge laarzen met extra smalle schacht, model Adora. En ook schachten met extra brede schachten, model Alieke. En dat is best bijzonder, kunnen we je vertellen. En functies als isolatie, waterdichtheid, vrouwen-kleuren, uitneembaar voetbed en dan ook nog eens rekening gehouden met de pasvorm van haar kuiten. Nogmaals, een heel bijzonder cadeau, wordt dit. Je kunt haar met een gerust hart de regen insturen om Max zelf uit te gaan laten, je kunt je makkelijker verzetten tegen haar puppy-ogen blik, zodat jij deze eenmalige keer even je wedstrijd, je race kunt afkijken, of je krant uitlezen. Zeg nou zelf, het is best lekker af en toe even ’t huis voor jezelf te hebben, met ZOO Adventure laarzen kun je heerlijk lange wandelingen maken. Dus gave waterdichte hoge laarzen, halfhoge laarzen voor dames en enkellaarzen voor dames in hippe kleuren bij ZOO Adventure. Top cadeau.

Hippe kleuren wandellaarzen voor je vriendin

Aan je vriendin geef je dan natuurlijk wel het beste cadeau. Je vriendin zit niet op een puur functioneel cadeau te wachten. Is ook aardig, maar het is gewoon beter als je nou net even wat meer kunt doen. Bij ZOO Adventure ben je dan goed. De basis is bij ons namelijk wel het functionele aspect. Dat dus inderdaad de wandellaarzen voor dames waterdicht zijn. En ook dat de outdoor laarzen voor dames een isolerende werking hebben. En dat net als de heren boots voor jou, deze outdoor laarzen super comfortabel lopen. Maar er is meer, waar de vrouwen helemaal, is onze ervaring, net dat beetje meer, uit hun dak van gaan… kleuren! Dus niet suffe enkellaarzen in bruin of saaie leren dames enkellaarzen in zwart, maar echt waar evening blauwe, galaxy blauwe, diep marine blauwe en jeans blauwe enkellaarzen, hard fuchsia roze laarzen, steen grijs bruine laarzen, knal gele laarzen, vurig rode enkellaarzen, muisgrijze laarzen met een frisse helblauwe zool, khaki groene met knal lime kleurige zool, rustige donker groene enkellaarzen en bruintonen als intens koffie bruin, gewoon bruin, en een heerlijk warme cognac bruine laarzen. En meer kleuren. Wat is dat hard fuchsia roze, denk je nu wat?? Ja dat is een niet te missen harde zuurstok kleur, dat weet je wel als jouw vriendin daarvan houdt. En evening blauw, wat? Ja begrijpen we, niet echt een mannen kleur, dit is een ingetogen avond blauw, intens maar toch een tikkeltje opvallend. Mocht het een verrassing zijn, dat is de ervaring op de klantenservice, is het een uitstekend idee, om te polsen welke kleuren haar favoriet zijn en in ieder geval haar schoenmaat te checken. We adviseren je graag, bovendien kun je haar wandellaarzen altijd laten ruilen voor een andere kleur.

Gesmolten sneeuw glijdt zo van je wandellaarzen af

Wellicht vraag je je af of deze ZOO Adventure laarzen geschikt zijn voor op de wintersport. Laat de sneeuw vlekken achter, kun je ermee in de sneeuw lopen? Ja de gesmolten sneeuw laat geen vlekken achter als je ze onderhoudt en je kunt ze gewoon aantrekken in de sneeuw. En het onderhoud van ZOO Adventure outdoor laarzen is eenvoudig. Deze gevoerde wandellaarzen voor heren zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Het leer dat is gebruikt presteert, het is Performance leer. Het leer heeft meer functies, welke overigens niet met de functie waterdichtheid hebben te maken. Het Performance leder heeft een vuilafstotende en een waterafstotende functie. En een QuickDry functie. Het afspoelen van je laarzen met schoon zoet stromend water lukt al redelijk gauw door het impregnaat van het Performance leder. Tenzij je echt vlekken hebt gecreëerd op je laarzen. Met een Cleaner kun je zware vlekken verwijderen, een onderhoudsmiddel dat ook bij ZOO Adventure te koop is. Maar goed, terug naar het onderhoud, onderhouden betekent dat je het leer voedt. Voeden dus niet schoonmaken. Verzorgen doe je eenvoudig met een Hydra wax of Hydra crème om het leer functioneel en soepel te houden. In zekere zin wordt hiermee ook het Acquastop membraan verzorgd. Als je namelijk zorgt dat het leer soepel blijft dan behoudt het leer zijn functies die ervoor zorgen dat het water van buiten niet helemaal door het leer heen dringt en tegen het Acquastop membraan gaat klotsen. Wel blijft het membraan waterdicht maar het ademt niet meer en dat is niet goed en verstoort de algehele functie van het membraan. Dus gewoon je wandellaarzen, heel simpel. De smeermiddelen zijn ook bij ons te verkrijgen. Niet zomaar iets opsmeren. Als je je snowboots in zwart simpelweg onderhoudt dus geen vlekken van sneeuw.

Wandellaarzen met merino wol

Natuurlijk ben jij een stoere kerel en stoere kerels zijn altijd goed op temperatuur toch? En anders regel je dat zelf wel. Goed dat je ZOO Adventure hebt ontdekt. Terug naar je vriendin, sommige vrouwen verwennen zich zelf door de laarzen met lamswollen voering op hun verlanglijst te zetten, naast de normale uitvoering dames outdoor laarzen gevoerd met merino wol. Gewoon als extraatje. Je houdt gewoon in alle outdoor laarzen ook in de winter warme voeten. Door de isolerende werking kun je ze echter wel het hele jaar dragen, dat houdt je voeten aangenaam op temperatuur. Wil je vriendin extra warmte, dat biedt een extra paar ZOO Adventure laarzen met lams-wol gevoerd. Of als zij een typetje is dat een minder goede doorbloeding heeft, of altijd, echt altijd koude voeten heeft, dan zijn zwarte boots voor dames met lams-wol echt een uitkomst. En niet alleen beschikbaar in zwart, maar ook in donker rood, navy blauw, diep groen en koffie bruin. In onze bestseller de Adisa vind je wandellaarzen met lams-wollen voering. En heeft je vrouw juist een wat slankere kuit, is er ook model Adora met lams-wol gevoerd, in het koffie bruin. En voor de vrouwen met een wat stevigere kuit bestaan er ook laarzen gevoerd met lams-wol. Model Alieke in intens koffiebruin.

ZOO Adventure wandellaarzen zijn voor alle seizoenen

Ben je op zoek naar beste outdoor laarzen aanbieding om de heren boots sale te vinden in de outdoor laarzen heren in de outlet? En wat wil je dan eigenlijk? Vind je voor je vrouw super warme winterlaarzen dames sale, snowboots dames sale en dames boots sale in de outdoor laarzen dames sale en voor jou snowboots heren sale, outdoor boots sale? Misschien vind je misschien wel voor jullie allebei snowboots in de sale, maar de hele grote vraag is, wil jij snowboots of wandellaarzen kopen die je alleen in de winterperiode gaat dragen? We hebben snowboots voor heren en snowboots voor dames bij ZOO Adventure, die geschikt zijn om het hele jaar te dragen. Dan heb je er in alle seizoenen plezier van en doe je niet een aankoop voor eventjes. Tof toch. Door het Acquastop membraan altijd droge voeten. Je voeten altijd op een aangename temperatuur, zowel in de winter als in de zomer, dankzij de isolerende werking van de wandellaarzen. En ook nog eens lopen op een comfortabel uitneembaar voetbed. Mocht je een eigen orthopedisch voetbed hebben, betekent dit dat je je eigen binnenzool in je outdoor laarzen kunt plaatsen. En het hele jaar door loop je op je eigen orthopedische binnenzool. Meer dan 25.000 mensen gingen je voor. Bij ZOO Adventure 100% oer-Hollandse kwaliteit, weet je tenminste zeker dat je geen natte sokken krijgt.