Sinds 1977
100% oer-Hollandse kwaliteit
25.000+ tevreden mensen

Warme pantoffels voor dames

Warme pantoffels voor dames

Niets is zo vervelend als koude voeten hebben! Want als je voeten koud zijn, is de rest van je lichaam vaak ook koud en dat maakt optimaal functioneren tijdens bijvoorbeeld het thuiswerken lastig. Gelukkig is er een oplossing! Warme pantoffels houden je voeten en de rest van je lichaam warm!

Alle producten

Merinowol
XANNA Black

XANNA Black

80 euro
Bekijk product
Merinowol
XANNA Blue

XANNA Blue

80 euro
Bekijk product
XANNA Coffee Brown

XANNA Coffee Brown

80 euro
Bekijk product

XANNA Red

80 euro
Bekijk product
XANNA Smoke Grey

XANNA Smoke Grey

80 euro
Bekijk product

Nooit meer koude voeten

Onze pantoffels zijn uitgevoerd met lamswol of merinowol voor een aangename temperatuur

Even snel naar buiten

Door de rubberen zool kun je met een gerust hart even naar buiten naar buiten lope

Uitglijden is verleden tijd

De rubberen zool zorgt ervoor dat je niet uitglijd

Jaren voetcomfort

Door het gebruik van kwaliteitsleder heb je jaren plezier van onze pantoffels

Nooit meer last van koude voeten en rillingen die vervolgens je hele lijf doortrekken?

De wollen pantoffels van ZOO Footwear zijn niet alleen warm, maar ook comfortabel, stevig, mooi en hip. met alle kwaliteiten van een buitenschoen.

See what our customers have to say

“Mijn ideale pantoffel”

“Mijn eerste ZOO Footwear pantoffels maar ik wil nooit meer iets anders. Warme voeten maar zeker geen zweet voeten en dankzij de rubberen zool kan ik zonder zorgen gewoon naar buiten.”

Patricia Evers

“Heerlijke pasvorm en perfecte grip”

“De ZOO Footwear pantoffels hebben een anti slip zool waardoor ik nooit meer bang ben om uit te glijden. En ze zitten werkelijk als gegoten. ”

Antoinette Teggeler

Warme pantoffels dames

Warme en ook fijne pantoffels tegelijk

Een doel van het dragen van warme pantoffels voor dames is natuurlijk het behouden van warme voeten. Je voeten dragen je ook in huis de hele dag. ZOO Footwear heeft comfort pantoffels voor dames, we noemen ze ook wel huisschoenen ontworpen, warme pantoffels voor dames die fijn zitten en ook prettig zitten. Zo kun jij je eigen voetbed in onze stevige dames pantoffels kwijt, is het een pantoffel met harde zool, maar tevens een warme pantoffels voor dames die zacht is voor je voeten. ZOO Footwear heeft dan ook pantoffels met lamsvacht in haar assortiment. Wollen pantoffels hebben vaak nog een oubollig imago die niet strookt met de hippe, goede warme pantoffel voor dames van ZOO Footwear en het feit dat het gewoonweg warme huisschoenen zijn.

Warme dames pantoffels

Warme pantoffels voor elk jaargetijde

Zijn onze warme dames pantoffels specifiek winter pantoffels, enkel bedoeld voor gebruik bij kouder weer? Nee hoor, niets is minder waar! De gevoerde pantoffels van Zoo Footwear zijn zeker niet enkel gemaakt als warme pantoffels voor dames, warme pantoffels draag je het hele jaar comfortabel. Dus ook bij warmer weer. Door de Merino of Lamswol kunnen je voeten volop ademen en voorkomt dit zweetvoeten. Onze warme pantoffels voor dames voelen dus ook bij hogere temperaturen nog prettig aan. Onze luxe pantoffels zijn verder veelzijdige huisschoenen.

Warme dames pantoffels

Warme pantoffels die geschikt zijn voor de meest uiteenlopende damesvoet

De leren pantoffels van ZOO Footwear zijn geschikt voor (bijna) elke damesvoet, omdat ze door het uitneembare voetbed en de ergonomische leestvorm als orthopedische pantoffels gebruikt kunnen worden. Wanneer je een orthopedische of eigen binnenzool draagt, kun je deze ook gebruiken in onze dames pantoffels geschikt voor steunzolen. Mocht je geen specifieke, eigen zolen dragen, zit, of eigenlijk loop je met de luxe pantoffels van ZOO Footwear ook perfect. Doordat onze pantoffels met rubberen zool stevig zijn, maar tegelijk licht en soepel, worden veruit de meeste dames voeten erg gelukkig van onze lekkere warme pantoffels! Daarnaast zijn onze Leder pantoffel ook gewoon mooi om te zien!

Lekkere warme pantoffels

Veiligheid telt ook!

Bij elk schoeisel dat je koopt en vervolgens draagt, wil je natuurlijk stevig staan, stabiliteit ervaren, zo ook bij warme pantoffels voor dames. Gladde zolen dragen hier dan ook zeker niet aan bij! De pantoffels van ZOO Footwear zijn antislip pantoffels. Dit betekent dus, geen geglibber en geglij meer, op de trap bijvoorbeeld wanneer je op weg bent naar je werkplek op zolder. Voorgaande maakt dat onze pantoffels ook geschikt zijn voor ouderen. Je veilig kunnen bewegen in en rond huis is net zo belangrijk als dat buitenshuis kunnen. Daarnaast, mocht je voor je stabiliteit steunzolen gebruiken, onze pantoffels zijn juist ook huisschoenen voor steunzolen.

Lekkere warme pantoffels

Warme dames pantoffels die óók mooi zijn

Onze dames pantoffels met voetbed zijn jouw huisschoenen die dus net zo fijn zitten als de overige ZOO Footwear collectie die voornamelijk gericht is op gebruik buitenshuis. Naast de vele pluspunten van onze pantoffel zoals hierboven beschreven, maken de mooie kleuren en de verschillende modellen dat de pantoffels van ZOO Footwear er stylish uitzien. Zo hebben we pantoffels voor dames die zwart en ook in het zwart in ons assortiment, maar ook super hippe kleuren! Zoals blauwe dames pantoffels. Door de keuze in modellen en kleuren in onze collectie pantoffels zit zeker een warme dames pantoffel bij die jou ‘past’! Daarbij hebben we geregeld een dames pantoffels sale of actie, een gegeven waar je portemonnee blij van wordt!

Koude voeten hebben is zeer onprettig.

Mede ook omdat de kou vaak doortrekt naar je hele lichaam. ZOO Footwear heeft warme dames pantoffels ontworpen die comfortabel en prettig zitten, goed zijn voor je voeten en er ook nog mooi uit zien.

Hulp nodig? Klik hier

Hi! Ik ben Sander en ik sta je graag te woord voor allerlei vragen over ZOO Footwear. Kies hieronder voor een van de opties.