Sinds 1977
100% oer-Hollandse kwaliteit
25.000+ tevreden mensen

Warme stalschoenen

Warme stalschoenen

Dagelijks ben je op de manege. Hoe praktisch om waterdichte warme stalschoenen te dragen die ook nog eens goed passen bij je dagelijkse outfit. Precies, heel handig droge sokken en warme voeten in de stallen.

Alle producten

ANGIE Black

ANGIE Black

185 euro
Bekijk product
ANGIE Dark Denim

ANGIE Dark Denim

185 euro
Bekijk product
ANGIE Deep Black

ANGIE Deep Black

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Blue

ANGIE Happy Blue

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Brown

ANGIE Happy Brown

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Fuchsia

ANGIE Happy Fuchsia

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy White

ANGIE Happy White

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Yellow

ANGIE Happy Yellow

185 euro
Bekijk product
ANGIE Red

ANGIE Red

185 euro
Bekijk product
ANGIE White

ANGIE White

185 euro
Bekijk product

Nooit meer natte voeten

Geen natte voeten tijdens je wandeling dankzij het Acquastop membraan

Uitneembaar voetbed

Plaats je orthopedisch voetbed erin of wandel op onze comfortabele uitneembaar voetbed

Hogere wreef

Heb je een hogere wreef? De instap van onze waterdichte sneakers maak je gewoon breder met de veters

Past bij wie je bent

Waterdichte sneakers die wel goed combineren bij je dagelijkse outfit, ieder seizoen

Waterdicht dankzij het Acquastop membraan

Ze houden je voeten op een aangename temperatuur, door het Acquastop membraan hebben onze stalschoenen een isolerende werking. En blijven ze droog!

See what our customers have to say

“Fantastische wandelschoenen”

“Ik hoef nu niet meer te kiezen tussen hip en functioneel. De wandelschoen combineert het beste van twee werelden en zijn 100% waterdicht dus geen natte voeten na een wandeling in de regen.”

Wendy Jansma

“Ik hou van statements maken”

“Onlangs heb ik de Angie Red aangeschaft, een fantastische wandelschoen en een heerlijke verschijning om te zien. Ik krijg er erg veel complimenten over.”

Sonja van Baal

Warme stalschoenen

De winter komt eraan, bescherm jezelf tegen kou

Voel je die plotselinge omslag, die intense kou? Koud is het altijd wel, net als dat het altijd regent, het hele jaar door. Maar als dan die winterkou arriveert krijgt je toch een andere sensatie en moet je lichaam meer moeite doen om zich op te warmen. En wat een goed idee om er in ieder geval voor te zorgen dat je voeten warm blijven. Je weet, als je voeten eenmaal geraakt worden door de kou, je temperatuur daalt van je voeten, voor dat je het door hebt bekruipt de kou je hele lijf. Verstandig om je isolerende winter stalschoenen aantrekken om niet te verkleumen op de manege, of als je er heen fietst of aan het wandelen bent. Met warme stalschoenen van ZOO Footwear ben jij goed beschermd tegen kou, houd jij het lekker warm.

Warme stalschoenen

Geen natte sokken met hippe sneakers die waterdicht zijn

Wat ook geen pretje is, als je lekker bezig bent, dat je constateert dat je gewoon weer natte sokken hebt. Dat is in de warmere maanden al irritant, heb je meer kans op blaarvorming door natte sokken, en je mooi verzorgde voeten worden er ook niet mooier op. Naast deze ongemakken is het in de winter, in de koude maanden nog vervelender. Dan krijg je het, onnodig overigens, erg koud en je blijft ook koud, je hebt meer kans een verkoudheid op te pakken, allemaal erg oncomfortabel. Zowel voor de zomer als winter heeft ZOO Footwear  stalschoenen waterdicht, hippe sneakers voorzien van een Acquastop membraan die alle nattigheid buiten houdt.

Warme stalschoenen

Ook in de winter draag jij je warme stalschoenen met je orthopedische zolen

Heb jij orthopedische binnenzolen? Ja? Dan is het vast fijn om te horen dat ZOO Footwear
stalschoenen aanbieding heeft met een uitneembaar voetbed. In onze stalschoenen, onze vlotte leren sneakers die waterdicht zijn, zit een uitneembare binnenzool wat betekent dat je je eigen zooltjes erin kunt dragen. Je loopt of op onze comfortabele uitneembare binnenzolen of op je eigen inlegzolen. Zo maak je de aangenaamste wandelingen het hele jaar door op je orthopedisch voetbed. Heb je al gezien dat onze stalschoenen fraaie kleurcombinaties hebben? Vrolijke tonen en ook rustige tonen. Bij ZOO Footwear kies je een kleur die bij jou past. Combineer je je stalschoenen makkelijk bij je dagelijkse kleding, erg handig.

Warme stalschoenen

Iedere dag lekker warme voeten met warme stalschoenen

Wat je ook doet, fietsen, wandelen, je hond uitlaten, door het park lopen, op het station wachten, met zomer stalschoenen wordt dit aangenamer. Geen natte voeten meer voor jou, maar een heerlijk voetbed waar lekker op weg loopt, een hippe look en in de winter lekker warme voeten. Handig toch, dat je ZOO Footwear sneakers die waterdicht zijn, zowel in de warme als in de koude maanden draagt. Zo ben je altijd comfortabel en altijd klaar voor onverwachte regenbuien en kou. Hoe fijn, om in de manege sneakers te dragen van Performance leder? Mooi makkelijk schoon te maken en eenvoudig te onderhouden.

Zijn warme stalschoenen van ZOO Footwear waterdicht?

Zeker, de stalschoenen die warm zijn van ZOO Footwear hebben ook een Acquastop membraan. Dit membraan houdt alle nattigheid buiten.

Waarom je warme stalschoenen kopen van ZOO Footwear?

Kwaliteit sinds 1977. Bij ons vind je stalschoenen die je de hele winter warm houden. Geschikt voor regen en ook sneeuw, voortaan droge en warme voeten.

Bestaan er warme stalschoenen waar je je orthopedisch voetbed in kunt dragen?

Tuurlijk, bij ZOO Footwear hebben we stalschoenen die warm en waterdicht zijn waar je jouw orthopedisch voetbed in kunt plaatsen.

Heeft ZOO Footwear leren warme stalschoenen?

Ja, bij ZOO Footwear kun je lederen waterdichte stalschoenen kopen, geschikt voor alle seizoenen, ook voor de sneeuw. Het geïmpregneerde leer vuilafstotende en waterafstotende eigenschappen.

Houden ZOO Footwear warme stalschoenen je warm in de winter?

Zeker, onze zijn stalschoenen beschermen je tegen gure wind en kou. In de manege houd jij het lekker warm met ZOO Footwear stalschoenen.

Hulp nodig? Klik hier

Hi! Ik ben Sander en ik sta je graag te woord voor allerlei vragen over ZOO Footwear. Kies hieronder voor een van de opties.