Sinds 1977
100% oer-Hollandse kwaliteit
25.000+ tevreden mensen

Warme wandelschoenen voor dames

Warme wandelschoenen voor dames

ZOO Footwear heeft warme wandelschoenen dames waar je ieder dag blij van wordt. Niet alleen omdat onze sneakers een isolerende werking hebben houd jij warme voeten, ook omdat ze waterdicht zijn.

Alle producten

ANGIE Black

ANGIE Black

185 euro
Bekijk product
ANGIE Dark Denim

ANGIE Dark Denim

185 euro
Bekijk product
ANGIE Deep Black

ANGIE Deep Black

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Blue

ANGIE Happy Blue

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Brown

ANGIE Happy Brown

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Fuchsia

ANGIE Happy Fuchsia

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy White

ANGIE Happy White

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Yellow

ANGIE Happy Yellow

185 euro
Bekijk product
ANGIE Red

ANGIE Red

185 euro
Bekijk product
ANGIE White

ANGIE White

185 euro
Bekijk product

Nooit meer natte voeten

Geen natte voeten tijdens je wandeling dankzij het Acquastop membraan

Uitneembaar voetbed

Plaats je orthopedisch voetbed erin of wandel op onze comfortabele uitneembaar voetbed

Hogere wreef

Heb je een hogere wreef? De instap van onze waterdichte sneakers maak je gewoon breder met de veters

Past bij wie je bent

Waterdichte sneakers die wel goed combineren bij je dagelijkse outfit, ieder seizoen

Waterdicht dankzij het Acquastop membraan

Ze houden je voeten op een aangename temperatuur, door het Acquastop membraan hebben onze wandelschoenen een isolerende werking. En blijven ze droog!

See what our customers have to say

“Fantastische wandelschoenen”

“Ik hoef nu niet meer te kiezen tussen hip en functioneel. De wandelschoen combineert het beste van twee werelden en zijn 100% waterdicht dus geen natte voeten na een wandeling in de regen.”

Wendy Jansma

“Ik hou van statements maken”

“Onlangs heb ik de Angie Red aangeschaft, een fantastische wandelschoen en een heerlijke verschijning om te zien. Ik krijg er erg veel complimenten over.”

Sonja van Baal

Warme wandelschoenen

Geen natte sokken, geen koude voeten in warme wandelschoenen

Met de winter wandelschoenen dames en wandelschoenen zomer van ZOO Footwear, houd jij lekker warme voeten. Om te beginnen zijn het goede wandelschoenen die waterdicht zijn en krijg je geen natte sokken. Van natte sokken krijg je koude voeten. Van koude voeten krijg je het, voor het door hebt, het helemaal koud. Met warme wandelschoenen van ZOO Footwear houd jij het dankzij de isolerende werking, in alle seizoen je voeten op een aangename temperatuur. Dus loop jij in zomer en in winter comfortabel rond. Ook in de sneeuw blijft de kou buiten en heb je wandelschoenen sneeuw dames.

Warme wandelschoenen

Natte voeten zijn verledentijd met warme wandelschoenen dames van ZOO Footwear

Anders dan mogelijk met mooie wandelschoenen uit de wandelschoenen dames aanbieding ben je met ZOO Footwear outdoor wandelschoenen outdoor  verzekerd van droge sokken. Dit omdat onze wandelschoenen dames waterdicht een Acquastop membraan verwerkt hebben in de schoen, tussen het leer en de voering in. Dit membraan houdt alle nattigheid buiten en maakt ook onderdeel uit van de isolerende werking. Zo maak je zorgeloze wandelingen en geniet je van optimaal van buiten. Natte sokken zijn voor jou verleden tijd.

Warme wandelschoenen

Wandelschoenen die warm zijn brengen je comfort, ook met een hoge wreef

Fijn om je sportieve wandelschoenen dames  dagelijks te dragen, je voelt je goed in je hoge wandelschoenen dames  en je stevige wandelschoenen lopen uitstekend. Wat ZOO Footwear naast het comfort aspect van pasvorm zo aangenaam maakt, is dat onze sneakers waterdicht zijn én leuk om iedere dag te dragen bij je dagelijkse outfit. Zo geniet je zoveel mogelijk van je leren wandelschoenen. Met de veters van de halfhoge wandelschoenen  optimaliseer je de pasvorm. En als je een hoge wreef hebt, geen probleem, bij ons vind jij ook warme sneakers. De instap is namelijk makkelijk te vergroten door de veters los te maken. De tong is vastgenaaid aan het bovendeel en gevoerd met het Acquastop membraan. Dit zorgt ervoor dat er geen water bij je voeten komt en ook geen kou, aangezien het membraan onderdeel is van de isolerende werking. Bovendien blijft het bovendeel één geheel ondanks dat het een vetermodel betreft, met als voordeel dat de instap te verbreden is.

Warme wandelschoenen

In de koude maanden loop jij tevreden op je warme wandelschoenen dames

Ooit waren er wandelschoenen dames zwart en wandelschoenen dames bruin die je mee namen naar buiten. Bescherming bieden tegen regen, storm, sneeuw en kou. Vandaag is er meer. Dan hebben we het niet over de uitneembare binnenzolen, een comfortabele afwikkeling, soepel leer en waterdichtheid, maar over hippe wandelschoenen dames die je graag iedere dag draagt. Overal naartoe. In leuke frisse kleuren als wandelschoenen dames rood en witte wandelschoenen dames, maar ook flitsende fuchsia kleurcombinaties met zilver en goud, zonnig geel en blauwe dames wandelschoenen. Je maakt ontspannen wandelingen, doet al je outdoor activiteiten zorgeloos en dat doe je ook in de koudere maanden. Met ZOO Footwear houd jij het lekker warm.

Bestaan er waterdichte warme wandelschoenen van ZOO Footwear?

Jazeker onze wandelschoenen die warm zijn hebben ook een Acquastop membraan wat alle nattigheid buiten houdt.

Warme wandelschoenen koop je die bij ZOO Footwear?

Zeker, bij ons vind je warme wandelschoenen dames die je in alle seizoenen draagt. Voel je comfortabel, door een top pasvorm, een waterdicht en ademend membraan en een isolerende werking waardoor je voeten heerlijk warm blijven.

Wil je in de winter op je warme wandelschoenen dames lopen met je orthopedisch voetbed?

Dat is mogelijk met wandelschoenen die warm zijn van ZOO Footwear. Er zit een comfortabel uitneembaar voetbed in die je kunt vervangen door je eigen zooltje.

Zijn de warme wandelschoenen dames van ZOO Footwear ook van leer?

Ja, bij ZOO Footwear kun je warme wandelschoenen kopen die van leer zijn.

Zijn wandelschoenen die warm zijn, van ZOO Footwear?

Ja, onze ZOO Footwear sneakers zijn warme wandelschoenen, ook voor in wintermaanden.

Hulp nodig? Klik hier

Hi! Ik ben Sander en ik sta je graag te woord voor allerlei vragen over ZOO Footwear. Kies hieronder voor een van de opties.