Sinds 1977
100% oer-Hollandse kwaliteit
25.000+ tevreden mensen

Warme winterschoenen dames

Warme winterschoenen dames

Jouw warme winterschoenen voor dames die een isolerende werking hebben, de dames winterschoenen die ook waterdicht zijn.

Alle producten

ANGIE Black

ANGIE Black

185 euro
Bekijk product
ANGIE Dark Denim

ANGIE Dark Denim

185 euro
Bekijk product
ANGIE Deep Black

ANGIE Deep Black

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Blue

ANGIE Happy Blue

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Brown

ANGIE Happy Brown

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Fuchsia

ANGIE Happy Fuchsia

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy White

ANGIE Happy White

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Yellow

ANGIE Happy Yellow

185 euro
Bekijk product
ANGIE Red

ANGIE Red

185 euro
Bekijk product
ANGIE White

ANGIE White

185 euro
Bekijk product

Nooit meer natte voeten

Geen natte voeten tijdens je wandeling dankzij het Acquastop membraan

Uitneembaar voetbed

Plaats je orthopedisch voetbed erin of wandel op onze comfortabele uitneembaar voetbed

Hogere wreef

Heb je een hogere wreef? De instap van onze waterdichte sneakers maak je gewoon breder met de veters

Past bij wie je bent

Waterdichte sneakers die wel goed combineren bij je dagelijkse outfit, ieder seizoen

See what our customers have to say

“Fantastische wandelschoenen”

“Ik hoef nu niet meer te kiezen tussen hip en functioneel. De wandelschoen combineert het beste van twee werelden en zijn 100% waterdicht dus geen natte voeten na een wandeling in de regen.”

Wendy Jansma

“Ik hou van statements maken”

“Onlangs heb ik de Angie Red aangeschaft, een fantastische wandelschoen en een heerlijke verschijning om te zien. Ik krijg er erg veel complimenten over.”

Sonja van Baal

Warme winterschoenen dames

Geen natte sokken met warme winterschoenen voor dames

Als je je in de winter vergeeft in de kou, wil je dan graag warme voeten hebben? Als je in weer in wind naar buiten gaat met je honden, of als je van een flinke wandeling maakt of op de fiets naar de supermarkt gaat, is het fijn als je niet drijfnat aankomt of rond loopt. Los van het feit dat je lichaamstemperatuur daalt en je je minder comfortabel voelt. En dat is echt niet nodig. Juist in de winter kun je het beste zorgen dat je een beschermende outfit draagt en goede wandelschoenen. Comfortabel naar buiten gaan geeft je de gelegenheid te genieten van iedere charme die ieder seizoen brengt. Als je leuke waterdichte schoenen zou kunnen dragen zou dat natuurlijk fantastisch zijn, wel te verstaan die er leuk uitzien voor dagelijks gebruik. Dat is mogelijk, wandelschoenen voor dames van ZOO Footwear zijn 100% waterdicht, zien er top uit en lopen comfy. Gemakkelijk te combineren met je dagelijkse kleding.

 

Warme winterschoenen dames

Warme winterschoenen voor dames voor jou

Je bent vast blij in de winter met waterdichte outdoor schoenen voor dames maar ze moeten liever wel ademen, anders krijg je vochtige voeten omdat jouw overtollig transpiratievocht niet goed wordt afgevoerd. In de ZOO Footwear winterschoenen voor dames zit een Acquastop membraan, dat er niet enkel voor zorgt dat al het water buiten blijft, maar ook je overtollig transpiratievocht afvoert. Het membraan heeft ook voor een isolerende werking. In de winter houdt het membraan houdt dus er de kou buiten en blijven je voeten aangenaam warm. Je kunt deze sneakers van ZOO Footwear dus ook in alle seizoenen gebruiken in de stallen, heb jij hippe warme en waterdichte stalschoenen voor dames.

 

Warme winterschoenen dames

Je eigen orthopedisch voetbed dragen in je warme dames winterschoenen?

Vrijetijdsschoenen voor dames van ZOO Footwear hebben een uitneembaar voetbed. Dat is handig als je een eigen binennzolen hebt en loopt comfortabel. Dit betekent dat je de standaard ZOO Footwear binnenzool eruit kunt halen en je je eigen orthopedische binnenzool erin kunt leggen. We raden je aan onze video Pashulp te kijken om te zien hoe je het beste je waterdichte schoenen voor dames van leer kunt doorpassen. En als je inderdaad een eigen orthopedische binnenzool hebt; we geven tips hoe jij het beste kunt doorpassen en hoe je orthopedische binnenzool het beste kunt plaatsen in je nieuwe winter sneakers.

Warme winterschoenen dames

Hippe dames warme winterschoenen die waterdicht zijn

Je weet nu dat winterschoenen van ZOO Footwear warm zijn en je zeker bent van warme voeten. Dat ze een uitneembare binnenzool hebben en comfortabel lopen. Maar anders dan de doorgaans bekende wandelschoenen in zwart, hebben onze  sneakers voor dames in zwart, sneakers voor dames in blauw, sneakers voor dames in rood, sneakers voor dames in wit, en sneakers in hard fuchsia roze, zonnig geel, en zwart rode varianten en vlotte bruinen met zilveren accenten een bijzonder vlotte en leuke uitstraling. Makkelijk om te combineren met je dagelijkse kleding en dat komt goed uit aangezien je deze winterschoenen echt het hele jaar kunt dragen.

 

Goede warme winterschoenen voor dames met een hoge wreef

Dit zijn goede outdoor schoenen omdat je je op sneakers voor dames van ZOO Footwear comfortabel voelt in de winter. Droog en warm. Ook jij hebt met een hoge wreef in de winter de mogelijkheid waterdichte vrijetijdsschoenen te dragen. Door de veters losser te maken, maak je de instap groter. De tong is vastgenaaid aan het bovendeel en vouwt open. Er kan geen water door de waterdichte tong of je veters naar binnen druppen doordat je voet wordt omsloten door 1 geheel. Erg praktisch voor als je in de winter buiten loopt, en ook als stalschoenen in de manege.

 

Zorgeloos wandelen in sneeuw en regen met warme dames winterschoenen

Wil je winterschoenen of sneeuwschoen, waarin je zeker geen natte voeten krijgt? Stop met zoeken in de outdoor schoenen outlet, outdoorschoenen voor dames in de sale, wandelschoenen voor dames in de sale en wandelschoenen sale. Ga voor veiligheid en kwaliteit. Altijd warme en droge voeten met ZOO Footwear! En het toffe is dat je jouw  winterschoenen van ZOO Footwear niet enkel inde wintermaanden draagt, maar gewoon in ieder seizoen. Ga zorgeloos wandelen, ga met een zeker gevoel naar buiten.

 

Waarom warme winterschoenen voor dames bij ZOO Adventure kopen?

Winterschoenen voor dames van ZOO Adventure zijn de dames winterschoenen in hippe kleuren die lekker warm zijn.

 

Kunnen warme winterschoenen voor dames tegen sneeuw?

Met winterschoenen voor dames van ZOO Adventure wandel je gemakkelijk door de sneeuw, houd je warme en droge voeten. De dames winterschoenen die een isolerende werking hebben.

 

Maak je vaak een wandeling in het bos op je warme waterdichte winterschoenen voor dames?

In winterschoenen voor dames van ZOO Adventure houd je dankzij het Acquastop membraan alle drap en nattigheid buiten.

 

Wil je lange wandelingen maken op je warme winterschoenen voor dames met je orthopedische binnenzool?

Wandel op je eigen voetbed in je winterschoenen voor dames van ZOO Adventure en loop comfortabel zonder pijn.

 

Zoek jij warme winterschoenen voor dames die beter zijn dan regenlaarzen?

Natuurlijk wil je winterschoenen voor dames en geen regenlaarzen. Houd in ZOO Adventure, warme winterschoenen voor dames wel lekker droge voeten. En comfortabel!

 

Hulp nodig? Klik hier

Hi! Ik ben Sander en ik sta je graag te woord voor allerlei vragen over ZOO Footwear. Kies hieronder voor een van de opties.