Sinds 1977
100% oer-Hollandse kwaliteit
25.000+ tevreden mensen

Wandellaarzen heren waterdicht

Wandellaarzen heren waterdicht

Met waterdichte wandellaarzen heren van ZOO Footwear houd jij droge voeten en ben je in je comfort zone. Loop jij op goed zittend schoeisel en ben je beschermd tegen regen, hagel en sneeuw.

Alle producten

FAVIAN Coffee Brown

FAVIAN Coffee Brown

210 euro
Bekijk product
FAVIAN Green

FAVIAN Green

210 euro
Bekijk product
MAXX Black

MAXX Black

250 euro
Bekijk product
MAXX Coffee Brown

MAXX Coffee Brown

250 euro
Bekijk product
VINCE Coffee Brown

VINCE Coffee Brown

315 euro
Bekijk product
VINCE Olive

VINCE Olive

315 euro
Bekijk product

Nooit meer natte voeten

Geen natte voeten tijdens je wandeling dankzij het Acquastop membraa

Uitneembaar voetbed

Plaats je orthopedisch voetbed erin of wandel op ons comfortable uitneembaar voetbed

Aangenaam draagcomfor

Door het Perfomance Leder en het Acquastop membraan blijven je voeten aangenaam op temperatuur

Past bij wie je bent

Waterdichte laarzen die je goed kunt combineren bij je dagelijkse outfit in ieder seizoe

Houden je voeten droog in alle seizoenen

ZOO Footwear heeft waterdichte wandellaarzen voor heren waar je blij van wordt. Wandel met waterdichte wandellaarzen op een comfortabel uitneembaar voetbed door regen, sneeuw en dauw in de lente.

See what our customers have to say

“Wat een comfort!”

“De outdoor laarzen van ZOO Footwear zitten als gegoten. Ik zou niet anders meer willen”

Marleen van Baal

“Echt 100% waterdicht”

“Ik wandel erg veel met de honden in een waterrijk gebied. Zelfs in diepe plassen blijven mijn voeten droog. ”

Janet Jansma

Wandellaarzen heren waterdicht

Voor jou stoere wandellaarzen waar je echt droge voeten in houdt

Bij ZOO Footwear vind je wandellaarzen heren waterdicht die gemaakt zijn van Performance leder. In deze stevige laarzen zit een Acquastop membraan. Een membraan met meer functies. Dit prachtige membraan zorgt voor verschillende eigenschappen van de laarzen. Een belangrijke functie is waterdichtheid, de laarzen zijn dankzij dit membraan 100% waterdicht. Het membraan zit tussen de voering en het lederen bovendeel van de laar is. Alle nattigheid, zoals modder, regen en ook sneeuw wordt buiten gehouden. Het belangrijkste en meest praktische, jij houdt lekker droge voeten. De hele wandeling, in alle weersomstandigheden, in iedere seizoen. Oftewel, het hele jaar door. 

Wandellaarzen heren waterdicht

Met wandellaarzen heren waterdicht van ZOO Footwear houdt je ook in de winter warme voeten

Onze ZOO Footwear boots voor heren draag je het hele jaar door. Dit is goed te doen doordat het Acquastop membraan ademt. Het Acquastop membraan voert overtollig transpiratievocht af, dus geen plakkerige zweetvoeten en vochtige sokken meer voor jou. Onze wandellaarzen hebben een lagen systeem waardoor ze een isolerende werking hebben. Dit betekent dat de temperatuur binnen je laarzen wordt geïsoleerd en de temperatuur invloeden buiten je laarzen niet naar binnen komen. Met andere woorden, gedurende de koudere maanden van het jaar, houd jij ook je voeten mooi op temperatuur. En je weet, wanneer je warme voeten hebt, de rest van je lichaam ook beter op temperatuur blijft. Dat wordt een comfortabele wandeling.

Wandellaarzen heren waterdicht

Wandel op comfortabel uitneembaar voetbed met waterdichte wandellaarzen heren

Over comfort gesproken. Heel fijn allemaal dat jij in je heren boots droge voeten houdt en in de winterperiode ook warme voeten, maar je boots moeten natuurlijk wel lekker zitten. En vooral lekker lopen, anders wordt het wel een heel erge korte wandeling. Leuk nieuws voor je, in alle ZOO Footwear laarzen zit een zeer comfortabel uitneembaar voetbed. Dat loopt heerlijk, maar biedt je ook de mogelijkheid om, als je deze hebt, je eigen orthopedische binnenzolen te dragen. Er is dus rekening gehouden met de leest, dat het mogelijk is een voetbed te plaatsen.

Wandellaarzen heren waterdicht

Dagelijkse activiteiten onderneem je gewoon ook op je stoere wandellaarzen

Er is bewust aandacht gegeven aan de herenleest met het oog op een goede en comfortabele voetvorm, pasvorm. Een leest die uiteraard keurig aansluit bij de rubberen buitenzool en resulteert in een prettige afwikkeling. Dat is aangenaam voor lange wandelingen en ook voor dagelijkse activiteiten. Hoe praktisch is het dat je iedere dag met droge voeten je ding kunt doen? Geen gedoe, gewoon leren wandellaarzen heren die goed hun werk doen. Je krijgt er geen natte voeten in, geen koude voeten en ook geen zere voeten. Ze zien er stoer uit en zo loop jij er dagelijks goed en comfortabel bij. Waar wacht je nog op? Gewoon bestellen en aanpassen.

Kun je met waterdichte wandellaarzen heren van ZOO Footwear door een slootje stappen?

Ja, de wandellaarzen van ZOO Footwear hebben een functie van waterdichtheid door het Acquastop membraan dat tussen de voering en het leren bovendeel in zit.

Waarom de wandellaarzen heren waterdicht kopen van ZOO Footwear?

Kwaliteit sinds 1977. Bij ZOO Footwear wordt er van oudsher aandacht gegeven aan pasvorm en comfort. Onze boots houden je voeten warm en droog, en je loopt ook lekker op een uitneembaar voetbed.

Kun je wandellaarzen heren waterdicht van ZOO Footwear dragen met een orthopedisch voetbed?

Ja, onze boots hebben een comfortabel uitneembaar voetbed. Je kunt deze vervangen door jouw eigen voetbed.

Zijn ZOO Footwear waterdichte wandellaarzen heren van echt leder?

Zeker, bij ZOO Footwear kun je wandellaarzen kopen die gemaakt zijn van geïmpregneerd leder. Het leer is waterafstotend, sneldrogend en vuilafstotend. Ook makkelijk schoonmaken dus.

Zijn wandellaarzen heren waterdicht van ZOO Footwear geschikt voor de winter?

Ja, met onze heren boots maak je aangename wandelingen in de winter en in de zomer. Ze hebben een isolerende werking en houden je voeten warm. Het membraan voert overtollig transpiratievocht af, dus geen vochtige sokken.

Hulp nodig? Klik hier

Hi! Ik ben Sander en ik sta je graag te woord voor allerlei vragen over ZOO Footwear. Kies hieronder voor een van de opties.