Sinds 1977
100% oer-Hollandse kwaliteit
25.000+ tevreden mensen

Winter stalschoenen

Winter stalschoenen

ZOO Footwear maakt het aangenamer in de stallen. Voor jou hippe stalschoenen winter die passen bij je dagelijkse outfit, je lekker warm houden en echt droog houden. En makkelijk schoonmaken.

Alle producten

ANGIE Black

ANGIE Black

185 euro
Bekijk product
ANGIE Dark Denim

ANGIE Dark Denim

185 euro
Bekijk product
ANGIE Deep Black

ANGIE Deep Black

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Blue

ANGIE Happy Blue

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Brown

ANGIE Happy Brown

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Fuchsia

ANGIE Happy Fuchsia

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy White

ANGIE Happy White

185 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Yellow

ANGIE Happy Yellow

185 euro
Bekijk product
ANGIE Red

ANGIE Red

185 euro
Bekijk product
ANGIE White

ANGIE White

185 euro
Bekijk product

Nooit meer natte voeten

Geen natte voeten tijdens je wandeling dankzij het Acquastop membraan

Uitneembaar voetbed

Plaats je orthopedisch voetbed erin of wandel op onze comfortabele uitneembaar voetbed

Hogere wreef

Heb je een hogere wreef? De instap van onze waterdichte sneakers maak je gewoon breder met de veters

Past bij wie je bent

Waterdichte sneakers die wel goed combineren bij je dagelijkse outfit, ieder seizoen

Waterdicht dankzij het Acquastop membraan

Ze houden je voeten op een aangename temperatuur, door het Acquastop membraan hebben onze stalschoenen een isolerende werking. En blijven ze droog!

See what our customers have to say

“Fantastische wandelschoenen”

“Ik hoef nu niet meer te kiezen tussen hip en functioneel. De wandelschoen combineert het beste van twee werelden en zijn 100% waterdicht dus geen natte voeten na een wandeling in de regen.”

Wendy Jansma

“Ik hou van statements maken”

“Onlangs heb ik de Angie Red aangeschaft, een fantastische wandelschoen en een heerlijke verschijning om te zien. Ik krijg er erg veel complimenten over.”

Sonja van Baal

Extreem weer? Deze stalschoen kan het aan. Probeer maar!

Ze houden je voeten op een aangename temperatuur, door het Acquastop membraan hebben onze stalschoenen een isolerende werking. En blijven ze droog!

Stalschoenen winter

Wil jij geen verkleumde gevoelloze voeten als je in de stallen bent?

Ieder seizoen heeft zo zijn charme. Ben je vaak te vinden in de stallen? Dan vind je het ook vast heerlijk om naar buiten te gaan en volop te genieten van een buitenrit of een wandeling met je paard. En of het nu zomer of winter is, er zijn altijd wel natte en koude dagen als je op de manege bent. Je bent er tenslotte met grote regelmaat. Dan zijn winter stalschoenen van ZOO Footwear een mooie uitkomst. Hippe waterdichte sneakers, hippe stalschoenen die je makkelijk combineert met je dagelijkse kleding. En hoe fijn, ze hebben een isolerende werking, met andere woorden warme stalschoenen die jou op koudere dagen lekker warm houden.

Stalschoenen winter

Waterdicht, dus lekker met droge voeten in de stallen met deze stalschoenen winter

Heerlijk idee toch, dat je geen vochtige of natte sokken krijgt terwijl je lekker in de stallen bezig bent? Met ZOO Footwear stalschoenen waterdicht houd jij droge sokken. In onze stalschoenen zit namelijk een Acquastop membraan met de functionaliteit waterdichtheid. Dit betekent dat alle nattigheid buiten blijft en niet door je schoenen heen komt. Daarnaast hebben wij Stalschoenen aanbieding, in het assortiment die uitgevoerd zijn in Performance leder. Het Performance leer is geïmpregneerd en daardoor waterafstotend en vuilafstotend, makkelijk schoonmaken dus. Zo ben je relaxed bezig met de verzorging, het schoonmaken en wandelen, voor jou geen natte sokken meer.

Stalschoenen winter

Comfort? Aangenaam warm, droge sokken en lekker lopen

Maak het jezelf comfortabel. Zeker bij de activiteiten waar je het meest plezier in hebt en dagelijks onderneemt. Ben jij gek op paarden? Ben je regelmatig op de manege? Dan is het best handig om een paar lekker lopende schoenen te hebben, je loopt er heel wat uren rond. Bij ZOO Footwear hebben we stalschoenen en stallaarzen in hippe kleuren. Onze stalschoenen zijn er in allerlei vrolijke uitbundige kleurcombinaties. En ook rustige varianten zijn er. Je combineert je dagelijkse outfit heel eenvoudig met je stalschoenen, wel zo makkelijk. En functioneel. Ze zijn namelijk waterdicht, geschikt voor zomer en winter. Met ZOO Footwear loop jij met warme voeten in de winter door de wei, op en rond de manege zonder natte voeten. Goed toch.

Stalschoenen winter

Orthopedisch voetbed past ook in je stalschoenen winter

Comfortabel op je zomer stalschoenen en op je stalschoenen in de winter. Bij ZOO Footwear loop je gewoon het hele jaar door blij en comfortabel op je stalschoenen. Onze waterdichte ZOO Footwear stalschoenen zijn geschikt voor ieder seizoen. In de zomer wandel je heerlijk op een uitneembaar voetbed en in de winter dus ook. Je kunt ons uitneembaar voetbed vervangen door een orthopedisch voetbed, mocht dat wenselijk zijn. Dit betekent dat je het hele jaar je eigen binnenzolen draagt, dat is als je deze hebt, natuurlijk super comfortabel.

Stalschoenen winter die waterdicht zijn, heeft ZOO Footwear deze?

Ja, ZOO Footwear heeft waterdichte stal schoenen en laarzen voor de winter. Het Acquastop membraan wat er in zit beschermt je tegen alle nattigheid.

Waarom je stalschoenen winter kopen bij ZOO Footwear?

Bij ons vind je hippe vrolijke stalschoenen die je dagelijks eenvoudig combineert met je kleding. Met ZOO Footwear blijven je voeten warm en droog.

Wil je ook in je stalschoenen winter je orthopedisch voetbed dragen?

Dat is mogelijk bij ZOO Footwear. Wij hebben waterdichte stalschoenen met een comfortabel uitneembaar voetbed die je kunt vervangen door jouw eigen orthopedisch voetbed.

Zijn ZOO Footwear stalschoenen winter van leer?

Ja, bij ZOO Footwear vind je leren stalschoenen voor in de winter. Het geïmpregneerde leer is water- en vuilafstotend. Daarnaast zijn ze waterdicht en lekker warm.

Zijn ZOO Footwear stalschoenen winter warm in de winter?

Zeker, onze waterdichte stalschoenen voelen in de winter warm aan. Ze hebben een isolerende werking. Ze houden de warmte binnen en de kou buiten.

Hulp nodig? Klik hier

Hi! Ik ben Sander en ik sta je graag te woord voor allerlei vragen over ZOO Footwear. Kies hieronder voor een van de opties.