Droge en warme voeten met je winterboots

Met je ZOO Footwear winterboots dames wandel jij lachend in de regen, in de sneeuw en storm. Jij houdt droge voeten en je houdt ook warme voeten.

Alle outdoor laarzen voor dames & heren

filter & sorteer zoo filters
Waterproof

Waterproof

Uitneembaar voetbed

Uitneembaar voetbed

Merinowol

Merinowol

Meteen comfort

Meteen comfort

100% waterdichte dames winterboots geven je zekerheid

Wil jij met een gerust hart erop uit? Een flinke winter wandeling maken, op de fiets boodschappen doen of lekker in je tuin rommelen? Met ZOO Footwear is dat een feestje, lekker comfortabel. Met onze met Acquastop membraan gevoerde winterboots voor jou geen natte sokken. Je maakt met plezier urenlange wandelingen dankzij het membraan in onze laarzen dat voor waterdichtheid zorgt. In ieder seizoen, het hele jaar door, ben jij beschermt tegen alle nattigheid. En in de winter wanneer het toch allemaal wat natter en modderiger is, is een uitkomst dat je waterdichte boots draagt.
ZOO adventure waterdichte laarzen

Wandelen op heerlijke binnenzolen in je winterboots dames

In de leren winterboots van ZOO Footwear zitten uitneembare binnenzolen. Uitneembare binnenzolen die comfortabel lopen. Er is rekening gehouden bij de ontwikkeling van onze boots met het dragen van binnenzolen. Het is dus mogelijk ons uitneembare voetbed te vervangen door je eigen orthopedische voetbed. Ook in de winter loop jij gewoon op de beste binnenzolen voor jou, namelijk je eigen binnenzolen. Een ander pluspunt van onze laarzen op comfort gebied is de totale sensatie. Een vrouw bestaat tenslotte niet alleen uit voeten, daarbij gelaten dat voeten een heel gevoelig onderdeel zijn van het lichaam. Het zijn ook de benen die deel uitmaken van die algehele sensatie. Heb je te strakke schachten op je benen, heeft dit een onterechte invloed op de pasvorm van je voet. Gelukkig hebben we boots met brede schachten en ook boots met smalle schachten.

Onze dames winterboots worden naar tevredenheid gedragen in sneeuwgebieden

Fijn dat je warme winterboots dames van ZOO Footwear waterdicht zijn, en dat er altijd wel een model tussen zit wat aansluit bij jouw benen. Maar zijn ze warm genoeg voor in de sneeuw? Zeker zijn ze warm, ook voor in de sneeuw. Onze winterboots worden naar tevredenheid gedragen in sneeuwgebieden. In onze boots voor de winter zit een laagjes systeem verwerkt, dat zorgt voor een isolerende werking. Dit betekent dat de kou buiten wordt gehouden en de temperatuur in de laars wordt geïsoleerd. Je kunt ze dus het hele jaar door dragen, je voeten blijven op een aangename temperatuur. Het Performance leder is geïmpregneerd, water- en vuilafstotend. Hierdoor glijdt sneeuw ook makkelijk van de laarzen af en laat geen vlekken na.

Hippe winterboots niet alleen voor in de sneeuw, gewoon voor iedere dag

ZOO Footwear heeft gekleurde leren winterboots voor jou. Ze zijn waterdicht en lekker warm, ook voor in de winter. ZOO Footwear houdt van kleur en zo zijn er vrolijke, uitbundige, feestelijk en ook serieuze en ja ook rustige kleurtonen. Het palet waaiert uit van intense koffiebruine tonen, diepe en vlotte blauwtonen tot aan uitgesproken en begeerde fuchsia toonsoorten. En het mooie is dat je onze boots niet alleen in de sneeuw, niet alleen in de winter, maar echt in alle seizoenen draagt. Dus je loopt op je favoriete kleur in een model dat bij jou past, wat makkelijk is te combineren bij je dagelijkse outfit, lekker buiten. Geniet optimaal en onbezorgd.

Zit er in ZOO Footwear winterboots dames een membraan dat waterdicht is?

Bij ons vind je voor in de kou hippe winterboots met een Acquastop membraan. Dit membraan zorgt voor 100% waterdichtheid.

Waarom koop je je winterboots van ZOO Footwear?

Bij ZOO Footwear vind je warme boots die je beschermen voor de winterse ongemakken. Echt droge, warme voeten en een ghoede pasvorm.

Wil je in je winterboots je orthopedisch voetbed dragen?

In onze dames winterboots van ZOO Footwear hebben een uitneembaar voetbed. Vervang ons voetbed door je orthopedisch zooltje en jij wandelt onbezorgd in de winter.

Zijn de winterboots van ZOO Footwear van Performance leder?

Ja we werken met geïmpregneerd nubuck leder voor onze winterboots dames. Het Performance leer is daardoor water- en vuilafstotend, je maakt je boots dus ook in de winter gemakkelijk schoon.

Houden ZOO Footwear dames winterboots je warm genoeg in de winter?

Met winterboots houd je heerlijk warme voeten in de winter, dus blijf jezelf ook lekker warm. Ze worden naar tevredenheid in sneeuwgebieden gedragen. Ze hebben een isolerende werking en houden de kou buiten.