Sinds 1977
100% oer-Hollandse kwaliteit
25.000+ tevreden mensen

Winterschoenen dames

Winterschoenen dames

Geen koude voeten meer in winterschoenen en lekker droog in je warme winterschoenen.

Alle producten

ANGIE Black

ANGIE Black

185 euro -25%
138,75 euro
Bekijk product
ANGIE Dark Denim

ANGIE Dark Denim

185 euro -25%
138,75 euro
Bekijk product
ANGIE Deep Black

ANGIE Deep Black

185 euro -25%
138,75 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Blue

ANGIE Happy Blue

185 euro -25%
138,75 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Brown

ANGIE Happy Brown

185 euro -25%
138,75 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Fuchsia

ANGIE Happy Fuchsia

185 euro -25%
138,75 euro
Bekijk product
ANGIE Happy White

ANGIE Happy White

185 euro -25%
138,75 euro
Bekijk product
ANGIE Happy Yellow

ANGIE Happy Yellow

185 euro -25%
138,75 euro
Bekijk product
ANGIE Red

ANGIE Red

185 euro -25%
138,75 euro
Bekijk product
ANGIE White

ANGIE White

185 euro -25%
138,75 euro
Bekijk product

Nooit meer natte voeten

Geen natte voeten tijdens je wandeling dankzij het Acquastop membraan

Uitneembaar voetbed

Plaats je orthopedisch voetbed erin of wandel op onze comfortabele uitneembaar voetbed

Hogere wreef

Heb je een hogere wreef? De instap van onze waterdichte sneakers maak je gewoon breder met de veters

Past bij wie je bent

Waterdichte sneakers die wel goed combineren bij je dagelijkse outfit, ieder seizoen

See what our customers have to say

“Fantastische wandelschoenen”

“Ik hoef nu niet meer te kiezen tussen hip en functioneel. De wandelschoen combineert het beste van twee werelden en zijn 100% waterdicht dus geen natte voeten na een wandeling in de regen.”

Wendy Jansma

“Ik hou van statements maken”

“Onlangs heb ik de Angie Red aangeschaft, een fantastische wandelschoen en een heerlijke verschijning om te zien. Ik krijg er erg veel complimenten over.”

Sonja van Baal

Winterschoenen dames

Winterschoenen die je voeten droog houden

Wil je in de winter graag warme voeten hebben als je je vergeeft in de kou? Als je van een flinke wandeling houdt of als je in weer in wind naar buiten gaat met je honden of op de fiets naar de supermarkt, is het fijn als je niet als een verzopen kat rond loopt of aankomt. Los van het feit dat je lichaamstemperatuur daalt en je je minder comfortabel voelt. En dat is helemaal niet nodig. Zorg dat je juist in winter beschermende kleding draagt en goede 

wandelschoenen. Dat maakt het naar buiten gaan comfortabel en geeft je de gelegenheid te genieten van iedere charme die een seizoen brengt. Het zou natuurlijk fantastisch zijn als je leuke waterdichte schoenen zou kunnen dragen, die er leuk uitzien voor dagelijks gebruik. Dat is mogelijk, wandelschoenen voor dames van ZOO Footwear zijn 100% waterdicht, lopen comfy en zien er top uit. Makkelijk te combineren met je dagelijkse outfit.

 

Winterschoenen dames

Warme winterschoenen van leer voor jou

In de winter ben je vast blij met waterdichte outdoor schoenen voor dames maar ze moeten liever wel ademen, anders krijg je vochtige sokken omdat jouw overtollig transpiratievocht niet wordt afgevoerd. In de winterschoenen voor dames van ZOO Footwear zit een Acquastop membraan, dat er niet alleen voor zorgt dat alle nattigheid buiten blijft, maar ook je overtollig transpiratievocht afvoert. Het membraan zorgt ook voor een isolerende werking. Het membraan houdt dus in de winter de kou buiten en houdt je voeten lekker warm. Je kunt deze ZOO Footwear sneakers dus ook het hele jaar gebruiken in de manege, heb jij hippe waterdichte en warme stalschoenen voor dames.

 

Winterschoenen dames

Je eigen orthopedisch voetbed in je winterschoenen voor dames?

ZOO Footwear vrijetijdsschoenen voor dames hebben uitneembare binnenzolen. Dat loopt comfortabel en is handig als je een eigen voetbed hebt. Dit betekent dat je de standaard ZOO Footwear binnenzool eruit kunt halen en je je eigen orthopedisch voetbed erin kunt stoppen. We adviseren je onze Pashulp video te bekijken om te zien hoe je het beste je leren waterdichte schoenen voor dames kunt doorpassen. En als je inderdaad een eigen orthopedisch voetbed hebt; we geven tips hoe jij het beste kunt doorpassen en hoe je orthopedisch voetbed het beste kunt plaatsen in je nieuwe sneakers.

 

Winterschoenen dames

Leuke winterschoenen die waterdicht zijn in hippe kleuren

Inmiddels weet je dat ZOO Footwear winterschoenen warm zijn en je verzekerd bent van warme voeten. Dat ze comfortabel lopen en een uitneembaar voetbed hebben. Maar anders dan de alom bekende wandelschoenen in zwart, hebben onze  sneakers voor dames in zwart, sneakers voor dames in wit, sneakers voor dames in blauw, sneakers voor dames in rood en sneakers in zonnig geel, hard fuchsia roze en zwart rode varianten en vlotte bruinen met zilveren accenten een bijzonder leuke en vlotte uitstraling. Eenvoudig om te combineren met je dagelijkse outfit en dat komt goed uit aangezien je deze winterschoenen echt in alle seizoenen kunt dragen.

 

Goede winterschoenen, ook met hoge wreef

Dit zijn goede outdoor schoenen omdat je je op ZOO Footwear sneakers voor dames comfortabel voelt in de winter. Warm en droog. Heb je een hogere wreef, dan heb jij ook de in de winter de mogelijkheid waterdichte vrijetijdsschoenen te dragen. Je maakt de instap groter door de veters losser te maken. De tong is vastgenaaid aan het bovendeel en vouwt open. Je voet is dus omsloten door 1 geheel en er kan geen water door de waterdichte tong of je veters naar binnen druppen. Praktisch voor als je in de winter naar buiten gaat, en ook als stalschoenen in de manege.

 

Mooie winterschoenen voor in sneeuw en regen

Wil je sneeuwschoen, of winterschoenen waarin je zeker geen natte sokken krijgt? Stop met kijken in de outdoor schoenen outlet, outdoorschoenen voor dames in de sale, wandelschoenen voor dames in de sale en wandelschoenen sale voor winterschoenen. Kies voor kwaliteit en zekerheid. Met ZOO Footwear altijd droge en warme voeten! En het prachtige is dat je winterschoenen van ZOO Footwear niet slechts in de winter draagt, maar gewoon het hele jaar door. Ga met een veilig gevoel naar buiten, ga zorgeloos wandelen.

 

Hulp nodig? Klik hier

Hi! Ik ben Sander en ik sta je graag te woord voor allerlei vragen over ZOO Footwear. Kies hieronder voor een van de opties.