Ben jij op zoek naar winterschoenen?

Bij ZOO Adventure vind je winterschoenen dames die hip zijn, dames winterschoenen die je warm en droog houden.

Winterschoenen voor dames

filter & sorteer zoo filters
Waterproof

Waterproof

Je eigen voetbed

Je eigen voetbed

Waterproof veters

Waterproof veters

Meteen comfort

Meteen comfort

Winterschoenen die je voeten droog houden

Wil je in de winter graag warme voeten hebben als je je vergeeft in de kou? Als je van een flinke wandeling houdt of als je in weer in wind naar buiten gaat met je honden of op de fiets naar de supermarkt, is het fijn als je niet als een verzopen kat rond loopt of aankomt. Los van het feit dat je lichaamstemperatuur daalt en je je minder comfortabel voelt. En dat is helemaal niet nodig. Zorg dat je juist in winter beschermende kleding draagt en goede wandelschoenen. Dat maakt het naar buiten gaan comfortabel en geeft je de gelegenheid te genieten van iedere charme die een seizoen brengt. Het zou natuurlijk fantastisch zijn als je leuke waterdichte schoenen zou kunnen dragen, die er leuk uitzien voor dagelijks gebruik. Dat is mogelijk, wandelschoenen voor dames van ZOO Footwear zijn 100% waterdicht, lopen comfy en zien er top uit. Makkelijk te combineren met je dagelijkse outfit.
ZOO Adventure hippe outdoor wandelschoenen dames sfeerfoto

Warme winterschoenen van leer voor jou

In de winter ben je vast blij met waterdichte outdoor schoenen voor dames maar ze moeten liever wel ademen, anders krijg je vochtige sokken omdat jouw overtollig transpiratievocht niet wordt afgevoerd. In de winterschoenen voor dames van ZOO Footwear zit een Acquastop membraan, dat er niet alleen voor zorgt dat alle nattigheid buiten blijft, maar ook je overtollig transpiratievocht afvoert. Het membraan zorgt ook voor een isolerende werking. Het membraan houdt dus in de winter de kou buiten en houdt je voeten lekker warm. Je kunt deze ZOO Footwear sneakers dus ook het hele jaar gebruiken in de manege, heb jij hippe waterdichte en warme stalschoenen voor dames.

Je eigen orthopedisch voetbed in je winterschoenen voor dames?

ZOO Footwear vrijetijdsschoenen voor dames hebben uitneembare binnenzolen. Dat loopt comfortabel en is handig als je een eigen voetbed hebt. Dit betekent dat je de standaard ZOO Footwear binnenzool eruit kunt halen en je je eigen orthopedisch voetbed erin kunt stoppen. We adviseren je onze Pashulp video te bekijken om te zien hoe je het beste je leren waterdichte schoenen voor dames kunt doorpassen. En als je inderdaad een eigen orthopedisch voetbed hebt; we geven tips hoe jij het beste kunt doorpassen en hoe je orthopedisch voetbed het beste kunt plaatsen in je nieuwe sneakers.

Leuke winterschoenen die waterdicht zijn in hippe kleuren

Inmiddels weet je dat ZOO Footwear winterschoenen warm zijn en je verzekerd bent van warme voeten. Dat ze comfortabel lopen en een uitneembaar voetbed hebben. Maar anders dan de alom bekende wandelschoenen in zwart, hebben onze sneakers voor dames in zwart, sneakers voor dames in wit, sneakers voor dames in blauw, sneakers voor dames in rood en sneakers in zonnig geel, hard fuchsia roze en zwart rode varianten en vlotte bruinen met zilveren accenten een bijzonder leuke en vlotte uitstraling. Eenvoudig om te combineren met je dagelijkse outfit en dat komt goed uit aangezien je deze winterschoenen echt in alle seizoenen kunt dragen.

Goede winterschoenen, ook met hoge wreef

Dit zijn goede outdoor schoenen omdat je je op ZOO Footwear sneakers voor dames comfortabel voelt in de winter. Warm en droog. Heb je een hogere wreef, dan heb jij ook de in de winter de mogelijkheid waterdichte vrijetijdsschoenen te dragen. Je maakt de instap groter door de veters losser te maken. De tong is vastgenaaid aan het bovendeel en vouwt open. Je voet is dus omsloten door 1 geheel en er kan geen water door de waterdichte tong of je veters naar binnen druppen. Praktisch voor als je in de winter naar buiten gaat, en ook als stalschoenen in de manege.

Mooie winterschoenen voor in sneeuw en regen

Wil je sneeuwschoen, of winterschoenen waarin je zeker geen natte sokken krijgt? Stop met kijken in de outdoor schoenen outlet, outdoorschoenen voor dames in de sale, wandelschoenen voor dames in de sale en wandelschoenen sale voor winterschoenen. Kies voor kwaliteit en zekerheid. Met ZOO Footwear altijd droge en warme voeten! En het prachtige is dat je winterschoenen van ZOO Footwear niet slechts in de winter draagt, maar gewoon het hele jaar door. Ga met een veilig gevoel naar buiten, ga zorgeloos wandelen.